reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzień dobry :-) Meldujem żem zywa i po remoncie, ale weny brak na pisanie :sorry2: Zaraz ogarniam chałupę i śmigamy z Emi do sklepu, bo chustka na głowę, którą jej niedawno kupiłam okazała się za mała :szok:

reklama
hej :)
dzisiaj zdarzył się cud, Mati spał do 7, jaka ja jestem wyspana. Ale co z tego jak jest dopiero 9 a ja już się zmęczyłam, mały tak marudzi, szoruje piąstkami o dziąsła, wydać że go boli, tak mi go szkoda :( Zaglądałam dzisiaj do jego buzi i widać na dole takie dwa wybrzuszenia, ale zębów jeszcze nie, czy te wybrzuszenia świadczą o tym że nie długo się wyklują te ząbki?

Ostatnia edycja:
Hejka jak tu czytam że niektóre szkraby tak długo śpią to aż mnie skręca;-) mój mały jak zaśnie o 20, 20.30, budzi się na cyculka o 1, a później to już różnie co 2 godz, a tak ok 4/5 kręci się niesamowicie puszcza bąki:tak:, possie cyculka za chwilę wypluwa i znów ssie, i budzi się o 6 tak jest codziennie, mam nadzieję, że to długo nie będzie trwało:sorry2: Ale i tak Go Kocham:-) a no i nasze spacery wyglądają tak: najpierw jest płacz przy zakładaniu czapeczki, poźniej jest płacz przy wkładaniu do wózka i szybka jazda po wertepach żeby zasnął, bo najlepiej na rączkach. zapoce się przy tym jak dzika. Dobrej nocki dla wszystkich.

witaj w gronie :-)
no może przesadzam gdzieś od 2 tygodni się to uspokoiło ale miałąm tak samo i ze spaniem i ze spacerami i czapami :tak:
u nas pogoda się zepsuła trochę ale chyba wolę to niż upały chociaż wczoraj młoda leżała w samej pieluszce i wyglądała słodziutko:tak:

hej :)
dzisiaj zdarzył się cud, Mati spał do 7, jaka ja jestem wyspana. Ale co z tego jak jest dopiero 9 a ja już się zmęczyłam, mały tak marudzi, szoruje piąstkami o dziąsła, wydać że go boli, tak mi go szkoda :( Zaglądałam dzisiaj do jego buzi i widać na dole takie dwa wybrzuszenia, ale zębów jeszcze nie, czy te wybrzuszenia świadczą o tym że nie długo się wyklują te ząbki?

Tak, niedługo będziesz mamą posiadacza dwóch zębolów jeszcze dwa na górze i będzie ładny kasownik ;-)

I jeszcze jedno, mój M zaraz jedzie w dwa miejsca w sprawie pracy, trzymajcie kciuki żeby było ok, bo kurcze nie wiem jak to będzie :(

Trzymam trzymam:tak:

Witam lasencje!!!

No i po weekendzie, nadrobiłam Was trochę, duzo tego naklepałyscie przez weekendos.

No a u nas weekend udany, Mikołajki przepiękne, pogoda super, całymi dniami ha dworze siedzielismy a wieczorami grilowalismy:-)

Z małżem raz dobrze, raz nie. Zawsze jakis uraz zostaje i siedzi w człowieku.

No a moja Zuzia nawet bardzo grzeczna, tylko miała problem ze zasnięciem po kąpaniu , no ale wiadomo inne miejsce, powietrze, wrażenia... I gadula na całego :-D:-D
A teraz drzemie i mam czas na BB:-D

No to narazie na tyle ,bo burdelos w chałupie ze hoho:-):szok:

Ja już posprzątałam a nawet zrobiła obiad --- no ale dzisiaj wstałam o 5.30 więc dla mnie to już połowa dnia za mną. Jeszcze tylko powiesić 4 dzisiaj pranie i będzie spokój

Mam pytanko - co myślicie o stworzeniu wątku o książkach, wydarzeniach kulturalnych, filmach które warto obejrzeć itp tak żeby do końca nam te mózgi nie wymiękły od codzienności?

reklama
Do góry