reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kaja no nieźle....dobrze, że C ma kombinezon...
Gosiekk witaj!!!
Gosiak23 no to nieźle Ci się narobiło...naprawdę współczuję... mnie też się trochę posypały, ale nie aż tak...Może jak wyrwiesz to z tymi najgorszymi ósemkami spokój będzie...

Ja mam taką nędzną spacerówkę bez przykrycia to myślicie, że trzeba jakiś śpiwór do wózka kupić, dla takich większych dzieci się też kupuje...czy nakrywać go kocem...ale chyba czymś lepiej nieprzewiewnym tak co? Mimo kombinezonu? Poradźcie bo nie wiem.....

reklama
Klara... ja mysle, ze taki spiworek do wózka wam sie przyda na zimowe spacerki. My mamy po Paulinie na polarku i go bardzo sobie chwale. Oprócz tego mam ocieplane okrycie na nózki wiec moze tej zimy tylko ciepły kocyk nam wystarczy.

Klara ja bym na Twoim miejscu sie pospieszyła z zakupem śpiworka bo Kaja tu zimą straszy;-) ja mysle ze spiworki nasze pociechy musza miec,jednak jak sie siedzi to sie marznie.

Asiowo a jak to wygląda? Dziecko w tym siedzi, nie zjeżdża to, do pasa sięga czy jak, pokaż koleżance gapie może na jakimś linku...

Ja tez jestem ciekawa jak wygląda, niby mam jakieś przykrycie do spacerówki ale jak ma byc tak strrrasznie zimno to nie wiem czy wystarczy.

Klara... musiałabym zerknąć na zdjecia, moze gdzies Paulinę znajdę w tym spiworku. Ja go miałam położony w wózku na siedzisku i sadzałam w niego Pauline i zapinałam (był cały do zapinania jak typowe spiwory):-pPaulina z niego tylko głowa wystawała:-pNo i miał dziurki na pasy wiec nie zjezdzał:tak:Teraz mam inny wózek wiec sama jestem ciekawa jak tym razem sie sprawdzi. Choc dla mnie ten spiworek był tez super na sanki:tak:

No właśnie Asiowo, dzięki za podpowiedzi, tego zjeżdżania też się obawiałam i nie do końca wiem na co patrzeć w tych śpiworkach....
Więc muszę coś kupić...
I jeszcze Beti straszysz zimą, jak Kaja ;)

Klara... nie mam żadnego zdjecia Pauliny w spiworku:-( Ogolnie musisz zwrócic uwage na długość spiworka co by nózki C w niego wlazły i z reguły są na polarze albo owcza wełna. A Pasy na pewno beda trzymac spiworek na miejscu, no i C swoim ciezarem tez;-)

Klaro jest tego mnóstwo.

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

na jesień mam taki z samego grubego polara - ma sznureczki by przyczepić i dziurki na pasy
Na zimę mam z wełną w środku ale zastanawiam się nad nim - bo jeśli mała zacznie chodzić to będzie cały czas uświniony ale jeśli nie będzie mobilna to jest to świetne rozwiązanie

reklama
Ja kupiłam taki spiworek jeszcze poprzedniej zimy do głębokiego, nie wiem jednak czy bedzie pasować. Mam jednak śpiworek od wózka x-lander. Do spacerowki jest krótszy ale ciepły na nózki, nieprzemakalny - my już używaliśmy dziś. Zimą może dodam do środka kocyk.

Do góry