reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ale ja napisałam tyle co wiem...
P. mówi, ze w sklepie nie miał zadnych problemów z kartą, na pewno nie patrzył co kobieta robi z jego karta jak jej ją dał, bo pakował zakupy...
Wiem jeszcze, ze było to tesco...
Nic wiecej nie napisze, bo nie wiem jak co i dlaczego:-( Mamy farta, nie powiem:-(

reklama
Ale ja napisałam tyle co wiem...
P. mówi, ze w sklepie nie miał zadnych problemów z kartą, na pewno nie patrzył co kobieta robi z jego karta jak jej ją dał, bo pakował zakupy...
Wiem jeszcze, ze było to tesco...
Nic wiecej nie napisze, bo nie wiem jak co i dlaczego:-( Mamy farta, nie powiem:-(

rozumiem ,że w historii rachunku masz dwa razy zaksięgowaną kwotę 171 zł?
Jeśli tak to poprostu może być chwilowa blokada drugiej identycznej kwoty na rachunku która sama automatycznie po kilku dniach zejdzie. Jeśli nie zejdzie to musisz w banku złożyć reklamacje na błędnie zaksięgowana druga kwotę. A nie było jakiś problemów z terminalem podczas płatności? Mąż nie zatwierdził dwa razy transakcji? Jeśli nie to wszystko będzie ok :)

Ostatnia edycja:
Asiowo miałam adekwatną sytuacione ale mi zwrócili :tak:bo miałam wydruczek. A jak nie masz wydruczka to sklepy przecie mają kopię i myslę że tak czy siak pieniążki odzyskasz:tak:
Zawsze pilnuj męża żeby trzymał wydruczek w kieszonce:tak:
Ja mialam dzisiaj wypadek landarowy. Jakiś 45 minut od chałpy oderwalo się koło od wozu:wściekła/y: Bunia się dziora i nie miał kto mniem zebrać i se o tych trzech kołach po dwóch godz. dojechałam do domku:tak: I wtedy małżon podjechał i mi pokazał " o tu masz taki metalowy zawiasik". Noż myślałam że go palnę. Przeca mógł mi powiedzieć przez tel. o zawiasiku:wściekła/y: W każdym bądź razie ten klekot już dłużej nie pociągnie i muszę zakupić spacerniak> kasy niet:no: Ale prababcia na ochotnika zgłoszona a raczej wymuszona przez babcię numer jeden więc wóz będzie . Hurra:-D łubu dubu itd....:-)

A i jeszcze chciałam dodać że mnie L chciało przejchać na pasach i gościu L nie uwalił a na drugich pasach policyje to samo chciało zrobić alem się dała:)

Ostatnia edycja:
A ja na Dzien Matki dostalam zapalniczke :confused: (tylko maz mogl wpac na taki pomysl)

Asiowo miałam adekwatną sytuacione ale mi zwrócili :tak:bo miałam wydruczek. A jak nie masz wydruczka to sklepy przecie mają kopię i myslę że tak czy siak pieniążki odzyskasz:tak:
Zawsze pilnuj męża żeby trzymał wydruczek w kieszonce:tak:
Ja mialam dzisiaj wypadek landarowy. Jakiś 45 minut od chałpy oderwalo się koło od wozu:wściekła/y: Bunia się dziora i nie miał kto mniem zebrać i se o tych trzech kołach po dwóch godz. dojechałam do domku:tak: I wtedy małżon podjechał i mi pokazał " o tu masz taki metalowy zawiasik". Noż myślałam że go palnę. Przeca mógł mi powiedzieć przez tel. o zawiasiku:wściekła/y: W każdym bądź razie ten klekot już dłużej nie pociągnie i muszę zakupić spacerniak> kasy niet:no: Ale prababcia na ochotnika zgłoszona a raczej wymuszona przez babcię numer jeden więc wóz będzie . Hurra:-D łubu dubu itd....:-)

Ja wprawdzie nie stracilam jeszcze kola ale jestesmy blisko :-) tez czekamy na prezencik babci. Moze na Dzien Dziecka zostaniemy zaszkoczeni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agniecha nie łam się ja do tej pory nie wiem co zrobić z tą fortuną także jak ci tak psikro to ja Ci dziesięć zeta odstąpię a drugie dziesięć kolejnej rozczarowanej i mój problem zniknie:)

reklama
Kwota jest juz zaksiegowana 2 razy i mam w historii 2 razy pobrana ta kwote, blokade miałam przez 5 dni jednej transakcji na tą kwote.
Mąż mówi, ze podpisywał sie 1 raz i ponoc nie miał zadnych problemów z płatnoscia.
Mam nadzieje, ze nam to odadzą, bo narazie to sie załamałam... :-(

Morka... nie umiem go nauczyc, zeby trzymał takich rzeczy... a z 2 strony tak mysle, co nam z 2 wydruku jak nie udowodniłmy, ze 2 nie miał:-p

Do góry