reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam, wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć, z Mikim nie da się wysiedzieć w domu bo zaraz marudzi, całe dnie przesiadujemy w ogrodzie.
Chyba zakończymy już karmienie piersią, bo ząbki już duże i wczoraj tak mnie ugryzł że krew poleciała, tylko mamy problem z zasypianiem bo inaczej niż przy cycu nie zaśnie.
Mam nadzieję że troszkę uda mi się nadrobić choć jest tego sporo.

Witam

u nas wczoraj upał a dziś leje ;)

Czechow w sumie wątek taki jest "nasze hobby...." myślę że śmiało o książkach można tam pisać ;) właśnie dotarło do mnie że ostatnia książka jaką przeczytałam to śpiąca królewna i tak na okrągło dziecięce a raz to młodej czytałam "konik garbusek" ona zasnęła około 20 strony ja przeczytałam całą a moj się ze mnie nabijał ...

Asiax tak mały cię gryzie ? kurcze oby mojemu wyszły zabki później bo on dziąsłami potrafi boleśnie dziabnąć a co dopiero jak zęby będzie mieć

Witam!

Zakręcili mi wodę w kranie na pół dnia. :< Znaczy się o 6 rano, jak wstałam młodą nakarmić, to jeszcze była, ale potem się położyłam jeszcze na trochę i... zostałam z niewstawionym praniem, zmywaniem i bez prysznica jeszcze. Dobrze, że zapas wody pitnej mamy jeszcze z czasu powodziowej paniki, to teraz jak znalazł było. Za 3 godzinki mają niby włączyć, mam nadzieję, że nie opóźni się za bardzo... Ale zła jestem, bo mogłam o tej 6 wstawić pranie chociaż, to już by schło...

I słoneczko się schowało już za chmury, znowu szaro...

Nic to, zmykam poczytać resztę wątków, póki młoda drzemie.

Miłego dnia!

Witam, wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć, z Mikim nie da się wysiedzieć w domu bo zaraz marudzi, całe dnie przesiadujemy w ogrodzie.
Chyba zakończymy już karmienie piersią, bo ząbki już duże i wczoraj tak mnie ugryzł że krew poleciała, tylko mamy problem z zasypianiem bo inaczej niż przy cycu nie zaśnie.

oła na samą myśli mnie zabolało:-(
właśnie u nas też kurcze zasypianie przy cycku i się boję jak to będzie za jakiś czas ...

Witam Dziewuszki. :)
Agniecha83, trzymam kciuki.
Nadarienne, mam nadzieję, że długo bez wody nie będziesz.
ASIAX, mój synek mnie też kilka razy ugryzł, ale byłam stanowcza i na tych kilku razach się skończyło. Teraz pewnie czeka mnie przeprawa z młodą.
Czechow, pewnie takie kulturalne informacje by się przydały. Nie powiem. Jestem z czytaniem do tyłu jakieś trzy lata. Co nadrobiłam, to teraz znowu się za mną wlecze. :-( Faktycznie jednak można to wrzucić na nasze hobby.
Bećka, moja gwiazda też śpi podobnie. Dziś mi zrobiła niespodziankę i pierwsze budzenie o 2! Przeżyłam szok. ;-)

hellou!
Ja się nie przyznaję o której dziś wstaliśmy bo wstyd - żeby o tej godzienie wstawać;) ale jak mała spała to my z nią, a co tam raz w tygodniu można zaszaleć:-D
Agniecha: kciuki zaciśnięte!
ASIAX: Miśka też przy cycu zasypia, ale jaknapisałas o tych zebach - ała!
Czechow: tak jak mówią dziewczyny w hobby to można wrzucać - dużo wątków to dużo czytania - chyba minimalizm lepiej się sprawdza u nas, bo jak było za dużo to od razu były głosy żeby połączyć wątki w jedno:)

No i kupę dzidziol w czystego huggiesa zrobił - ot i mamy debiut huggiesów nr 4:)
muszę leciec przebrać!
miłęgo dnia:)

Macy, ale jak tu być stanowczym wobec prawie półrocznego malucha, jak zawyłam z bólu i krzyknęłam "ała" to się biedak wystraszył i zaczął płakać, niby powiedziałam że mamę to bardzo boli i nie można tak robić, ale czy on coś zrozumiał?

Mnie też ostatnio gryzie - za pierwszym razem też krzyknęłam to mała aż się zaniosła z płaczu następnym razem nic nie powiedziałam ale ciemno przed oczyma się zrobiło, no i trzeba uważać żeby nie puścić gryzaka. Ja nie będę kończyc wiem że z czasem to minie i będzie delikatniejsza - w sumie nie ugryzła mnie już od jakichś 2-3 dni więc jest okej

hellou!
Ja się nie przyznaję o której dziś wstaliśmy bo wstyd - żeby o tej godzienie wstawać;) ale jak mała spała to my z nią, a co tam raz w tygodniu można zaszaleć:-D
Agniecha: kciuki zaciśnięte!
ASIAX: Miśka też przy cycu zasypia, ale jaknapisałas o tych zebach - ała!
Czechow: tak jak mówią dziewczyny w hobby to można wrzucać - dużo wątków to dużo czytania - chyba minimalizm lepiej się sprawdza u nas, bo jak było za dużo to od razu były głosy żeby połączyć wątki w jedno:)

No i kupę dzidziol w czystego huggiesa zrobił - ot i mamy debiut huggiesów nr 4:)
muszę leciec przebrać!
miłęgo dnia:)

Lubię minimalizm :-)
Muszę przyznać że nie znam wszystkich wątków bo wchodzę tylko do kilku zaraz kooknę i tam.

Czy jestem jedyna która używa jeszcze 2 pampersów?

e: izis maria właśnie sobie zerknęłam ile jest wątków w styczniu...Kobiety co wy czasu macie za dużo:-) normalnie żem się zdziwiła

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry