reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dobry wieczór mamuśki!

Jak pisałam u nas pogoda była względna więc zaliczyliśmy spacerek i zdążyliśmy do domciu przed samym deszczem.
Antos na spacerze nawet oka nie otworzył przespał 2h,ale juz w domu tak dał mi popalić że makabra.I mam to samo co Morka tylko że ona to przynajmniej wie z czym walczy a ja nie mam pojęcia czy to zęby czy brzunio.No bo od wczoraj tylko jedna kupka była a normalnie to potrafi z 4 dziennie walnąć i pręży się strasznie,ale też się ślini i pakuję pazurki do buźki i jak posmaruje mąścią dziąsęłka to ok.Tak też właśnie niedawno zrobiłam i dałam syropku po którym zasnął w końcu i mam wielką nadzieję że to jest już sen nocny:tak: a nie drzemka:no: bo oszaleję:-)

Sel, Nadineczka gratki dla Polci i Alicji ale już duże z nich pannice!
Roxen powodzenia z egzaminami będzie dobrze urodziłaś Boo to i z tym sobie poradzisz,kciuki zaciśnięte.;-):-)
Tysiolek pozazdrościć męża:-D
No i Morka trzymaj się! damy radę z tymi naszymi dzieciaczkami w końcu oni też się męczą i łatwo nie mają.;-)

Tak czytam o tych Waszych sesjach, egz, pracach do napisania ehhh jak dobrze, że to już za mną chociaż nie powiem czasem mi troszkę tęskno ...

Dobry wieczór, u nas chyba też zęby idą:dry::dry: Moje dziecię marudne jak cholera, nie chce zasnąć sam no i ślinotok masakryczny. Wszystko pochłania tymi dziąsłami a najlepiej moją rękę:eek:. U mnie w rodzinie to norma że dzieciaczek trzech miesięcy nie skończy a już zębiska idą:cool: Ja zatem idę spać. Jutro rano muszę wskoczyć do wanny. A propos, zna któraś dobry motyw żeby zmyć farbę do włosów z czoła i okolic?? Sąsiadka z lekka mnie pofarbowała tu i ówdzie:blink:

Witam wieczorkiem,
Morka trzymaj się dzielnie, może skoro tak cierpi to chociaż szybko te zęby jej wyjdą ale będziesz miała to za sobą jak my będziemy walczyć:eek:

Roxeen powodzenia na egzaminach, jak mały śmi po kaszce to masz więcej czasu, załatw szybko egzaminy i ciesz się latem o ile wreszcie będzie:confused:

i w temacie pogody mam pytanko, nie ma chyba odpowiedniego wątku więc tu sobie pozwole, mianowicie ta pogoda jest tak zwarjowana , że nie wiem jak dzieciaka na spacery ubierać???:confused: niby ciepło ale wieje że łeb urywa, nie wiadomo czy nie za lekko albo czy się nie przegrzewa?! Oczywiście sprawdzam na karku i nie marznie ale czasem mam wrażenie, że mu za ciepło może??? albo tylko mi gorąco od tego biegania ciągle.
Ja ubieram bodziaka na krótki rękaw spodnie, bluzke i jakąś luze z cienką czapą a jak ogrodniczki to baodziak na długi rękaw i bluza z czapką ale dodam , że my jezdzimy mutsy foteliko-gondolo-nosidełkiem więc boki nie są zabudowane jak w głębokich wózkach:confused:

i w temacie pogody mam pytanko, nie ma chyba odpowiedniego wątku więc tu sobie pozwole, mianowicie ta pogoda jest tak zwarjowana , że nie wiem jak dzieciaka na spacery ubierać???:confused: niby ciepło ale wieje że łeb urywa, nie wiadomo czy nie za lekko albo czy się nie przegrzewa?! Oczywiście sprawdzam na karku i nie marznie ale czasem mam wrażenie, że mu za ciepło może??? albo tylko mi gorąco od tego biegania ciągle.
Ja ubieram bodziaka na krótki rękaw spodnie, bluzke i jakąś luze z cienką czapą a jak ogrodniczki to baodziak na długi rękaw i bluza z czapką ale dodam , że my jezdzimy mutsy foteliko-gondolo-nosidełkiem więc boki nie są zabudowane jak w głębokich wózkach:confused:

W porównaniu do mnie to Ty cieniutko ubierasz Kostka. U mnie zazwyczaj jest body na krótki rękaw, na to pajac bawełniany, dżiny (mam ich pełno po siostrzeńcu) i bluza polarowa z kapturem. Oczywiście czapka i butki, na to koc cienki:eek::eek: I wcale mi się nie przegrzewa a wożę Go już w spacerówce Implast

reklama
Do góry