reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

To przesyłam Wam troszkę słoneczka:-)
czechow a byłaś zadowolona z tego z owczym futrem?
a poza tym, tak sie zastanawiam, jak to bedzie z budzeniem się malców jak przestawimy zegraki:confused::szok:

reklama
Witam :)

My spiworek mamy jeszcze ten co kupowałam na początku jak się mały miał urodzić i dałam chyba 40zł za nowy w sumie chyba super gruby nie jest ale jest miły i cieplutko w nim D było a kamuflować to on chyba też zbytnio się nie da :)

Dziewczyny jeśli mogę prosić o głos na pracę Emilki numer 33 na drugiej stronie wchodzi się w galerie :)
www.strachynawroble.pl - Wiersze dla Dzieci

Było cieplutkie ale od momentu kiedy mała zaczęła wychodzić z wózka było zawsze okropnie uświnione i morke... więc dla chodzącego dziecka to porażka, dla takiego które nie chodzi jest świetnym rozwiązaniem.

[B pisze:
czechow;[/B]6075151]Było cieplutkie ale od momentu kiedy mała zaczęła wychodzić z wózka było zawsze okropnie uświnione i morke... więc dla chodzącego dziecka to porażka, dla takiego które nie chodzi jest świetnym rozwiązaniem.

czyli lepsze wersje , które łatwo sie piora w pralce, ciekawe tylko czy nadal trzymaja potem ciepło :confused: a z drugiej stroy w tyczniu czy lutym będzie jeszcze zima a mały moze juz ruszyć w swiat:confused: musze to jeszcze przemyśleć, zwiedze dziś hurtownie dziecięce i zobacze nażywca co tam mają;-)

Hmm.... dobrze, że mówicie, że nie trzeba aż 100zł wydać na śpiwór, muszę poszperać....
Ja chyba kupię jednak z polarkiem....zobaczymy....

Gosiak23 praca fajna to i zagłosowałam :tak:

Gosia głosiki oddane -sliczny ryzuneczek , inne wymiekaja przy Emilkowych umiejetnościach :-)

a mam pytanko czy Wasze maluchy tez mają takie zimne łapki? moja nawet w domku ma chłodne ale karczycho ciepłe - a na dwór to juz pewnie jakies rekawiczki beda wchodziły w gre? co myslicie?

no ja mam do kupienia widze spiworek do wózka, i spiworek do spania w nocy bo mała cosik mi sie zaczeła rozkopywac a w domku mamy w nocy jakies 17-18 stopni :-) a tak wogóle to wy juz grzejecie? bo ja jeszcze się wstrzymuje ! :-)

Tysiolek... my mamy ustawione 20 st w mieszkaniu, jak temp spada to ogrzewanie sie włacza i dzis chyba juz 3 razy chodziło:zawstydzona/y:starsznie szybko nam sie ochladza mieszkanko, ale chyba taki urok starego budownictwa. Za gaz w tym roku pewnie sie nie wypłacimy, ale nie chce marznąć jak mogę sobie nagrzac i miec cieplutko:-) i tak rachunki nadpłacamy... , co by pozniej przy rozliczaniu sie nie przerazic jak za poprzedni okres rozliczeniowy, wtedy mielismy 1300zł do dopłaty. Teraz juz jestesmy madrzejsi:tak:

No a Agatka w domu spi w spiworku, a i tak łapki zawsze ma zimne;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewczyny :)

Tysiolek mój ma zimne bo po ziemi człapie ubieram go w body z długim rękawkiem na to rajstopki czasem bluzka na to jak body są na krótki rękaw ;)

w nocy nie grzeję jednie co nagrzewam ale tak na połowie mocy przed kąpielą bo potem idą spać wiec jest cieplej 21 stopni a w nocy i tak wstaje wiec wyczuję czy zimno czy nie a mały śpi w pajacyku zawsze się odkrywa wiec trzymam temp 20 stopni bo Emilka też śpi pół nago zawsze odkryta z brzuchem na wierzchu ;) u nas też zimno bo narożnikowe mieszkanie i zimne piwnice wiec podłogi lodowate
w dzień mam 21 stopni w domu

My zaczelismy grzac w połowie wrzesnia bo ja straszny zmarźlak jestem, u nas też jak jest cieplej to piec sie nie włancza a mam ustawione na 21,5 i mały tez raczki i poliki ma często chłodne ale sprawdzam mu kark a ten jest cieplutki , wiec chyba nie marznie? Ubieramy body i bluzeczke i spodenki ale bez rajstop, na spacer spodenki ocieplane i kocyk na nożki ale zawsze zwala , kurtka i czapka, jak duży wiatr to kilka razy ubrałam już mu zimówkę wełnianą:)

reklama
kurcze przeraża mnie znowy to grzanie i te rachunki po 2000 zł za dwa miesiące maaasakra ! :-( wiec chce jak najpózniej zacząć grzać ... zazdroszcze tym co maja mieszkanie i moga całe sobie ogrzac - my mamy chate prawie 200 m2 i rózne zakamarki wiec co z tego ze grzejemy w pokojach a zimą na korytarzach jest o wiele chłodniej a Amela wszedzie bedzie dreptac -ale mam nadzieje ze jak tak raczkują dzieciaczki, ciagle w ruchu to im cieplusio - bo ja jak siedze przed kompem to mam łapki skostniałe hehehe :-D
tak tak Ty Gosia dogrzewam tylko przed kapiela - kupiliśmy grzejnik elektryczny i 10 min grzeje przed i jest cieplusio :-)

Do góry