reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam

A u nas niedziela bardzo fajnie minęła. Najpierw bylismy u prababci Zuzi na działce, a pozniej na rajd pojechalismy.Pogoda dopisywała cały dzien , dopiero teraz zaczeło padac buhaha
Zuzia wykąpana i juz chasia a mamuska zaraz do wanny skoczy:-)

Jola.24 fajnie ze mały tak dobrze Ci spi, a w dzien ile spi???
Bo u nas własnie w tym chyba tkwi problem, bo mała zaledwie 2 godziny wytrzymuje i pózniej drzemka 40 minut , znowu 2 godziny aktywnosci itd.
Tysiolek super ze chrzciny udane,:-) u mnie jeszcze przede mna:szok:

Beti 12,13 godzin bez przerw na jedzenie????:confused::confused::szok:

No no lecę:happy2:

Olek tez co dwie godziny zwykle spi i to czaem dłuzej. Zwykle w dzien ma trzy drzemki:)

reklama
Ochrzczonym gratulacyje z okazyji ucieczki od pogaństwa:tak: Mam nadzieję że BUnia nie jest jedyną poganką?:-) Wogóle coś miałam pisać ale mózg mam zblazowany:confused: I nie wiem co to miało być.

U nas chrzest za tydzień ;-)
a mały dziś spał w dzień łącznie z godzinę jestem wykończona ale za to ładnie zasnął w łóżeczku ja zaraz się kładę bo dziś nie wyspana jestem albo ta pogoda tak na mnie działa...

Morka - nie jest jedyną... my się chrzcić będziemy w lipcu lub sierpniu lub wrześniu - się zobaczy

... ja lubię taka pogodę....

No to odmeldowujemy się.
Na pikniku z okazji dnia dziecka było okropnie tzn.mnóstwo atrakcji ale też mnóstwo ludzi,którym najeżdżałam na pięty za co obdarowywali mnie NIE miłym uśmiechem:-D więc ewakuowaliśmy się z tamtą do parku.Także niedziela zleciała u nas w miarę tylko nas deszcz nas zastał w drodze powrotnej ale tak to ok.

morka my też jeszcze nie chrzczeni;-)czyli diabołek w Antosiu jeszcze siedzi gdzieś tak do września:-D

reklama
Do góry