witam wasz mikołajkowo :-) moa córcia przeziebiona :-( caly dzien marudzi bo nosek sie zatyka, biedna, w nocy popłakuje bo nos zatkany biedna. A co do roczku to jeszcze nie wiem pewnie zaprosze najblizszą rodzine , czyli z 10 osób. Tort to chyba tesciowa ztobi,a robi je pyszne. Topoleczka, dziadek zamówil sanki hurrra! te co mi poleciłas, ze spiworkiem i pchaczem, juz nie moge sie doczekac kiedy przyjadą do nas. Pozdrawiam was.
reklama
dla mojej zosi wszystko jest wrogiem- i czapka , i rękawiczki, i szalik.. i sam kombinezon. nie wspomne o przebraniu jej z piżamki albo chociaż o zmianie pampersa... MASAKRRRRA a najgorsze są chyba właśnie rękawiczki,bo potrafi je 100razy zdjąć,a ja musze je 100razy włożyć. Nie cierpi mieć "uwięzionych" rączekczy wasze dzieci płaczą przy ubieraniu? czy tylko mój k? on wrzeszczy jak na dwór go ubieram a czapka to największy wróg.
topoleczka
Fanka BB :)
czy wasze dzieci płaczą przy ubieraniu? czy tylko mój k? on wrzeszczy jak na dwór go ubieram a czapka to największy wróg
Tymek czasem nie płacze, ale zawsze bardzo się niecierpliwi i marudzi... Sama jestem ciekawa czy to minie.
A u nas chyba imprezy nie będzie, bo nie my daleko od rodziny. :-(
Biedactwa, to zróbcie sobie w trójkę imprezkę jakiej nie przeżył nikt!!! Dzieciaczek musi poczuć, że to jego święto, no i przecież także Wasze
Topoleczka, dziadek zamówil sanki hurrra! te co mi poleciłas, ze spiworkiem i pchaczem, juz nie moge sie doczekac kiedy przyjadą do nas. Pozdrawiam was.
Cieszę się bardzo;-)
Kaama, gratuluję cudnej chatki!!!!Sama bym bardzo taką chciała. To drewno jest piękne, sprawia, że domek ma swój nieodparty urok:-)
U nas temperatura chyba jeszcze na minusie, ale minimalnie. Spacerek zaliczyliśmy z kumpelą i jej córcią:-) Takie umawianie się na spacerki czasem motywuje jak się samemu bardzo nie chce:-) Córcia koleżanki ma pierwsze urodzinki 12.12, ale wyprawiają w tą sobotę. Robią słodkie, a później kolacyjkę dla najbliższej rodzinki. My mamy zaproszenie na niedzielę.
Jejku, jak ten czas leci... Przecież dopiero nasze dzieciątka się rodziły, a już takie duże są;-)
Ostatnia edycja:
Klara M
Fajny ten grający domek...
Macy impreza jest dla Agaciora i dla Was i bez rodziny może być super.... Ty się postarasz, Piotruś, baloniki i te sprawy, tort i impreza jak się patrzy
Kto wie czy nie lepsza, u nas zabraknie dywanu na zabawę dla C przez dodatkowy stół i nawet kojec trza zdemontować....
Faktycznie, czas mknie jak szalony, a pomyśleć że w ciąży wlókł mnie się potwornie...
Macy impreza jest dla Agaciora i dla Was i bez rodziny może być super.... Ty się postarasz, Piotruś, baloniki i te sprawy, tort i impreza jak się patrzy
Kto wie czy nie lepsza, u nas zabraknie dywanu na zabawę dla C przez dodatkowy stół i nawet kojec trza zdemontować....
Faktycznie, czas mknie jak szalony, a pomyśleć że w ciąży wlókł mnie się potwornie...
G
gość 574
Gość
Mama mia ale ja tu rzadko zaglądam
Macy: dobrze, że nei narzeczone, bo bym musiała się pakować aż wstyd, ale ja nie wiem keidy Piotruś ma urodziny)
O roczku prawicie - u nas niedługo, bo 28 grudnia jeszcze nie wiem kiedy wyprawiamy, bo musze pogadać z siorką kiedy jej pasuje, bo ona chrzestną jest, a po drugie to czekam na nowe meble do salonu, a czeka się 4 tygodnie, a jeszcze ich nei zamówiłam
chrzest był w restauracji, więc roczek dla najbliższych w domu - chrzestni i my. A dziadkowie w święta - jak do nich pojedziemy, bo na pewno w ten śnieg nie będą jechać ponad 200km na roczek Misi skoro Misia całe święta będzie siedziałą u dziadków z nami
zauważyłam, że o sankach było, więc chyba się cofnę do tyłu, bo właśnie jakiś szukam na małej...póki co wychodzę z wózkiem, ale jak tak dalej pójdzie to sama odśnieżę całą okolicę koszykiem pod wózkiem i sobie mięśnie na rękach lepsze wyrobię... normalnie chodzic się odechciewa
Macy: dobrze, że nei narzeczone, bo bym musiała się pakować aż wstyd, ale ja nie wiem keidy Piotruś ma urodziny)
O roczku prawicie - u nas niedługo, bo 28 grudnia jeszcze nie wiem kiedy wyprawiamy, bo musze pogadać z siorką kiedy jej pasuje, bo ona chrzestną jest, a po drugie to czekam na nowe meble do salonu, a czeka się 4 tygodnie, a jeszcze ich nei zamówiłam
chrzest był w restauracji, więc roczek dla najbliższych w domu - chrzestni i my. A dziadkowie w święta - jak do nich pojedziemy, bo na pewno w ten śnieg nie będą jechać ponad 200km na roczek Misi skoro Misia całe święta będzie siedziałą u dziadków z nami
zauważyłam, że o sankach było, więc chyba się cofnę do tyłu, bo właśnie jakiś szukam na małej...póki co wychodzę z wózkiem, ale jak tak dalej pójdzie to sama odśnieżę całą okolicę koszykiem pod wózkiem i sobie mięśnie na rękach lepsze wyrobię... normalnie chodzic się odechciewa
my dostaliśmy zwykłe drewniane sanki z oparciem, ale chyba poproszę któregoś z dziadków, żeby mi rączkę do pchania zamontowali,bo to super sprawa u nas np. zakręcanie jest straszne, bo mała jest lekka i razem z sankami się na bok przechyla myślę,że jesli zamontujemy rączkę do "prowadzenia" to będzie troche lepiej.
Moj maluch juz spi,a ja lece do kolezanek sie troche zrelaksowac.
Milego wieczoru Mamuski
Moj maluch juz spi,a ja lece do kolezanek sie troche zrelaksowac.
Milego wieczoru Mamuski
macy
Aga, no wstyd. ;-) Ale skąd masz wiedzieć - w gazecie nie pisali. ;-) Dwa dni przed łolentynkami się moje dziecko urodziło. Na Misię będzie czekał grzecznie, jak ustalone. Tak o tych sankach piszecie. Mam nadzieję, że będzie śnieg, jak przyjedziemy, to też dzieciakom fundnę sanki. A co!
G
gość 574
Gość
Macy już sobie zapamiętam - ze wstydu mi gorąco mam nadzieje, że romantyk z niego skoro tak prawie na Walentynki urodzony)
też chcę zwykłe drewniane sanki - ale z oparciem, śpiworkiem i rączką
reklama
topoleczka
Moim zdaniem drewniane są najlepsze, no i całe naturalne. A wszystkie dodatki z pewnością się przydadzą, żeby maleństwom i mamom było najwygodniej
Macy, a myślałam, że Tymek tu jest najmłodszy, ale się okazało, że Twoje dziecię go przebiło.