reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
wow! :-D moze jak bylam pierwszy raz w ciazy to brzuch nawet specjalnie wypinalam aby bylo widac ale jak 2gi raz to ja wole wciagac i miec jak najdluzej plasko ;-)
nie wpadam, bo dziecie mnie pochlania w 100% :-D
Ja zauważyłam, że w pierwszej ciąży później było brzuszek widać, teraz to szybciutko się zaokrąglił.

Dzisiaj, zaczynam 15 tydzień, jestem w szoku!!

może jajka nieświeże były;) ja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem :baffled: nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa;)

jajka na pewno świeże bo ze sklepu były co kupione tez nie śmierdziały no i konsynstencja takze była ok:confused:ale wiecie co ja napiłam się napoju gazowanego:confused:ale chociaż np.dzisiaj tez i jest ok i wogóle jak tego lifta piłam to nigdy mi nic takiego niezrobiło hmm coż może potrzebowało mnie przeczyścić i normalnie teraz mi się śmiać chce:-D:-D:-Dno ale ten ból nie był taki śmieszny mam nadzieję że już nie spotka bynajmiej w najbliższym czasie jedynie przy porodzie co żebym im tam niespodzianki nie zrobiła:-D:-D:-D

jajka na pewno świeże bo ze sklepu były co kupione tez nie śmierdziały no i konsynstencja takze była ok:confused:ale wiecie co ja napiłam się napoju gazowanego:confused:ale chociaż np.dzisiaj tez i jest ok i wogóle jak tego lifta piłam to nigdy mi nic takiego niezrobiło hmm coż może potrzebowało mnie przeczyścić i normalnie teraz mi się śmiać chce:-D:-D:-Dno ale ten ból nie był taki śmieszny mam nadzieję że już nie spotka bynajmiej w najbliższym czasie jedynie przy porodzie co żebym im tam niespodzianki nie zrobiła:-D:-D:-D
Patrysiu, mnie po gazowanym też w jelitach kręci, chociaż przed ciążą było normalnie... może soda w tym napoju była, czy coś takiego...

Mi także szybko brzuszek wyskoczył a w pierwszej ciąży to właśnie w 4 miesiacu dopiero sie pokazywał a mi już zgrubienie było widoczne w 7 tc:tak:

A i przypomniało mi się że na kolacje jadłam zupke chińską i ciekawe czy to ona nie zrobiła swojego bo ten napój ja już w ciąży piłam i nie miałam problemu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry