reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Patrysia ja obstawiam zupkę chińską. Ale trzeba przyznać, że niezła mieszanka - jajecznica, zupka chińska i napój gazowany;-) Może wszystko razem się wymieszało i dało taki efekt. :confused:

BlackWizard nie przejmuj się. Oni są inni... Nic tego nie zmieni. Kocham mojego męża nade wszystko, ale nie zmienia to faktu, że czasami go nie rozumiem. :dry:

Ostatnia edycja:
Ja od miesiąca się nie pokłóciłam z M ani razu, sama jestem w szoku, zrobiłam się taka łagodna, nawet jak kolega z pracy zapomniał załatwić żeczy o które go prosiłam dzień wcześniej to go nie ochrzaniłam, tylko spokojnie powiedziałam.
Wszyscy w pracy są w szoku bo od tej strony mnie jeszcze nie znali, a M też się dziwi co ja taka miła i łagodna jestem.:-)

Hej dziewczyny! Wczoraj miałam taki humor do kitu, że nic mi sie nie chciało. Jak pomyślę, że w piątek jedziemy do teściowej to mam dreszcze...a jeszcze mi sie rodzinka w przyszłym tygodniu zwala i trzeba coś upichcić i posprzatać i urwanie głowy będzie:(

Mój mąż wychodzi po 8 jak jeszcze śpimy a wraca przed 19, także daję radę, bo czasem mam nerwy sama nie wiem o co...

Co do kłotni, to ja po wielkiej awanturze w sobote mam spokój, a to dlatego, że się nie widzimy cały dzień, jak u Nikki, więc mamy od siebie spokój i kłótni nie ma, ale najgorzej jest w weekend - spięcia się zdarzają niestety...i to o takie pierdoły że glowa mała!

ja za to w nocy napiłam się gazowanego napoju i też witałam się z kibelkiem nigdy węcej gazowanych...ale woda juz mi brzydnie,soki a raczej napoje sookopodobne sa okropne i już mi sie pomysły kończa;)

Ja pije wode mineralna bo nic innego mi nie podchodzi.

Mi też soki juz zbrzydły w każdej postaci - nawet wyciskane, napoje są okropne, na marchewkowe nie mam ochoty, a woda już mi się znudziła i już sama nie wiem co mam pić, a gazowane chyba nie najzdrowsze, choć ochotę na nie mam:)
Beti może dzis taki dzień w wawce,bo mój mąż z jękiem wychodził do pracy tak mu się nie chciało:)

U mnie tez już 15 tydzień sie zaczął, ale ten czas leci...

patrysia86 ja wczoraj w nocy dokladnie 00.40 bardzo zglodnialam i zachcialo mi sie gotowanego jajka wiec ugotowalam 2. O szok jaka ja głupia byłam ze je zjadłam a jeszcze popiłam wodą gazowaną. Ból żołądka straszny i do rana kursowałam miedzy pokojem a lazienką.

ja właśnie wróciłam ze spotkania w pracy i tyle do nadrabiania :szok: :-D
współczuję problemów kibelkowych.. mnie to omija na szczęście i brzuszek mam ciażowy:tak:;-)

Wczoraj zjadlam tonę bobu :rofl:

ja bób średnio wcinam co 2 dni-uwielbia go!!!

a ja wczoraj gotowałam bób i pierwszy raz w życiu .. nie rozmiękł!! a gotowałam ponad 1,5 godziny :szok:nie wiem czy stary był czy jakiś "lewy"... ale cały garnek wywalilam bo zachowywał się jak surowy, tylko skorka zmiękła :szok:

ja właśnie wróciłam ze spotkania w pracy i tyle do nadrabiania :szok: :-D
współczuję problemów kibelkowych.. mnie to omija na szczęście i brzuszek mam ciażowy:tak:;-)

a ja wczoraj gotowałam bób i pierwszy raz w życiu .. nie rozmiękł!! a gotowałam ponad 1,5 godziny :szok:nie wiem czy stary był czy jakiś "lewy"... ale cały garnek wywalilam bo zachowywał się jak surowy, tylko skorka zmiękła :szok:

jak to nie rozmiękł?:-D jak tomożliwe??może jakiś lewy faktycznie:-D

reklama
Do góry