reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

mam mam mam mam dostałam prezent:-)
moje dziecię pierwszy raz się zachichrało w głos a ja wyłam jak bóbr echh
a co się tatuś namęczył i jakiego pajaca robił że to mój chłop to się czasem dziwię:-p
i jeszcze odkryła palce taty u stóp ale się patrzyła jak nimi ruszał mówię Wam:sorry2:

a i kupka też była w gatkach:-p

Macy, sukienka prześliczna!
A ja dostałam fajny prezent od Julki, a mianowicie kupony na różne rzeczy, np. kupon na 60 godzin opieki nad bratem, kupon na wynoszenie śmieci (30 razy), kupon na sprzątanie kociej kuwety (50 razy), kupon na 30 buziaków itd. Kupony ważne są rok:-)
Czyli mam gwarancję pomocy na najbliższy rok:-) Poza tym kupiła mi paczkę herbatników, bo stwierdziła, że skoro czekolady nie mogę, a we wszystkich ciastkach prócz herbatników było mleko, to kupiła herbatniki. Ale mam mądrą córę. Nawet etykiety na ciastkach czytała:szok: No i jeszcze piękna róża i lurka. Kochane to moje dziecię.
Od Bartusia dostałam wielką kupę, kilka "pawi" i dwugodzinną drzemkę:-)

Gratuluje cudnych prezentow:-)

Dziewczyny... Mąż był na zakupach przed chrzcinami, kwota ta była zablokowana na koncie do dzis. Dzisiaj patrze na konto, a tam kwota pobrana 2 razy:-:)wściekła/y: 171zł...
No cholera mnie zaraz wezmie! narazie czekamy na kontakt kogos z banku...
W ogole co w takiej sytuacji robic?! Gdzie walczyc o zwrot kasy? W banku czy sklepie?!
Zaznacze, ze P. wyrzucił druczek z terminala... :wściekła/y::-(

Nie no... cos jeszcze dzis sie zdarzy?!:-(

Jajć, mam nadziejje ze odzyskacie kasiurke:sorry2:

no to zdrówko :)
któraś się jeszcze przyłączy?

Morka, lokatę załóż :)

Ja ie łączę, nie dostałam nic, tylko przeprosiny jak sie domyslil ze mi przykro i z jakiego powodu:sorry: Szyszka mu, nigdy nie był zbyt błykotliwy w tej dziedzinie:eek:
Moj mały mis juz spi a m na otercie lez pifo przywiozl wiec je obale:sorry2::sorry2:
To zdrófffko dziewczyny

reklama
łączę się z tymi co nic nie dostały na nasze święto, nie wszyscy mężczyźni mają fantazję. ja tak jak większość zarobiłam kupsztala od dziecka ale w sumie strasznie mnie to ucieszyło po ostatnich problemach, że bym wycałowała ukupkaną dupkę prawie.

Asiowo - ja miałam taki problem z transakcjami raz ze stacji benzynowej a raz ze sklepu. Raz sami oddali kasę a za drugim reklamację pisałam, z tego co pamiętam to do banku, ze sklepem nic do czynienia nie miałam. a nie wiem nawet w czym tkwił problem i dlaczego tak sie stało. w każdym razide zaczynaj od banku wyjaśniać. ja nie miałam żadnych problemów żeby to wyjaśnić. aaa i raz mi bankomat nie wydał kasy a zaksięgował i też reklamacje pisałam i oddali. taka pechowa jestem że mi sie większość historii przytrafia:zawstydzona/y:

ja popijam lampkę winka. NASZE ZDRÓWKO:-)

... na zdrowie za wszystkie mamuśki , ja też przy winku i też bez życzeń i prezentu, "m " zapomniał a mały niedojrzały;-)

Śpijcie śpijcie i za mnie się wyśpijcie:-( Spała trzy noce i kuniec. Od 19 obudziła się teraz 5 raz:-( Wierci się koszmarnie:eek: nogami wali w przewijak . Chciałam zębów to mam:dry: Bo to chyba zuby nie? A co się pytam jak mi i tak nikt nie odpowie. Sama se odpowiem:-)
Tak Morka to są zuby a dokładniej pierwszy zub:tak: Bądź dzielna . Ciężka noc przed Tobą ale trzymam kciuki:-)

A ja jestem zachwycona bo dziś poszła tylko jedna kupa i taka żółtciutka- mówię Wam super- toż dostałam prezent i kiedyś przeglądałam bodziaki pt. Kocham mamusię, C został w takiego ubrany przez tatowo, zaraz mi go pięknie w prezencie ulał :-D.
Poza tym orange wysłało mi smsa że mogę odebrać swój nowy telefon z serwisu....
No i kwiatki, różyczki w doniczce dostałam....
No i piękny spacerek 3godzinny zaliczyliśmy i znów mi nogi wyłażą nie powiem którędy, ale Syn zadowolony....

Patrysia super że syno taki zdrowy!!!!!
Tysiolek ja też mam te zupki, ale czekam ze względu na ten skład.....
Pasi zazdroszczę tego snu - fajnie że Emicia taka kochana!!!!
Macy- sukienka urocza!!!!
Yola narobiłaś mi smaku, ale nie na sernik, a na to przedstawienie :tak:
Nadarienne ja też jakoś na samo jabłko i samą marchew musiałam długo polować.... a powiem Ci że w wersji marchew + ziemniak jest tylko 10% ziemniaka!

Gosia-
po co wygadałaś laską jak my to robimy że odpisujemy tyle jak już piszemy :-D:-D:-D Teraz już wiedzą jak ja to robię i na prezydenta wybiorą Morkę:-D:-D:-D

Asiowo toż to ta walnięta lekarka co męczyła już Paibrzucha kiedyś- więc nic dodac nic ująć!!!!
i z tą kasą - mam nadzieję, że da się odzyskać- no musi się dać!!!!

Asiax mam nadzieję, że jednak coś znajdziesz, a tak po ciuchu to myślę, że przesadzasz z tym traktorem - uważaj bo Ci nagadam:wściekła/y:, na pewno nie jest tak źle....
ale wiem jak to jest z szukaniem ciuchów na jakąś okazję, zawsze jak potrzebujesz to nie ma, a jak kasy nie masz i okazji też nie to coś w oko wpada.....
Sylwia fajna spacerówa, a ja wiem dlaczego jeszcze oprócz ceny i ogólniewyglądu ją wybrałaś :-D:-D:-DCzyżby nazwa:-D ?
Beti to Ci się klecha trafił....nie wypowiem się bom głównie na nich cięta :tak:
Co się dziecka czepiają, to przecież Ono ma być ochrzczone a nie Wy....
Wiem, że są takie parafie, często zakkonnicy, dają bez problemów chrzest więc może rozejrzyj się....
I fajnie że Fiolcik mamie milusi prezent sprawiła!!!!
Nadia wspaniały prezent!!!
a co do pizzy- dobra pizza o żadnej porze nie jest zła i nie wiem jak to robisz że tak szybko w kimono idziesz:confused::cool:;-)
Morka Ty to masz farta, najpierw kasa na SPA i wyjazd na Majorkę, a potem kółka same na Twój widok spadają :-D:-D:-D
Ale cieszę się, że ochotnika na spacerówkę znalazłaś- fajnie!!!!
Astrid - kupony świetne!!!!!rewelacja!!!!!bajer!!!!!!!!!!! - zwłaszcza ten na sprzątanie kociej kuwety!!!!

jeszcze zrobie na koniec specjalnie dla Was Fiku Miku i spać idę....

e: widzę że morka monologi jak ja uprawiasz?

Morka, piszesz o przykrych rzeczach w taki sposob, ze placze ze smiechu. Mam nadzieje, ze nowa karoca wynagrodzi Ci wszystkie smutki. :) I mam nadzieje,ze noc bedzie spokojna. Pierwszy zab kiedys wyjdzie. U nas tez ze spaniem roznie bywa.
Astrid, masz bardzo madra coreczke. :tak:

A co Was tak wszystkie na picie wzielo? Ja ostatnio pilam piec lat temu. :eek: Jak zaszlam w ciaze, powiedzialam, ze nie pije nawet kropelki. Jestem mama i zawsze moze sie cos stac dzieciom. Moze to smieszne, ale tak sobie postanowilam.

reklama
Wiw no mam bo mnie lekarnia ostatnio okrzyczała że nie mam:) tom kupiła. Ona nie ma zębów tylko dwa takie białe zalążki wylazły i nie wiem ile to będzie wyłazić? Czopki mam ale cierpliwości już nie:(

Do góry