reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam dzisiaj pierwsza

Ale pustki od rana, 10 godzina a wy co ???:-)

Nocka do bani , nie mam juz siłów, ale co tam, teraz odypia a mamuska co :-D

Pogoda tez do d.... i humor

Ahh

Witam sie jako druga dziś .
Toż to szogggg gdzie wszystkie???? Chyba słoneczko świeci w PL i wszystkie na spacerach.
Przed chwilą przebrałam Damiana a on co na to??? Kupajkę zapodaje calusieńki czerwony tak mu ciezko idzie :sorry:

Pogoda sie u nas robi nie teges od niedzieli popaduje jak niepada w ciągu dnia z godzinę to jest gicior i tylko wtedy na ekspresowy spacer. No ale taka uroda Norwegii na jesieni tylko bedzie deszcz i gdzie ja na spacer wyjde??? Ale jakby co to w gumaczki sie juz zaopatrzyłam a wózek małego w 2 folie anty deszczowe :-D:-D

Nie no kurcze musze iść przebrać ta wielką sprawe w pampersie :no::no::no:

Witam się i ja!!!
Malwina Ty się ewidentnie nudzisz, chcesz podrzucę Ci pranie :)
a mnie nie znajdziesz :p
Miłego dnia!!!

Witam i ja... deszczowo dziś... ale lekko odświętnie... Zaprzysiężenie Prezydenta obejrzałam właśnie.
Malwina - ja siem bojem też, bo mam ostatnio jakąs manię prześladowczą :baffled:
mamo z milton - fajnie, że odkryłaś, że mamy też inne tematy; witaj zatem :tak:
macy - porządeczki porobiłaś wczoraj, słusznie
aga23 - pociesz się, że w PL też pada

Wczoraj upolowałam krzesełko do karmienia, w końcu... choc nie takie jak chcialam ale juz sie zdecydować nie mogłam. Chciałam drewniane a potem nie umiałam podjąc decyzji, w koncu kupiłam 4BABY, obnizane do dołu bo mi zależy, my jakoś w parterze funkcjonujemy. Mam nadzieje, że powoli powracający apetyt Tymka w nowym krzeselku się rozwinie jeszcze ;-)

Miłego dnia kobietki :-)

reklama
juz sie mnie nie czepiajcie, bom nie wyspana i głupoty w głowie:-)

Mam co robić kolezanki , pilnowac moje dziecie ktore jest zywiołkiem

Do góry