reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Klara ty mnie rozpierniczasz czasem:-D, to dodam, ze ja mozoer się produkowałam stronę wstecz:-D
Tę reklamę na pampersach widzę - normalnie oczy zamykam cobym sie nie stresowała jak kupuje :eek::-)

reklama
Kaja wiem co pisałaś mozoer - podpuszczam Cię....
Dziś mnie reklama natchnęła co by się w Ciebie zaczepić :-D:-D:-D;-)

A ja się witam
Podczytuję Was jednak jakoś czasu nie starczało by odpisać, ale teraz mam chwilę więc:wczoraj z A bylismy u lekarza bo coś niespokojny był przy robieniu kupek i okazało się ze ma kolki:szok:(jak dla mnie trochę późno ale tak nasza dr. twierdzi) mam dawać mu infacol i herbatkę koperkową(po której dziś zrobił mi 6 kup! A no i pani doktor wykryła czerwone gardziołko:-( i mamy zgłosić się na kontrol we wtorek.

Pisałyście tak o tych wypadających kołtunach co i mnie dotyczyło efektem czego była moja dzisiejsza wizyta u fryzjera,i muszę powiedzieć że nawet jestem zadowolona z tej mojej asymetrii,tylko przyzwyczaić się muszę.;-)

Jutro jedziemy do teściowej bo będę siostrze mojego Z dzieci pilnować bo Ci na 18-stkę do chrześniaka idą więc BOŻE DAJ CIERPLIWOŚĆ każda ilość na wagę złota,bo coś czuję że łatwo nie będzie jeden ma 7 lat a drugi 2,5 i dodam że aniołkami to oni nie są do tego mój Antoś z kolką i chyba się powieszę:-D:-D:-D

Ok spadam zregenerować siły na jutro

Życzę wszystkim miłego weekendu i spokojnych przespanych nocek!!!:-)

Gosia, a to masz brzęczka w domu. Chyba się chrzcicie w niedzielę, co? Najlepsze życzonka dla D. na niedzielę - nie
nie my jeszcze nie w tą niedziele ale za 2 tygodnie w niedz. ale dziękuje ;-)
tylko że ja już przygotowania pomału robię to co idzie zrobić przed żeby się wyrobić potem bo nich mi dzieci potem na głowe wejdą i nie dam rady
Qrcze, czy możecie mi pomóc?
Jak mogę wstawić sobie suwaczek na swój profil?
Dopiero dziś dołączyła do grona BB i jeszcze nie bardzo umiem się tym portalem posługiwać:)

O widzę, że zdjęcie też mi się nie dodało do profilu:(
Witam :tak:

Justys to istną szkołę przetrwania będziesz mieć

dziewczyny,
ja mam chrzest małego 27 czerwca - będzie miał wtedy 5,5 m-ca. Chętnie odkupię od was jakieś ladne ubranko w wersji letniej tj krótki rękaw rozmiar 74. Jak cos macie piszcie

Cześć dziewoje!!! Rozpusta normalnie się zalęgła- drugi dzień pod rząd mam słońce!!! toż to nienormalne jest!!! Zatem biorę się za porządki i na swieży wazduch!!!!:-D:-D:-D
Pozdrawiam milej soboty i udanej pogody!!!!
Mały się zerwał o 6 i jadł trzy razy:szok::szok::szok: w nocy, przegina gość trochę, ale i tak go kocham;-):tak:. Starszy wczoraj labidził że go ucho boli, a mieli iść dziś na basen i nie wiem co będzie dzisiaj:-(.

reklama
hej laseczki
wreszcie mamy normalnego neta na wsi;-) uffff co za ulga
Mozozer witaj! pisz smialo;-) mam nadzieje ze zmiana rehabilitacji przyniesie efekty. czasem moze warto zmienic poprostu osobe. dzieci nie s aglupie i jak sie zraza raz to potem to pamietraja. moja mala nosi szyne koszli i do kazdego lekarza sie usmiecha i guga oporcz doktorki ktora jej to szyne zalozyla.jak ja tylko zobaczy to pwada w histerie.
agniecha 83 nie zameczasz, u nas to samo , rano na spiocha mleko-150ml, potem doslownie 10 malutkich lyzeczek kaszki, za5h kilka lyzek zupki i za 4 znowu kilka lyzek kaszki aaa i chyba z pol jablka;-) potem na spiocha 2x mleko. ja nie wiem co te dzieci nasze sie tak buntuja. my w pon idziemy do lekarza jak sie nic nie zmieni to morfologia nas czeka ajcccc;-(
Martadu z tego co wiem wg nowego prawa pracodawca po powrocie z macierzynskiego nie moze zwolnic cie przez rok a do tego jesli chesz musi cie przyjac na 1/2/ 3/4 lub caly etat.

Do góry