reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Paula Ja mam tą samą metodę :-Draz w tygodniu zrywam się z domu na dłuuuugie zakupy. M zostaje z J a że ja przypadkiem zostawiam burdel w domu to musi posprzątać no ale muszę przyznać że daję radę ale przyznał że jest ciężko.

Baby mam pytanie na początku roku muszę wymienić paszport, mam wizę amerykańską. Może któraś z Was wie czy ją przelepiają do nowego czy zostaje w starym i trzeba mieć dwa:confused:

Witam

A ja od rana pichce i sprzątam.

M tak zasywił wczoraj piekarnik ze musiałam o wyszorować

Z się bawi, a ja weszłam zobaczyć co u Was słychać

Zostały jeszcze prezenty pozałatwiać i wymyślić dla reszty rodziny

Lece dalej sprzatać , wpadne póżniej
Miłego!!!

Witam
Ja tylko na moment, chciałam się pochwalić że Mamy 1 ząbka:):):) dolną prawą jedynkę uf mślałam że bezzębny bedzie heheehh.
Później może uda mi się was nadrobić.

Miłego dnia

Cześć Kobietki,

u nas nocka taka sobie. Zastanawiam się, czy Mały nie budzi się teraz m.in. z głodu... Jak teściowa z nim została na noc, to płakał i herbatka nie pomogła, więc dała mu butlę i wypił. To mi dało do myślenia. Pewnie bardziej mu będę zagęszczała wieczorne mleczko:tak: Tylko dziurkę w smoku muszę sama jakoś powiększyć...

No i Tymcio ostatnio przechodzi na jedno spanko w dzień. Wcześniej spał tak ok.9:30 i potem ok.15:30, a teraz zasypia ok.12:30 i śpi 1,5-2h. Wieczorem jest padnięty...

Bećka, no widzisz, wreszcie się doczekaliście:-) Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów;-)

Paula, mój mąż też nie daje rady sprzątać, jak z Małym zostaje. Jak wracam, muszę tracić sporo czasu, zanim dom wróci do porządku, w jakim go zostawiłam.... Nie mówiąc o jakimś super wypucowaniu.Chociaż ja super porządna nie jestem-nie musi wszędzie lśnić, ale porządek musi być;-)

Kaamaa, zdrówka życzę:laugh2:

Miłego dnia Babeczki. Idę się ogarniać.

Bećka gratuluje pierwszego ząbka!

Topoleczka z tymi drzemkami to ja już zgłupiałam, też myślałam że J przestawia się na jedną drzemkę, po ok tygodniu znowu wróciła do dwóch, ostatnio parę dni spała 3 razy teraz znowu 2 i bądź tu człowieku mądry.

Ja też lubię jak jest czysto i nawet specjalnie nie muszę się zmuszać do sprzątania, ale pedantką nie jestem.

Przed chwilą przeczytałam w gazecie:

Czteroletnia Adrianka bawiła się z kotem w ogrodzie. Nagle usłyszałam przeraźliwe miauczenie. Krzyknęłam do córki żeby nie ciągnęła kota za ogon, na co ona:

- Mamo, ja go tylko trzymam on sam ciągnie!

rozwaliło mnie to :-D:-D

Paula jak chcesz to mogę Ci swoją pożyczyć :-D ja się tam nie wybieram. Byłam raz przez 2 miesiące i w ogóle mi się podobało. Ludzie są tak sztucznie mili że aż minie dobrze było, wszędzie korki i doopa mi o 2 rozmiary urosła :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Paula!!! trzy razy patrzyłam czy to ty i jak zobaczyłam banerek to już wiedziałam na 100% że ty:)
Jak Zuzieńka rośnie? kurcze dobrze cię widzieć dziewczyno:)
Kaamaa: nie chcesz swojej wizy do USA to ja chętnię przyjmę heheh - moja już też nieważna a ja wiecznie i nieustannie zakochana w USA i chętnie tam pojadę, tym bardziej, że jak wtedy siedziałam, to m nie chiał do mnie przyjechać (jeszcze nie byliśmy małżeństwem), a teraz to sam mówi, że by chciał pojechać - a poza tym tak sobie myślę, że by mi dobrze zrobiło jak bym śmignęła bo nigdzie tyle nie schudłam bez diety, co jak w USA siedziałam, a marzy mi się powtórka z tego:)
Topoleczka: moja też miała taką fazę, że się na jedną drzemkę zaczęła przestawiać, ale padała mi o 18 i potem potrafiła w nocy zrobić party np. o 3 wyspana i do zabawy chciała, więc sobie odpuściłam jedną drzemkę i po prostu jak śpi po południu to ją budzę max. o 16:30, bo potem jak śpi dłużej to szaleje znowuż do 22.
Bećka: pierwszy ząb??? wow macie tempo heheh gratulacje:)

reklama
Do góry