ASIAX
Fanka BB :)
Właśnie miałam powtórkę z gryzieniem i znowu płacz, tylko ja nie jestem w stanie nie reagować bo on przecina mi skórę do krwi na otoczce:-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli o rozmiar chodzi to my jeszcze dupke miescimy w rozmiarze 2 ale juz na styk. Dokonczy,y paczke i przechodzimy na 3
Witam i ja
U mnie tez pada dzisiaj i Olek chyba skacze bo noc masakraobudził się o 3 juz wyspany i sie meczylam zeby go uspic
My juz dawno na 4 lecimy ale ja nie lubie ciasnych pampersow, lubie jak sie ladnie zapinaja i nie uciskaja
MIlego dnia
w "2" przy 7100?? wow - chuda doopcia widaćNo proszę to my w dzień 2 a w nocy 3 bo więcej mieści.
W sumie to trochę sie dziwię że nadal mieści się Laura w 2 bo waży 7100
mi jeszcze po nocach się śni jak bolało 2 pierwsze miesiące karmienia, a tu znowu strach w oczy zagl ada co to z zębami będzieASIAX, mój synek zareagował tak samo. Pogryzł jeszcze kilka razy, ale później był spokój. Teraz sama się boję, bo jeszcze tamten ból pamiętam. :-(