Fajny pomysł, ja lubię razem z pomarańczami ze 2 mandarynki wycisnąć, bardziej mi smakuje!Ja wyciskam sobie sok ze świerzych pomarańczy - pychotka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny pomysł, ja lubię razem z pomarańczami ze 2 mandarynki wycisnąć, bardziej mi smakuje!Ja wyciskam sobie sok ze świerzych pomarańczy - pychotka :-)
kobitko juz prawie wszystkie mamy brzuszki niektóre sa na wątku pokazaneco tak mało wpadasz
![]()
Ja zauważyłam, że w pierwszej ciąży później było brzuszek widać, teraz to szybciutko się zaokrąglił.wow!moze jak bylam pierwszy raz w ciazy to brzuch nawet specjalnie wypinalam aby bylo widac ale jak 2gi raz to ja wole wciagac i miec jak najdluzej plasko ;-)
nie wpadam, bo dziecie mnie pochlania w 100%![]()
może jajka nieświeże byłyja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem
nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa
![]()
Ja zauważyłam, że w pierwszej ciąży później było brzuszek widać, teraz to szybciutko się zaokrąglił.
Patrysiu, mnie po gazowanym też w jelitach kręci, chociaż przed ciążą było normalnie... może soda w tym napoju była, czy coś takiego...jajka na pewno świeże bo ze sklepu były co kupione tez nie śmierdziały no i konsynstencja takze była okale wiecie co ja napiłam się napoju gazowanego
ale chociaż np.dzisiaj tez i jest ok i wogóle jak tego lifta piłam to nigdy mi nic takiego niezrobiło hmm coż może potrzebowało mnie przeczyścić i normalnie teraz mi się śmiać chce
no ale ten ból nie był taki śmieszny mam nadzieję że już nie spotka bynajmiej w najbliższym czasie jedynie przy porodzie co żebym im tam niespodzianki nie zrobiła
![]()
Możliwe, chociaż przed tą ciążą ćwiczyłam, bo w pierwszej miałam wysiłkowe nietrzymanie moczu i teraz zadbałam o to wcześniej.Podobno tak jest dlatego, ze miesnie brzucha juz nie sa tak samo mocne;-)
Ja już od rana mam zaliczoną kłutnie z mężem...
Miałam taki super humor, a teraz mega dół :-(