reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

morka te czopki nazywają się viburcol i są homeopatyczne od 1 dnia życia, więc nie zaszkodzą a małą uspokoją, ona i Ty spokojnie nocke prześpicie i po co ma się maleństwo męczyć

reklama
Asiowo - też miałam taką sytuację. Byłam na zakupach we Leclerku, potem patrze na wyciąg, a tam dwa razy ściągnięta kasa. Zgłosiłam w sklepie i banku i z tego co pamiętam bank mi od razu oddał kasę i sklep też i potem bank musiał mi jeszcze raz ściągać kasę, bo tak jakby dwa razy uznano mi reklamację. (Jeśli nie macie wydruku z terminala, to może chociaż paragon, tam będzie info, że płaciliście kartą, przynajmniej w większych sklepach tak jest. Trzymam kciuki, powodzenia. Pamiętam też że do sklepu poszłam z tym wyciągiem z kąta.

Hejjjjjjjjaaaaaaaa!
Mordeczki kochane! Przez 3 dni z forum wychodzic nie będę! Nawet nie wiecie jak ja się cieszczę, że w końcu mogę was porządnie podczytać.
Jeszcze nie nadrabiałam, najpierw chciałam się przywitać. Wszystkiego na bank nie dam rady przejrzeć więc prośba niech mi ktoś w mega skrócie streści najważniejsze wydarzenia forumowe.
Będę dzwięczna. :D
U nas luzik, jutro pierwsze szczepienie (dlatego jesteśmy w wawie obecnie) Z małżonkiem bez zmian. Szykuję się do przejęcie mieszkania po studenciakach więc oglądam płytki etc bo remoncik rusza za półtora miesiąca :D Happy happy :D W czerwcu kupuję nową (używaną) brykę, w końcu przestanę pożyczać od mamy jej el gratto i będę miała własne :D A z najnowszych nowośći zapisuję się na kurs pilotarzu szybowców :D W przyszłym tygodniu jadę na lotnisko pozałatwiać wszystko :D
Kilka nowych fot mojej paróweczki znajdzie się w mig w odpowiednim wątku. :)
Śmigam nadrabiać :D

Ale ja miałam dzisiaj jazdy z małym jak zaczął płakać tak o 19 po kąpaniu tak przestał dopiero ok.22 normalnie:szok: jestem wykończona i zaraz spać uciekam.

Kaja nie myślałam że wszyscy lekarze są mądrzy ale miałam nadzieję ze chociaż znają się na tym co robią no ale na szczęście już tam nie pójdziemy.:no:

Macy nie,jakąś specjalnie bliską znajomą Kachy to ja nie jestem,ot taką jak waszą z forum;-),przepraszam jeśli głupio to wyszło że o nią spytałam po prostu czytam i jakoś długo jej na forum nie widziałam i mi się o niej przypomniało ale jak u niej ok to w porządku.A i może nie mam jakiejś powalającej ilości postów ale jest ich trochę więcej niż 30.;-):-)
No i oczywiście suknia dla małej prześliczna ma się rozumieć:tak:

Morka
wiem co przeżywasz mój też wariuję ale zembolów jak na razie niet.

Pumpkin Witaj! super że znowu jesteś z nami.
https://www.babyboom.pl/forum/members/pumpkin-64112.html

Ostatnia edycja:
Jeśli ta kwota jest już zaksięgowana to trza złożyć na nią reklamację. A na pewno nie jest jeszcze w blokadzie? U nas w banku blokada mogła być nawet do 14 dni, zazwyczaj schodziła automatycznie, a jak nie to klient składał reklamacje i zazwyczaj było ok
a dzwoniłaś już do banku?

jaka polszczyzna ja piszę, zazwyczaj i zazwyczaj :) cóż wypiłam juz pół piwa :)

Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki:tak:

Dzien dobry

Fajnie, ze mezowie o Was pamietali :tak:
Ja dostalam wczoraj w prezencie od Michalka pierwsza pomaranczowa kupke i spokoj na spacerku aaa i jeszcze zasnal o 20.40 a nie tak jak ostatnio o 22 -23 (pewnie przez to, ze prawie nie spal w dzien :-D ) Noo, jeszcze sie 4 razy wybudzil, zanim na dobre zasnal, ale to sie wytnie z raportu :-D

Heheh stwierdzilam, ze on chyba nauczyl sie juz cwiczyc matke :-D Ziewa, zmeczony, to klade do lozeczka i cooo... nie bede spal i maaarudze i w placz. No to mama zrezygnowana wstaje z fotela przy lozeczku, naklada pieluszke na ramie i co? Dziecie w smiech i jak nie zacznie wierzgac konczynami z radosci :-p

Asiowo, wspolczuje nerwow... dobrze, ze kasa odzyskana

Jolcia - gratki pierwszego zabka

Yola - super, ze przedstawienie sie udalo :-) Takie chwile sa dla matki bezcenne :tak:

Macy - i mnie urzekla sukienusia

morka - mi tez kolko odpadalo. Za kazdym razem jak wozek z piwnicy wywlekalam, to kolko sie pieknie po schodkach na dol staczalo. Czekalam na meza 2 miesiace, zeby to naprawil, ale w koncu naprawil :-)

Milego dzionka

E: Pumpkin, witaj, czytaj i pisz. Z aktualnych wiadomosci na forum to sloiczkujemy na calego :-)

Ostatnia edycja:
No to mam chwilke wiec sie witam:tak:

Nawet nie wiecie jaki mi kamien z serca spadł:-D:-p

A moje dziecię dzis w nocy dało mi dopiero prezent na Dzien mamy:tak: Zasneła w 5 minut po kapieli przed 20 i spała do 7 z pobudka 5 minutową na jedzonko o 2:58:-)Wiec super...
P. wieczorem przywziózł mi jeszcze paczki i czekoladę na Dzien Matki:-D:-p
Dzis pojechal do Krakowa, a my sobie posiedzimy w domu cały dzien, bo znów pogoda do bani:sorry2:

Pumpkin... miło, ze zajrzałas!!!!:tak:

Miłego dnia zycze!

reklama
Do góry