reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
joooł joł :-)

hmmm chyba cieplutko dzisiaj na dworku będzie :-) fajnie :-)
dzisiaj jak M skończy wcześniej prace to jedziemy odwiedzić dziadzia - lerzy biedny cały czas w szpitalu i co róz mu coś nowego wynajdują :-( a operować i tak nie mogą bo 80 dyszek na karku już ma i się boją :-(

Amela dzisiaj spała troszke lepiej, spała od 19.30 do 23 - wypiła truszke mleka, potem pobudka na chwilkę ok 3, potem o 5 na mleko i do 8 sobie spałyśmy :-) może wychodzimy na prostą albo....to cisza przed burzą bo zebów nadal brak :-D

Witam

A my mamy od wczoraj problem z zasypianiem, jakis koszmar , oczy zamknęte i płacze , wierci ale zasnąć nie moze

Na szczęście w nocy wstawałam tylko 3 razy:szok:chciałabym zeby tak juz zostało!!!!

I idą nam dwójki na dole, są juz widoczne pod błonką, a góra opuchnięta:szok:

Miłego dnia

O chyba słyszę ze w koncu usnęła....

Witam i ja:)
U nas tez slonecznie:)
Humor do bani M znów wyjeżdża w delegacje!!:wściekła/y: mial miec tydzień jeszcze wolnego.. i ooo.
Szlag mnie trafi. Nic nie można zaplanować.

Czy którejś z Was maluch tez zmusza sie do wymiotow jak poczuje jakąś drobinkę jedzenia w buzi?Moj Adaś ma tak ze nic nie chce jeść z malutkimi kawałeczkami wszystko musi byc zmielone doszczętnie..:-(
Jak mam go nauczyć by jadł normalnie i nie zmuszał sie do wymiotów gdy poczuje jakas drobinkę? Bo juz wysiadam:-(

heloł
pogoda nam sie psuje
spalismy do 9 z kArmieniem o 6
nie jem juz w nocy no juz bardzo rzadko
kofam wsas
miłwgov dziona

a ja własnie sie dowiedziałam ze kuzynka M wkońcu jest w ciąży - staraja sie od zeszłego maja i udało sie ! ale jeszcze nie wiem jaki tydzień ani nic :-) fajnie :-)

Wpadam sie tylko przywitac bo roboty multum a dziecie maruuudne!
Kolejna nocka zarwana i chyba faktycznie to zeby bo chyba cos tam sie kluje powoli.
W sobote wieczorem wyjazd - pewnie do tego czasu jeszcze nic nie wyjdzie, wiec jestem przerazona perspektywa tej jazdy :szok:

Granulek nie odbiore, bo leje i ma lac caly dzien, wiec ratuje sie Osanitem ale cos kiepsko...

Cmok cmok i milego dnia

Witajcie laseczki!

Moje dzieckotak się przyzwycziło w szpitalu do spania z mamusią, że teraz mam przechlapane:-p Spi w łóżeczku do około 2-giej w nocy, a potem jak go nie wezme do łóżka, to mam pobudki co 10 minut:szok: Jak tak dalej pójdzie, to tata dostanie eksmisje z łóżka;-) A wy śpicie ze swoimi dzieciaczkami?

a ja własnie sie dowiedziałam ze kuzynka M wkońcu jest w ciąży - staraja sie od zeszłego maja i udało sie ! ale jeszcze nie wiem jaki tydzień ani nic :-) fajnie :-)

gratulacje dla kuzynki

reklama
Witajcie

Damian spi :) ale coś mu to dzis ciężko poszło :no: Płacz od rana tarcie dziąsełek i ciągnięcie sie za uszka dopiero po nurofenie zasnoł. Chyba wkońcu wyjdą te 2 ząbki które tam na dole widać pod dziąsełkiem :tak:

Witajcie laseczki!

Moje dzieckotak się przyzwycziło w szpitalu do spania z mamusią, że teraz mam przechlapane:-p Spi w łóżeczku do około 2-giej w nocy, a potem jak go nie wezme do łóżka, to mam pobudki co 10 minut:szok: Jak tak dalej pójdzie, to tata dostanie eksmisje z łóżka;-) A wy śpicie ze swoimi dzieciaczkami?

Moj Damian tez spał z nami od początku w łóżku. Zasypiał w łóżeczku ale po 2 godz krzyk i koniec spania. I tak na okrągło. Byliśmy teraz w PL i mam tam łóżeczko turystyczne i w nim spal bez zadnego ale. Powód to materac :szok::szok::szok: Kupilismy taki sam jak w PL i tutaj od niedzieli spi super :tak: W nocy tylko 2 pobudki na butle.

Malwina18 ten budyń to na zwykłym mleczku ugotowałaś czy jak ???Bo ja tez juz miałam taki zamiar ale niewiem czy mozna dac juz takie mleko z kartonika ???

Tysiolek gratki dla kuzynki :)

Paulina moj maluch właśnie zmielonym na amen to pluje dalej niz widzi ostatnio :-D:-D
Wczoraj dostał na obiadek zupke pomidorowom z ryzem ale tak tylko pognieciony widelcem wcinal az mu sie uszy częsły. Choć niema zębów to tak słodko gryzł wszystko dziąsełkami. Tak samo dobrze gryzie makaron z rosołu on go wprost uwielbia :tak:

Mam pytanko do dziewczyn które karmią butlą. Ile razy w ciągu dnia jedzą Wasze dzieciaczki???

Do góry