reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Justys a do paszczy nie zajrzałaś? Zajrzyj to się okaże:)
Ja do egzaminów nie tęsknię:)
Oj zaglądam zaglądam i to codziennie w poszukiwaniu jakiegoś kiełka ale ja tam nic nie widzę czasem żałuję że stomatologiem nie zostałam:-D:-D:-D

A co do ubierania dzieci to ja też mam problem,boję sie ciągle żeby go za lekko nie ubrać co by nie zachorował(to chyba jakiś uraz po tym zapaleniu płuc co przeszliśmy)
Więc my na spacer wyruszamy tak: body na długi cienka bluzeczka na to bluza lub polar,rajstopy lub śpiochy i na to spodenki cienkie buciki lub skarpetki i cienka czapeczka no i jak zaśnie to kocyk.Ale teraz jak Was poczytałam to już nie będe go tak opatulać w zależności od pogody oczywiście.

Ostatnia edycja:
reklama
No to wcale nie takie delikatne te nasze dzieciaki jak czapki na dworze ściągają:))))

agagsm mieliście już 23 stopnie w tym roku?

Herj Kobietki :-)
ale jestem wydygaaaaaana !
M dał mi karte wiec pojechałam poszalec po sklepach - chciałam sobie jakąs ekstra sukienusie kupic w sobote na chrzciny i....kupiłam wszystko oprocz stroju na chrzciny hehehehe :D kompletnie nic mi ise nie podobało ! jak juz mi coś wpadło w oko to sie kijowo układało to na cyckach to na dupsku heheh i olałam to ! kupiłam sobie kilk abluzek, getry, torebke i dla Małej ciuszki w H&M a do soboty jeszcze wymyśle co ubrac hihihi - zreszta jak bedzie taka buba jak dzisiaj to najpewniej będzie w korzuchu :D

To jest najlepze, ja tez pojade po co konkretnego a wacam z wszystkim tylko nie z tym co chcialam:-D:-D

M-a-s-a-k-r-a:-( To chyba najgorszy dzień jak dotąd:dry: Wymiękłam... Jak tak dalej będzie to się chyba kompetnie rozsypię:eek:

Nie syp sie tu nam...trzymaj sie jakos:sorry2:

Co do ubierania to ja jezcze nigdy rajtop nie zakladalam Olkowi, zwykle ma body na dlugi rekaw, ogrodniczki i bluze albo bez jak w foteliku bo sie grzeje a no i skarpetki ale bez butow bo gubi:-)

Nie było mnie prawie 2 dni, a tu tyle stron nowych na poście. Próbowałam nadrobić zaległości i coś wam poodpisywać ale tyle tego jest, że chyba mi się nie uda.
Ogólnie przepraszam za moją bierność na forum. Jestem strasznym spiochem i w chwili wolnej np. jak moje dziecko śpi to ja razem z nim:-) chociaż nie zdarza się to za często. Noce przesypia całe i ostatnio to nawet po porannej pobudce o 5-6, zje mlesio i idzie spac.
Dziś wstał o 7:30, ok. 9 zanął znowu i dał mi pospać do 12 :szok: :happy2:
Za to w dzień była tylko drzemak 40 min i dopiero zasnął po kąpieli. Brzuszek go dziś trochę bolał, nadal te kolki nas męczą. Coś się nie chcą od nas odczepić!

A mi kręgosłup coraz bardziej siada i brak mi sił. Dobrze chociaż, że M mi dziś kolację zrobił. Pyszne, czosnkowe grzanki. Palce lizać. Lepsze niż w Pizzy Hut:-)
Miłej i spokojne nocki życzę mamusią, których maluszki budzą się w nocy i nie dadzą pospać.

Widzę, że tu koncertowo i się fanki skumkały :-)
Ja mam w swym życiorysie też jakieś koncerty wielkie ale z powodu wieku nie pamiętam jakie :-D
Miłego dnia życzę u mnie zapowiada się na słoneczny - oby!

reklama
witajcie laseczki
Moje dziecie wczora strasznie senne bylo, a slinka ciekla z dziubka ciurkiem, wieczorem stan podgoraczkowy ale ladnie zasnela nawet bez marudzenia. czekam na te zeby i sie doczekac nie moge bo juz mi jej szkoda,rąk juz nie zasysa ale gryzie, gryzaczka z Tommee teeppee co chwila kaze sobie podawac, bidulka mala. dziaselka ma rozpulchnione od conajmniej 2 tyg to chyba juz niedlugo jak myslicie??

Gosia_k23 co to za metoda?podpowiedz plizzz

Tysiolek skad ja to znam, jade po spodnie a wracam zbluzka i butami;-)

Czechow ja tez juz chyba zmeczona tematem jestem.mam dni ze jak mala marudzi to czuje taka niemoc..bezradnosc...i zaraz sie wkurzam i ona tez. tez juz mysle o tym zeby powoli cos zaczac dla siebie robic....na poczatek przydaloby sie kilka modnych ciuszkow i fryzjer bo wlosy leca a pozniej...hmm..chyba chcialabym troszk epopracowac ale najlepiej z domu. tylko jeszcze nie bardzo wiem jak to ogarnac wszystko. wymyslilam sobie zeby moze za miesiac dwa, moja babcia przyjezdzala ze 2-3 razy w tyg i zjamowala sie mala a ja bymw tym czasie pracowala z domku. tylko nie wiem czy to sie uda no i czy znajde cos...

Pumpkin korzystaj poki mozesz, ja tez staram sie jak najczesciej mame zapraszac;-) zawsze to chwile zajem sie Fiolcia;-) a ja moga spokojnie zrobic obiadek albo odpoczac.

jejku Gosieekk ile ty wartsw zakladasz?;-) my jak nie wieje to zakladamy body na dl. rekaw, spodenki i bluze. a jak jest cieplo tzn powyzej 20 stopni w cieniu to zakladam body z kr. rekawkiem i bluze.
a rajstop moje dziecie nie widziala od polowy kwietnia odkad ma zalozona szyne. i jakos sobie radzi;-)

kurcze kiedy ja ostatnio malowalam paznokcie?????????aaaaaaaaaaaaaaaaa???wczoraj byla u mnie kolezanka, bedzietna...wystrojona,,pazurki pomalowane..a ja?jak dziad...dobrze ze zdarzylam sie pomalowac chociaz...ehhh...chyba dzis se walne czerwone pazurki a co?:)):):)

Laski pod czym spia wasez dzieci?my spimy pod koluderka ale nad ranem ta koluderka laduje kolo Fiolci bo starsznie mi sie sdziecie wierci nad ranem..nie wiem czemu.

aha zapomnialam dodac ze dzis sie wyspalam...Fiolcia zasnela wczoraj o 18.00 i spi do tej pory (kuz prawie 09.00) z przewra na jedzenie o 12.00 , 04.00 i 08.00 ale dostala butle i nawets ie nie obudzila. :tak::tak:

aaa i jeszcze jedno pytanko-jakich pieluszek uzywacie na noc??ja uzywam pampersow active baby ale cholerka dluzej niz 5h nie wytrzymuja u nas.:-( a w nocy cholernie nie chce mi sie wstawac i zmieniac.

Do góry