reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kwota jest juz zaksiegowana 2 razy i mam w historii 2 razy pobrana ta kwote, blokade miałam przez 5 dni jednej transakcji na tą kwote.
Mąż mówi, ze podpisywał sie 1 raz i ponoc nie miał zadnych problemów z płatnoscia.
Mam nadzieje, ze nam to odadzą, bo narazie to sie załamałam... :-(

Morka... nie umiem go nauczyc, zeby trzymał takich rzeczy... a z 2 strony tak mysle, co nam z 2 wydruku jak nie udowodniłmy, ze 2 nie miał:-p

Jeśli ta kwota jest już zaksięgowana to trza złożyć na nią reklamację. A na pewno nie jest jeszcze w blokadzie? U nas w banku blokada mogła być nawet do 14 dni, zazwyczaj schodziła automatycznie, a jak nie to klient składał reklamacje i zazwyczaj było ok
a dzwoniłaś już do banku?

jaka polszczyzna ja piszę, zazwyczaj i zazwyczaj :) cóż wypiłam juz pół piwa :)

reklama
Witojcie

wszszystkiego najlepszego w dniu naszego osobistego swieta

Ja dostałam od chlopaków perfumy pumy,ptasie mleczko ,i to cos z kokosem i migdałem:tak:
Morka ja dzis zakupiłam furke na allegro,w sklepie oglądałam i nic mi sie nie podobało ,az poszłam do takiego malutkiego sklepiczku .pacze jezd,podoba mi sie,ale cena 415 zł ,mniej mi sie spodobała.Spojrzałam na allegro i identyczny wóz za 320 zł:-)dzis nabyłam i czekam na kuriera:-)Wózek spacerowy OSKAR (1046010718) - Aukcje internetowe Allegro

macy ,Agatka bedzie jak księzniczka wygladała,piękna suknia

Tez bym sobie wypiła, ale boję się o Zuzu,gdyby dostała gorączki trzeba byc w gotowości.(Bo małż pije )

A ja sie przypomnę bo dostałam piękne róze i 2 godzinki snu w ciagu dnia:-)

ale ja dzis mam piekny moj pierwszy w zyciu Dzien Matki;-) dziecie caly dzien wyjatkowe grzeczne, je ladnie i samo zasnelo!!! a to juz jej sie nie zdarzalo od kilku tygodni. normalnie cud miód;-)
do tego M przyniosl moje ulubione konwalie i wypilam sobie pifffko...mniammmm...normalnie jeszcze jak Fiolcia nocke przespi to bedzie gites majonez;-)

wloski jak tak dalej pojdze sciac trzeba bedzie bo witaminki lykam i nic..efektow niet;-(

Jolcia gratuluje pierwzsego ząbka-my caly czas czekamy, gryzaczki na zabki robia furore;-)mala jest zachwycona!

kurcze wiecie co?zla jestem...ksiadz nie bardzo chce nam Fiolce ochrzcic bo nie mamy slubu koscielnego tylko cywilny. kazal wziasc slub koscielny i wtedy ochrzci. nawet powiedzial ze za darmo da;-) hehe tylko co z tego jak dla mnei slub to nie tylko sakrament ale tez ta cala otovzka jest wazna a poki co na takie zabawy pieniazkow niet.i jestesmy w kropce...;-(

aaajeszcze zapomnialam napisac ze moje diecie odkad zakumalo ze jak zlapie mame za palce to moze siadac to jzu tych palcy nie wypuszcza z rak:szok: al eminke ma przy tym superowa,a jak gada do wszystkiego dookola, normalnie szok:-D

sylwia100, wózek śliczny, a jaki kolorek jeśli można wiedzieć?

Już nie piszcie co dostałyście na dzień matki bo mi smutno, że o mnie nie pomyśleili :(
nie no żartuje, piszcie piszcie

Agniecha83 to ja się łączę z tobą w bólu...nie umiem inaczej i jest mi niewyobrażalnie przykro:( przecież wystarczyłby zwykły lizak, kwiatek z ogrodu, noż kurna choćby i mlecz:(
Sel aż się popłakałam masz super faceta zazdraszczam laurki:D a i póki pamiętam masz taką śliczną dziewczynkę że się napatrzeć nie mogę!!!

reklama
Agniecha chciałam czarny/czerwony(choc dla mnie to wyglada na czerwono biały)ale dostepny był tylko zielony/grafit i czerwony grafit ,to wziełam czerwony

Do góry