reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Paula, wiem, wiem. Ja to mam za soba, wiec tylko podsuwam rady. Skorzystasz albo nie. ;-) Jakbys chciala o cos pytac, wal smialo.

reklama
Macy upiekłas już te pierniczki Lebkuchen co mówiłaś? dobre? bo mam zamiar sie za nie jutro zabrać :-) mniam ! jedne już mam upieczone ale wciąż mi mało - chciała być jeszcze takie ciasteczka korzenne....ale chyba pójde na łatwizne i kupie cały karton w Ikea :-D

No właśnie jak to jest z takimi małymi dziećmi, przecież dowodu mu nie wyrobią.A w 3 tyg. na pewno paszportu dla Niej nie dostaniecie. Tak normalnie czeka się ok. miesiąca a teraz taki gorący okres.

Paula ja też uważam że w Polsce nie ma dla Nas perspektyw. M nie zarabia mało, ale w tamtym roku remont zeżarł Nam 100 tyś. A prawie nic nie zrobione, górka ma tylko podłogę i ściany, zero elektryki, kaloryferów. Kredytu nie chce brać bo to jak dla mnie za duże obciążenie. Sama nie mogę się zdecydować co robić, ale coś mi podpowiada, że może się udać. Wam też tego życzę!.

Tysi nie zły z CIebie "prosiaczek" :-D

Ostatnia edycja:
Hej!
U nas zima pełną parą i co jakiś czas sypie.
Antoś ostatnio coś lepiej śpi,albo ja nie słyszę jak się budzi,albo jestem tak padnięta że tego nie pamiętam.:-D

Co do wyjazdów to chylę czoła, ja bym sie bała i nie wiem czy zdołała bym się odnaleźć no ale wyjeźdzającym powodzenia życzę i mam nadzieję,że tu na bb nas nie zostawicie.

Mam pytanko w czym śpia wasze dzieci tzn. pajac,body? i jaką macie tem? Ciekawa jestem czy nie za ciepło ubieram Antosia do snu.

Tysiolek, ja już piekłam lebenkuchen, ciasteczka kawowe, pomarańczowo-orzechowe a teraz się za pierniczki zabieram. :-) A lebenkuchen są łatwe i bardzo smaczne.

Hej babolce:-)
po wizycie u pediatry-Oli zdrowy moze my na dw3ór w koncu wychodzic,matko jak sie ciesze juz świra dostaje w domu od miesiaca.
I znów sprzatanie mnie czeka ,matko mam trzech chłopów w domu i zaden sprzatac nie lubi to ja na szmacie musze stale jezdzic ble.
Panowie moi w czoraj choinke ubrali,mnie sie widziało za wczesnie ,ale sie uparli:sorry:
dzis egoistycznie pisze bo trza obiad gotowac
do zas:-)

zdrówka dla roczniaków

reklama
A my właśnie wróciliśmy z sanek:)

Rox mnie tez by się przydała jakaś dieta, cholerka 10 kg wiecej mam niż przed ciążą a ważyłam 48 kg+trochę mało ale tak 53 to by było w sam raz.

Tylko ze ja uwielbiam słodycze:zawstydzona/y:

Do góry