reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
No i w mordke problemo mam z moim dzieckiem:-( ale to juz opialam na odp wątku i prosze doswiadczone o rade:sorry2:
Z T sie oczywiscie z tego wszystkiego pochlałam jak zwykle na weekend zreszta:wściekła/y: , psa fraki chcialam z domu wywalić ale ani drgnoł bydlak co mnie jezcze bardziej rozwscieczyło:wściekła/y:
A na domiar wszystkiego @ wkoncu dostałam wiec juz dzi optymizmem tryskac raczej nie bede.
Ale zatanawiam się cały cza co się z donmark dzieje:sorry2: mam nadzijej ze z dziewczynkami ok n=bo chyba Nicol chora była:sorry2:

Ja na szybko bo mi już gadzina - mąż nadaje że mam kończyć;-)

D dziś mnie wykończył córa również padam na pyszczek ! nie wiem co małemu jest pręży się na rękach, płacze na spacerze jak ma leżeć też wszystko mu nie pasuje :dry:

zmykam bo tak mi mój brynczy że go świgne zaraz laczkiem :wściekła/y: nie mam dziś nerwów

Ale tu wesoło. Się leją. Życie kwitnie. :-D

Sylwia, nie wpuszczaj. A co. ;-)
Gosia, a to masz brzęczka w domu. Chyba się chrzcicie w niedzielę, co? Najlepsze życzonka dla D. na niedzielę - nie wiem, czy mój brzęczek pozwoli mi tu wejść.
Jola.24, może trza napisać do Dormark? Gdzieś numer pewnie jest. ;-)
Patrysia, Ty mam nadzieję zarazę już z siebie wywaliłaś. Buziaczki.
Agagsm, moja mama zawsze mówiła, że chytry traci dwa razy. ;-) Ważne, że mąż zadowolony.

Qrcze, czy możecie mi pomóc?
Jak mogę wstawić sobie suwaczek na swój profil?
Dopiero dziś dołączyła do grona BB i jeszcze nie bardzo umiem się tym portalem posługiwać:)

O widzę, że zdjęcie też mi się nie dodało do profilu:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystko przeczytałam, ale coś kiepsko mi ostatnio odpisywanie idzie...- nie bijcie proszę.....:-D

Roxen- TOŻ się kobieto urządziła....

Dorcia- to Cię Pan Mąż urządził....
a czemu niania nie może z dzieckiem do sklepu? ja tam nie mówię by po galeriach handlowych biegała, ale np. chlebek kupić czy coś, chyba że ona u Was nie będzie gotować....
Mam nadzieję, że znajdziecie kogoś odpowiedniego dla Pana J.:tak::tak::tak:
A ile płacisz- bo może ja Ci dziecię wychowam ? ;-)

Agniechak nos do góry, zobaczysz obraza na jedzenie przejdzie... czytałam co laski Ci radziły na wątku też o karmieniu to nie będę dublować...ale wierzę, że niedługo wszystko się unormuje.....

Kaja- a Ty wiesz że jedna paczka pampersów= 1 szczepionka?

Jola- też myślałam co z Dormark, ale maludy przecież jakoś poważnie chore nie były... może tam w tym dalekim kraju :-) mają pogodę taką że pod parasolami leżą i kiełbaski z grila jedzą to co będzie laska rezygnować z opalenizny dla BB.... zobaczycie jaka tu posucha latem na forum będzie.....

No i współczuję @, chorób, wkurzających małżów....
Malwina mój mi też ostatnio na nerwy działa...
o może jak Gosia rzucę laczkiem- bo normalnie zrzędzi mi że wiecznie na BB siedzę i kompa okupuję, a ja się pytam czy to nie był czasem dla mnie kupiony komp...?

No jutro i pojutrze jestem raczej wyjechana więc mnie tu może tu nie byc....

mozozer do góry po prawej stronie masz coś takiego jak Panel kontrolny...tam kliknij ...po prawej będziesz mieć menu - tam wybierz w 'Moich ustawieniach' - Edytuj sygnaturę, a tam już tylko w wiadomość wstaw ten kod, który jest pod Twoim suwaczkiem - ale pamiętaj ma być to bbcode...

Ostatnia edycja:
Qrcze, czy możecie mi pomóc?
Jak mogę wstawić sobie suwaczek na swój profil?
Dopiero dziś dołączyła do grona BB i jeszcze nie bardzo umiem się tym portalem posługiwać:)

Juz ci podpowiedziłam na poczcie:-)

Idę dokarmic moja Z i kłade się do łózeczka
Dobrej nocki laski

reklama
Witam,
U mnie kicha na całego. Jestem jeszcze na urlopie macierzyńskiem i rozmawiałam wczoraj z szefem na temat mojego powrotu do pracy. Generalnie czeka mnie wypowiedzenie bo na moim miejscu zatrudniony jest juz chłopak który dostaje prawie połowe mojej pencji, wiec zwycięzyła czysta ekonomia. Kurde, niby się spodziewałam ale mimo wszytsko jakoś mnie to bodło. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko szukać pracy bo z samej pensji męża nie wyżyjemy, po macierzyńskim biorę jeszcze zaległy urlop a potem 3 m-ce wypowiedzenia. Kicha..chce mi się wyć normalnie

Do góry