reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Macy to najlepszego dla pierworodnego, a co do smutasowania, gdzie tam smutno - i bez narzeczonych, chociaż zaproś zaproś będzie klawo....
Podrzucić Wam muzę? Czy baby radio albo Żyrafa wystarczą ; )?

I bez zamartwiania mi się tu.....

A tak z innej beczki, był u nas kominiarz na przegląd, ubrany wzorcowo, C otwierał buzię ze zdumienia. Trochę czasu minęło, C już śpi, a jednego kota brakuje... Boże jak się poryczałam, że zwiał jak kominiarz pewnie wychodził....:( Że pewnie zamarzł gdzieś... Przeszukaliśmy całą chałupę....
M nawet poszedł gada szukać w śniegu....choć już mi marudził, że raczej bez szans...
Nagle ni stąd ni zowąd mynda czarna zeskoczyła z szafy.... Tzn. dziwne to bo szafę całą przeryłam.....No nieważne poryczałam się. Wygłaskałam futro, a ten na koniec mnie użarł ;) ehhhh....

reklama
My sanki zakupiliśmy metalowe, szczebelki pod zadek i oparcie na nóżki drewniane. Mi też bardziej podobają się drewniane, ale na naszych wertepach nie miałyby szans.

Dziołchy dziękuje za miłe komplementy wzgledem domku, chciaż jeszcze dużo brakuje żeby go dopieścić ale jak napisała Malwina najważniejsze że nasz. Największy mam problem z zagospodarowaniem ogrodu działka ma 100m długości i 22m szerokości.

Klara
i jak C po Nutramigenie? To ładny Ci numer sierściuch wywinął, Nasz gad to nawet tyłka już za okno nie wystawia bo księżnej dupka przymarza i łapki od śniegu mokre.

M usypia małą i też idziemy się zrelaksować w wannie ;-)

Ostatnia edycja:
Kama to miłego relaksowania...

Co do sanek , szczebelki pod pupę mamy drewniane, "bieżnik" -he he, nie wiem jak to nazwać wolałam metalowy... zdarza mnie się ciągnąć po wertepach, jak Kama u Was, czy czasem asfalt, to dłużej pociągną. Widziałam,że i podbicie może być na drewnianych metalowe, taka blaszka, ale była tak cienka, że odpuściłam....

Co do mleka,aż dziw przełknął niezauważenie, zero buntu, sam czysty Nutramigen...
Natomiast dziś kupsko wodnite... Trzymajcie kciuki by to była krótka reakcja na zmianę mleka a potem już dobrze.....

A my jezdziliśmy i oglądaliśmy sanki i M stwierdził ze sam zrobi ze starych sanek. Kupił deski pomalował je, kupił sznurek i Zuzia ma śliczne sanki , bardzo porządne;-), które starcza na parę lat

hej dziewczyny :-)
jestem mama marcowego chlopcyka.
ale ja nie o tym chcialam.

Mam w rodzinie dziewczynke, ktora konczy 30 grudnia roczek.
W zwiazku z tym chcialabym podpytać czym lubia bawić się Wasze dzieci lub co zamierzacie kupic na pierwsze urodzinki Waszych szkrabów?

Pozdrawiam i zycze zdrowka :-)

moniSkaBe u mnie na pewno jednym z prezentów będzie któryś z tych bujaków:
SUPER KONIK-BUJAK Z RĄCZKĄ, NOWY MODEL, OKAZJA! (1338581812) - Aukcje internetowe Allegro
Little Tikes krówka na biegunach bujak , krowa (1335217763) - Aukcje internetowe Allegro
(sama się zdecydować nie mogę,którego wybrać.. doradzicie?:-) )
a poza tym myślałam o czymś takim:
ZABAWKA EDUKACYJNA STOLIK,SUPER PREZENT !! (1349339571) - Aukcje internetowe Allegro

i o kotku interaktywnym,bo moja Zosia wariuje,jak widzi koty :) ma chyba z 10 książeczek o kotkach i wciąż je przegląda :)

a tak poza tym-to książeczki z twardymi stronami to też fajny pomysł:)

Moniskabe i Aleks - to chyba nie ten wątek na prezenty - sporo pomysłów jest na wątku świątecznym.
Topoleczka, mój synek ma prawie 5 lat. :-) Córeczka jest ze stycznia.
KlaraM, na moim kiju baby radio będzie jak na korbkę. ;-) Ale dziękuję. U Was urodzinki już za tydzień!!! Dobrze, że kot się znalazł.

witam od rana

kama-domek śliczny, nasz jeszcze trochę pracy przy naszym czeka :)

Ogólnie zima na całego, ja mieszkam w mniejszej miejscowości, a muszę się dziś do miasta wybrać, makabra o 12 z małym jedziemy, normalnie jestem chora jak widzę wszystkie parkingi zasypane:no:

muszę małemu buciki kupić, takie do domku bo te co ma, robią się ciasne,

no i mogę się pochwalić Michaś chodzi sam :-D oczywiście muszę za nim chodzić, bo nie raz zdarzają się upadki :szok: zrobił nam wczoraj niezły prezent na Mikołaja :-D

Miłego Dnia

Witam wtorkowo,

u nas dzisiaj zdarzyła się rzecz nieprawdopodobna-Tymek po porannym mleczku znów zasnął i spał prawie do 9!!!:szok: Może wynikało to z tego, że nad ranem trochę marudził (nie wiem dokładnie ile, bo zasnęłam w trakcie;-)), ale zrobił mi fajny spóźniony prezent mikołajkowy:-)

Aleks,
ja bym wybrała krówkę Little Tikes-jest mięciutka, taka bardziej "przyjazna" dzieciaczkowi i mam zaufanie do tej marki:-)

MAcy, no to w takim razie jesteśmy chyba najmłodsi:tak:

MIŁEGO I NIEMARUDNEGO DNIA!!!

reklama
Witam

Nocka od 12.30 do bani , czy te zęby nie dadzą jej spokoju???

A ja zaraz zmykam do dentysty, znów mi się ząb ułamał:wściekła/y:

Zuzka słucha muzyczki a ja kawka i BB:-)

Do góry