reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny spoko:-D Moja dobra kumpela swojemu 8miesięcznemu synkowi zakłąda kombinezon zimowy, pod nim ma zazwyczaj jakieś dżinsy, koszulkę z długim i bluzę. No i obuwie:eek: A i jeszcze body na krótki.

reklama
Gosieekk u nas butki też są ale właśnie bez koca i spodnie na gołe nogi, nawet mu czasem się podciągną i między skarpetą a nogawką gołą noga sterczy:confused:
Zimą b yło łatwiej, kombinezon, cały opatulony i z bani a teraz raz 9 a raz 19 stopni????!!!!:szok:

a koncertu AC/DC zazdroszcze nawet z balkonu:tak:

W porównaniu do mnie to Ty cieniutko ubierasz Kostka. U mnie zazwyczaj jest body na krótki rękaw, na to pajac bawełniany, dżiny (mam ich pełno po siostrzeńcu) i bluza polarowa z kapturem. Oczywiście czapka i butki, na to koc cienki:eek::eek: I wcale mi się nie przegrzewa a wożę Go już w spacerówce Implast

Witam
Ale wy ciepło ubieracie te swoje maluchy. Ja Kacperka ubieram w body na krótki rękaw, na to tylko cieniutką bawełnianą bluzeczkę z długim rękawkiem (ewentualnie jak bardzo wieje to na body cieniutką bluzę). Spodenki bawełniane lub sztruksowe i żadnym kocykiem nie przykrywam. Mój Kacperek woli jak mu chłodniej niż jak by miał się przegrzać. Zresztą on mi się bardzo poci, i spacer zamienia się wtedy w koszmar. Strasznie płacze bo mu gorąco.

Morka, trzymaj się kobieto...
Czechow, mi też brakuje ruszania mózgownicą. Przy pieluchach się człowiek za bardzo nie rozwija. ;-)

Jola wali u mnie tak ac dc, że utwór można rozpoznać, ale jak okno otwarte, bo jak zamknięte to tylko drum i gitary. A ja mam kawałek, bo na dzielnicy obok mieszkam - a nie wyobrażam sobie jak fajnie mają ci z Bemowa:eek:

moja chodzi w body i jak mocno wieje,a w fotelik ląduje to bluza welurowa lub sweterek , jak w gondolce to body z długim samo i kocyk, na nożkach spodenki - czasem 3/4 czasem dłuższe i różnie skarpetki bądź bez - w wózku bez czapki, bo i tak sama zdejmuje, jak wyjmuje z wózia to zakładam chustkę:tak: jak powyżej 23 stopni to body z krótkim i spodenki i surfujemy po dworzu - jak coś za dużo dowalę to od razu marudzi i ściagam w tempie express:-D

reklama
O to ze mną i z ubieraniem C nie jest tak źle jak myślała, nie jestem wyrodna matka :-D

My bodziak z długim, spodnie z gumką na dole przy nogawkach, dwie pary skarpetek ( bo bucików mu nie zakładam), wiatrówka, czapeczka....i cienki kocyk....ale w razie w- mam pod wózkiem, grubszy kocyk i jeszcze ewentualnie ten na którym C leży i bezrękawnik polarowy w pogotowiu....

Do góry