reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czesc! nie wiem jak u Wa ale u mnie brzuch zaczal wystawac i szorciki przedciazowe musialam odlozyc na przyszle lato ;-) spanie na brzuszku jest jeszcze ok ale czuje jak bym miala w brzuchu pilke ;-)
Jak Wasze brzuszki? plasciutkie jeszcze? Pozdrawiam :-D

kobitko juz prawie wszystkie mamy brzuszki niektóre sa na wątku pokazane :tak:co tak mało wpadasz:confused:

reklama
Wiecie co tak sobie mysle ,ze moze z tym brzuszkiem to faktycznie od wzdęc:baffled:bo do toalety to ja srednio raz na tydzien teraz chodze:sorry2:a wiecie czy magnez w ciazy jest bezpieczny i w jakiej dawce?to moze profilaktycznie zaczne brac:confused:

ps. u mnie jakiegokolwiek regulaminu brak;) więc jestem bezpeiczna;-) a tak powaznie to mam dziś takiego lenia że tylko patrzę jak tu się poobijać;P

Nie konkretnie o regulamin mi chodziło tylko o to, co się podpisuje przy umowie o pracę, chyba warunki pracy to się nazywa albo obowiązki służbowe, nie pamiętam...

Witam.

Ale żeście naskrobały:szok: Ja już zdążyłam wrócić z zajęć gimnastycznych z moim smokiem. Złapał nas deszcz przy okazji i pada do teraz, więc na razie musimy sobie spacerowanie odłożyć na później.

Asiax przykro mi z powodu tego co się stało. Najważniejsze, że Ty i dziecko jesteście cali. Różnie się takie historie kończą.

Co do papierosów - na szczęście nie musiałam rzucać, bo nie palę (pomijam incydent w szkole średniej, kiedy z koleżanką wypaliłyśmy dwie paczki jednego dnia:baffled::baffled::baffled::baffled:, ale na tym się historia palenia kończy), ale widzę, że sporo z Was musiało się z tym uporać. Może wytrwacie na dłużej niż okres ciąży i już Was nie pociągnie? Tego Wam życzę. Zdrowiej dla Was i dla dzieci.

Wiecie co tak sobie mysle ,ze moze z tym brzuszkiem to faktycznie od wzdęc:baffled:bo do toalety to ja srednio raz na tydzien teraz chodze:sorry2:a wiecie czy magnez w ciazy jest bezpieczny i w jakiej dawce?to moze profilaktycznie zaczne brac:confused:
Magnez na 100% jest bezpieczny, a co do dawkowania to zależ który konkretnie kupisz, bo one różne dawki mają i trzeba na ulotce doczytać. Magnez uspokaja macicę i można go całą ciążę brać i odstawić 2 tyg przed porodem dopiero. Jeśli te bóle to od jelit, to zmień dietę na bogatszą w błonnik i dużo płynów.

nie wiem sama co tak mnie wzieło hmm jadłam jajecznice może to przez nią:confused:ale jadłam ją nie na kolacje tylk szybciej:confused:

a co do naczyniaków ja niestety nie pomogę:sorry2:

może jajka nieświeże były;) ja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem :baffled: nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa;)

może jajka nieświeże były;) ja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem :baffled: nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa;)
Woda najlepsza, ja też nie lubię, ale co zrobić, soków kupuję różne smaki, ale patrzę, czy bez cukru, bo mam z tym problemy...

reklama
Do góry