Czechow był by fajny wątalek tylko kiedy znaleźć czas na szukanie, czytanie, oglądanie ....
Hmm chyba nie jest tak źle skoro tu zawsze jest co poczytać i nadrobić i wiele osób jest na bieżąco - ale może i masz rację.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czechow był by fajny wątalek tylko kiedy znaleźć czas na szukanie, czytanie, oglądanie ....
Witam, wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć, z Mikim nie da się wysiedzieć w domu bo zaraz marudzi, całe dnie przesiadujemy w ogrodzie.
Chyba zakończymy już karmienie piersią, bo ząbki już duże i wczoraj tak mnie ugryzł że krew poleciała, tylko mamy problem z zasypianiem bo inaczej niż przy cycu nie zaśnie.
Mam nadzieję że troszkę uda mi się nadrobić choć jest tego sporo.
Witam, wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć, z Mikim nie da się wysiedzieć w domu bo zaraz marudzi, całe dnie przesiadujemy w ogrodzie.
Chyba zakończymy już karmienie piersią, bo ząbki już duże i wczoraj tak mnie ugryzł że krew poleciała, tylko mamy problem z zasypianiem bo inaczej niż przy cycu nie zaśnie.
Mam nadzieję że troszkę uda mi się nadrobić choć jest tego sporo.
hellou!
Ja się nie przyznaję o której dziś wstaliśmy bo wstyd - żeby o tej godzienie wstawaćale jak mała spała to my z nią, a co tam raz w tygodniu można zaszaleć
Agniecha: kciuki zaciśnięte!
ASIAX: Miśka też przy cycu zasypia, ale jaknapisałas o tych zebach - ała!
Czechow: tak jak mówią dziewczyny w hobby to można wrzucać - dużo wątków to dużo czytania - chyba minimalizm lepiej się sprawdza u nas, bo jak było za dużo to od razu były głosy żeby połączyć wątki w jedno
No i kupę dzidziol w czystego huggiesa zrobił - ot i mamy debiut huggiesów nr 4
muszę leciec przebrać!
miłęgo dnia![]()
Czy jestem jedyna która używa jeszcze 2 pampersów?