reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ratunku dziewczyny, mój syn nadal podmieniony!
Wstał przed 6, pół godziny był normalny, a potem znów zaczęła się jazda na całego, na początku tylko stękał i stękał, potem już nic nie pasowało tylko rączki, a przecież nie dam rady ciągle go nosić, a potem położyłam go na chwilę i jak się zaczął drzeć to tak jak by go ze skóry obdzierali. Więc zrobiłam szybko butlę i wkońcu zasnął. Jak cały kolejny dzień taki będzie to ucieknę z domu

tak wogóle to się witam i życze spokojnego dnia, sobie też

Witajcie

Dzis Dzien Dziecka, wiec wszystkiego najlepiszego dla naszych pociech!!! Oby zdrowo i pieknie rosly :tak:

Staram sie byc na biezaco, ale z pisaniem mi juz gorzej idzie... Dziecie dalej nie pozwala odstapic sie na krok :sorry2:

Wczoraj wreszcie kupilismy lekka spacerowke, ktora miesci sie do bagaznika :-D A ta z kompletu z wozka 3w1 zostanie na zime.
No i ciesze sie ogromnie, bo udalo sie nam opchnac na ebayu akwarium i to nawet za wiele wiecej niz sie spodziewalismy, jupi!

Piszecie o poceniu - Michalek tez. Z nozek to prawie mu kapie :szok: Ale mysle ze ma to po mamusi, bo u mnie to samo. Glowka byla splaszczona ale od asymetrii i ladnie juz sie wyrownuje, a lekarz twierdzi, ze juz jest ladnie skostniale wszystko.

Agagsm - nie napisze, ze zazdroszcze, co by nie popsuc, ale wychwalaj swoja corcie pod niebiosa!!! Ale i tak bym na nia Michalka nie zamienila :-D

Tysiolek - gratuluje przespanej nocki!

Wreszcie i my dolaczylismy do grona 4-miesieczniakow :-)

Milego, radosnego dnia!

I ja się witam !
Piękny dzień naszych maluszków, tyle, że dla nich to nie ma znaczenia bo one codziennie świętują i codziennie mają wszystko co najlepsze! ;)

Miłego dnia!

Cześć laski!
Ja witam się tylko i spadam do Bartka, bo marudzi.
Nie było mnie kilka dni, więc czeka mnie spore nadrabianie zaległości, bo widzę, że naskrobałyście niemiłosiernie dużo.
A w Dniu Dziecka życzę Waszym Skarbeczkom wszystkiego najlepszego, samych słonecznych i radosnych dni oraz spokojnych nocek!!!
Do później|!!!

Witam przy porannej kawce. My po chrzcinach, Miki był grzeczniutki, tylko zapłakał przy polewaniu głowy, wszystko fajnie się udało.
W sobotę zauważyłam ząbek, w niedzielę moja siostra drugi, a zastanawiałam się czemu Miki taki marudny.:-):-):-)
Wczoraj byłam w pracy i załatwiłam urlop do 11.06., potem pojechałam do Biedronki po zakupy, bo nasz proboszcz wymyślił że będziemy zbierać dary dla powodzian, jeden z księży pojedzie na zwiady i pomożemy konkretnej wiosce, bo duże miejscowości są nagłośnione przez media i tam pomoc płynie, a są miejscowości o których wszyscy zapomnieli, uważam że to fajny pomysł, mąż z Hubertem pojechali zawieść to co kupiłam i mówił że jest już tego bardzo dużo, także ludzie się zmobilizowali.

Lecę troszkę ponadrabiać jak się uda.

I ja się witam z rana i życzę
Wszystkim maluszkom wszystkiego najlepszego z okazji Ich święta!!!!!
A powiem Wam chłop w domu bo urlop ma a żadnego pożytku z niego, łazi i zrzędzi że niewyspany choć ponoć zawsze zazdrościł mi że śpię jeszcze z C do 7-mej po tym karmieniu o 5-tej...dziś sam tak spał...a zrzędzi jak stara baba.....
Młody mi w ogóle nie płakał do 9-tej rano, do karmienia, a jak jest M i się nim zajmuje to płacze.... bo zajmuje to za duże słowo....
C zawsze w sumie sam się sobą do tej godziny zajmuje,tzn. trzeba być obok i od czasu do czasu jak zniecierpliwienie wykazuje zagadać i to wsio..... mówiłam M, ale widocznie dla niego to za dużo..... Puszcza mi tylko teksty "a co ja mam do niego mówić"...ehhhh...
Mam dość jego zrzędzenia.....
Nawet na spacerze marudził i marudził... że to psia kupa na chodniku.... to coś tam....maruda....
Kończę bo zaraz będę marudzić jak on....
Ciekawe jak ja po tygodniu będę z tym zrzędą wyglądać a cieszyłam się że troche czasu spędzimy razem i może będzie co lepiej, ale jednak maruda to maruda....nie ujedziesz.....

Miłego dnia!!!!i mykam bo zaraz będzie pewnie że siedze na bb....

reklama
Witam się bardzo nie wyspana!i chyba pierwszy raz tam wcześnie na bb.

Ta noc była jakaś straszna,mały non stop marudził,co zasnął to znowu płacz,nie wiem od czego.
A tak po za tym to u nas pogoda do bani,chyba będzie lało więc nici ze spacerku.Ja się troche pośpieszyłam i już składałam życzenia Waszym dzidziom ale jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ dla Nich.Mam nadzieję że Antoś grzecznie w południe spać pójdzie to i ja się kimnę bo oczy na zapałki mam.
wpadnę na wieczór a teraz miłego dnia dziewczynki.

Do góry