reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Sylwia100 tak to jest z tymi facetami, wiem że łatwo się piszę olej go i nie martw się, bo właśnie teraz najbardziej potrzebujemy oparcia z ich strony, a nie kłótni i pretensji. Mój też ostatnio zrobił mi awanturę dlaczego jestem taka chumorzasta, ciekawe dlaczego, bystrzak z Niego:wściekła/y: A kiedyś mnie zapytał czy i tym razem mi brzuchol tak wy***oli, dokładnie takiego wyrazu użył, a mnie wmurowało:nerd: Do tego siedzi na tyłku w domu ze złamaną nogą i to on jest zmierzły.Pocieszam się faktem, że za 3tyg lecę do Pl i będę bez Niego 2tyg:-)

reklama
SYLWIA pogadaj z M aby cie tak niestresował bo to nie jest dobrze takie napinanie brzuszka to są takie skurcze powinnaś sie wyciszyć i leżeć dużo spokojnie:tak:

ajenka dobrze że ty i dzidzia cali jesteście:tak:

A ja jestem happy bo ja nigdy nie paliłam i nie bede paliła co ja nie mam problemu z tym okrutnym nałogiem:-)nigdy mnie nie ciągneło wogóle do fajek wiedziałam że to nic dobrego ;-)

no to Ci zazdroszczę bo ja paliłam 12 lat:wściekła/y: i jestem w szoku że teraz wogulemnie nie ciągnie a wręczjak pomyśle albopoczuję fajki to mnie odrzuca,oby tens tan utrzymał się jak najdłużej.

ps. to forum uzależnia...nic dziś nie pracuję tylko siedzę na necie i co chwila zagladam na forum:tak:-dobrze że zwolnić mnie nie mogą :tak:

Witajcie:-) Ja to mam takie wrażenie jakby mi skóry na brzuszku brakowało:-) Jakbym za ciasna była:-D

gdy ostatnio rzucalam palenie gdy mialam jakies ciezke chwile to uzywałam gum do zucia i bardzo mi pomagalo ,dzis radze se bez gum a w dodatku jak ktos pali przede mna na ulicy to mnie skreca az tak mnie zapach papierosow brzydzi:-):-):-)nawet kawe rzucilam heh i umie bez niej zyc...

witam!!! wogole wczoraj caly dzien przesiedzialam na forum , ale co najlepsze nie napisalam wczoraj nic bo czytalam co predzej pisalyscie :) dzis ide do lekarza ale i tak go zmieniam na innego poniewaz chce chodzic do lekarza ktory pracuje w szpitalu i ktory bedzie mogl sie mna zajac podczas porodu :) wczoraj ogladalam w necie wozki i lozeczka :) ciezko bedzie sie na cos zdecydowac. ja cala wyprawke bede musiala kompletowac od zera. to ja juz zmykam szykowac sie do lekarza papapa:-)

reklama
Do góry