reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam dziś mam spraw bez liku więc do roboty:
-
obskoczyć ze dwa fora
-zrobić obiad
-wyprać
-uprasować
-zaliczyć el spacerro
-poćwiczyć
Luz marija dla mnie to g....no, toż się jest w końcu robotem nie? No i w końcu siedzę w domu przecież:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Morka
biedna morka, ząb dziecku rośnie, jeszcze dwa tygodnie i będzie git.:-p Potem pójdzie następny…………:szok::szok::szok:Ile to człowiek ma tych zębów?...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Klara M gratuluję nowego sprzętu:tak:
Pumpkin wreszcie:tak::-)
Asiowo cieszę się że kasę Wam oddali:tak:
Minnie fajnie że dziecię śpi:-)

reklama
witam sie i ja

A u nas nie ma słonca , kto zabrał???

Zuzia mimo kataru , dała jako tako pospac.
Morka u nas chyba tez ząb, bo strasznie się ślini i wszystko szama do buzioli

Asiowo to dobrze ze dobrze wszystko sie skączyło:-)
Pumpik witaj!:-)

Dzień dobry:-( Noc koszmarna , ranek nie lepszy. Napiszę na wątpku odpowiednim:tak:
Pomocy:-) Miłego dnia:tak:
Dobra nie wiem który z wątków dot. zębów. Napiszcie mi czy moga iść na dole aż cztery zęby?? Dwa idą na pewno bo już trochu wystają :eek: Natomiast po bokach jest rozpulchnione i też białe :confused: Patrzyłam na taki zębowy schemat ale według niego to inaczej to wygląda:tak: Jak było u waszych maluchów? Teraz już tak będzie cały czas aż się nie obzębi zupełnie?:sorry2: Nie wyrabiam normalnie... Gorączki niet , ale rozdrażnienie na maksa, marudzi koszmarnie ale nie płacze. Nie wiem czy smaruje się te dziąsła już czy dopiero jak będzie płakać ? Czym się smaruje? Piszcie mi co mozecie:tak: Dziękuję:tak:
Ile taki ząb wyłazi?

Ostatnia edycja:
A co Was tak wszystkie na picie wzielo? Ja ostatnio pilam piec lat temu. :eek: Jak zaszlam w ciaze, powiedzialam, ze nie pije nawet kropelki. Jestem mama i zawsze moze sie cos stac dzieciom. Moze to smieszne, ale tak sobie postanowilam.

Nie smieszne bo mam podobne podejscie do sprawy...Tak sobie mysle a co jesli cos (TFU!!!!!!!) sie bedzie dziac z Alexem,podjade do szpitala i bede zionac winem czy piwem....Poza tym mam slaby leb i lampka wina powoduje u mnie niezly szumek w glowie,rumience na twarzy i moim zdaniem zaraz widac ze cos pilam,jezor sie placze,mowa spowalnia....taka jakas popsuta jestem-wiec nie ryzykuje;-)Zreszta nawet nie przepadam za alkoholem,wiec zalu wielkiego nie odczuwam:-)

Hejjjjjjjjaaaaaaaa!
Mordeczki kochane! Przez 3 dni z forum wychodzic nie będę! Nawet nie wiecie jak ja się cieszczę, że w końcu mogę was porządnie podczytać.
Jeszcze nie nadrabiałam, najpierw chciałam się przywitać. Wszystkiego na bank nie dam rady przejrzeć więc prośba niech mi ktoś w mega skrócie streści najważniejsze wydarzenia forumowe.
Będę dzwięczna. :D
U nas luzik, jutro pierwsze szczepienie (dlatego jesteśmy w wawie obecnie) Z małżonkiem bez zmian. Szykuję się do przejęcie mieszkania po studenciakach więc oglądam płytki etc bo remoncik rusza za półtora miesiąca :D Happy happy :D W czerwcu kupuję nową (używaną) brykę, w końcu przestanę pożyczać od mamy jej el gratto i będę miała własne :D A z najnowszych nowośći zapisuję się na kurs pilotarzu szybowców :D W przyszłym tygodniu jadę na lotnisko pozałatwiać wszystko :D
Kilka nowych fot mojej paróweczki znajdzie się w mig w odpowiednim wątku. :)
Śmigam nadrabiać :D

Witaj!!!!!:-) Matko z corka...szybowce????Podziwiac,podziwiac i zyczyc sukcesow:-)
Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki:tak:

SUPER!!!:-)

Dzien dobry w ten pochmurny poranek....:-)

Dzień dobry:-( Noc koszmarna , ranek nie lepszy. Napiszę na wątpku odpowiednim:tak:
Pomocy:-) Miłego dnia:tak:
Dobra nie wiem który z wątków dot. zębów. Napiszcie mi czy moga iść na dole aż cztery zęby?? Dwa idą na pewno bo już trochu wystają :eek: Natomiast po bokach jest rozpulchnione i też białe :confused: Patrzyłam na taki zębowy schemat ale według niego to inaczej to wygląda:tak: Jak było u waszych maluchów? Teraz już tak będzie cały czas aż się nie obzębi zupełnie?:sorry2: Nie wyrabiam normalnie... Gorączki niet , ale rozdrażnienie na maksa, marudzi koszmarnie ale nie płacze. Nie wiem czy smaruje się te dziąsła już czy dopiero jak będzie płakać ? Czym się smaruje? Piszcie mi co mozecie:tak: Dziękuję:tak:
Ile taki ząb wyłazi?

Raczej byłoby dziwne gdyby wyszły 4 na dole - raczej schemat jest:2 na dole 2 na górze, później idą dwójki. To że jest dziąsło rozpulchnione nie oznacza że teraz będą wychodzić - może ma taką urodę...
Co do smarowania to nam pomagał bobodent - ale fajne są również gryzaki do schłodzenia.

I ja się witam. Choć pogoda do bani, to i tak wyjdziemy na spacer. Wczoraj przyszła paczka z Hippa z kuponem na jeszcze jedną do odebrania w Rossmannie, więc idę.
Małą wczoraj pospała, najpierw od 19.30 do 9.00, potem od 11.00 do 14.30, a potem przez ponad 3 godziny szalała...
W prezencie dostałam prasie mleczko, tuńczyka :-D, śliczny bukiet i nieplanowanie deskę do prasowania, bo sobie machałam żelazkiem, a franca mi się złamała wpół :szok: No i M leciał szybko kupić nową.
Ile może trwać okres? Dostałam 18 maja, po tygodniu wyglądało, że finito, wczoraj patrzę i znowu leci:wściekła/y:

hejka laseczki

Asiowo super ze situacjon wyjasniona,

pumpkin no wreszcie!! odzywaj sie czesciej. szybowce-super!! podziwiam bo ja kurcze jakos na nic czasu nie mam:zawstydzona/y: chyba musze sie lepiej zorganizowac bo chcialabym niedlugo troche z domu popracowac.

a my wczotraj zjadlysmy krolika (ze sloiczka),mloda palaszowala jak wariat i poki co efektow ubocznych brak wiec dzis druga dawka;-)

i słońce u nas się schowało, ciekawe czy pójdziemy dzisiaj na spacerek, mam nadzieję że pogoda dopisze.
Pumpkim, superrrrrr, szybowce, odważna jesteś, zdawaj nam na bieżąco relacje
Jak już wcześniej Wam pisałam mój M ma urlop, właśnie wstał, je śniadanie. Dzisiaj już nie wytrzymałam i poszłam do niego z małym na rękach około 9 i zapytałam czy on ma tu jakieś szczególne względy? Może to arystokracja? Od tygodnia ma urlop i ani razu rano się nie pofatygował żeby wstać, a mi dać pospać chociaż do 9. W dzień dużo się nim zajmuje więc nie mam zastrzeżeń, ale czy chociaż raz rano nie mogę sobie pospać? Przed jego urlopem obiecałam sobie, że nie poproszę go żeby wstał i zajął się dzieckiem, ale widzę że to nie domyślny i egoistyczny gatunek!!!!!!
Ale się wygadałam

reklama
A ja sie witam, przepraszam żem zołaza i wszystkim nie odpisuje....
A i napiszę to co wczoraj zapomniałam, że przykro mi że niektóre dziady to takie niedomyślne i tak Was mamuśki najlepsze na świecie potraktowały...ale w sumie najlepszy sposób by następnym razem było ok to raz zapomnieć :)

I Asiowo cieszę się że kasiora wróciła!!!!!
Pumpkin witaj na bb ziemi!!!!
No Agniecha powiedz dziadowi wprost!!!!
Yola nie wiem o co chodzi z tym nowym sprzętem? czyżby o bodziaka?

No nic spadam bo C ma dość bujaka!!!!!
Miłego dnia!!!!

e: morka ja Ci naprawdę jazd z Bunią współczuję, na tym jakie zębole wyłażą kiedy sie nie znać....słyszałam o tych dwójkach, a potem tych górnych, ale żeby 4 na dole to niet!!!

Ostatnia edycja:
Do góry