margolia
Zaangażowana w BB
jeju ogladnełam....i mało nie ryczałam...boziu ktora bezduszna mamuska pozwala tak dziecku swojemu ryczeć....ta metoda z lat 50 to jakas katasrofa...co za zacofanie!!!!edit: wymiękam... podwojne karmienie aby sie nie obudziło w nocy... najlepiej nawalic mleka i zgasic swiatlo i isć... jezu..... cud, że te dzieci żyją - biedactwa
juz powiem tak...nawet suka siedzi z młodymi dopóki one siedza przy cyckach.... kurde przeciez to naturalne i instynktowne czy cyc czy butla...dziec wie lepiej czy jest głodny....jak takie mondre to niech same sobie zrezygnują z jednego daniabo w kocu sie przyzwyczają....straszna ta metoda żal mi tych dzieciaczków.....
nie wiem ale wydaje mi sie ze coś mało było o tej metodzie instynktownej
i ten tatusiek co nie chce dziecia nosić....
mało o karmienu cyckiem itp....zresztą te noszenie w chuście to jakies to dziwne, to chyba nwet nie była pozycja żabki tylko jakiś wisiadełko...dla takiego maluszka
kontrowersyjny dokument....
na szczeście moje dziecie ma cycka jak chce i noszony w chuście a teraz w nosidełku....i chyśtany w chuśtaweczce dla niemowląt dla rozwoju....i wszystko staram sie z miłością robić....
przeciez to natura ze dziecko przy matce na początku a poxniej przy ojcu zycia się uczy....wiem ze my to juz tacy cywilizowani ale to można jak sie chce przełożyć na nasze....
chyba film troche bardzo zacofany bez żadnych nowoczesnych rozwiązań....ciekawe z którego jest roku....
nie spodobał mi się ....ale oglądne nastepną cześć bo żeby sie wypowiadac trzeba znać tez to inne podejście