witam!
Mój M mówi, że to uzależnienie - wzięłam laptopa na dwór i siedze na ławeczce a Misia śpi
a to wszystko przez to, że na pierwszej drzemce zazwyczaj jestem w domku, a wychodzimy później na spaceros, a dziś będa dwa jak burzy nie będzie, ale mówili, że w wawie po południu ma padać, to żem poszła na dwór tylko łazić nie mam ochoty, więc siedzę z laptokiem (sieci bezprzewodowej mi stracza z własnego domu)
Alez pikne słoneczko - siedzę i się opalam. A dzidziol tez na krótki rękawek, bo ciepluchno, aż chce się żyć!
Malwina: Macy dobrze mówi - mosty w wawie by się przydały, boż kurde samochodem sie tu jeździć odechciewa!
Macy: powiem ci, że chcieć to może i bym chciała kolejnego dzidziolka i bez namawiania, robota - czysta przyjemność - gorzej potem z dwójką małych
nie mam na kogo liczyc na pomoc, a i na nadmair kasy nie cierpimy, a marzeń mamy chyba z setkę i wszystko odkładamy!
Dorcia: powodzenia oby się udało znaleźć dobrą niańkę do Dżona!
ASIAX: mam nadzieję, że te bóle Huberta to nic powaznego!
Agniecha: moja jeden dzień się buntowała na jedzenie i przeszło - nie pamiętam czy karmisz cycem czy butlą, bo u mnie to pewnie kwestia zjedzenia czegoś co małej nie odpowiadało -ale jak nie chciała jeśc to nie wmuszałam - tylko wode jej dawałam żeby sobie podziamgała. Myślę, że dziecko nie da się zagłodzić;-)
Asiowo: a twój m ma weekendy wolne? to niech ci da pospać choć w sobotę czy niedzielę żebys odpoczęła - mój jak smęce się po domu i nic mi się nie chce to mówi, że mam zmęczenie materiałem i mi każe gdzieś wyjść a on z małą zostaje...
no i witam nową mamę - współczuje problemów - ale wązna jest konsekwencja i samozaparcie ii postępy będa - u jednych dzieci szybciej u innych wolniej - grunt to dobry rehabilitant i lekarz, który wesprze w działaniach i dobrze doradzi! Kaja u nas ekspert w takich sprawach'!
Dżisus zaraz mi kark sparzy, a klawiatura już jest tak gorąca, że chyba dam jej odpocząć, bo mi słonko przygrzewa, a to czarne...
Edit:
Patrysia: zdrówka i siły dla ciebie i Dominiczka!
Evi_G: nie pomogę, bo nie brałam - zadzwoń do lekarza i powiedz o efektach brania!
eee myslicie, że jak tak będe siedzieć i siedziec na słońcu to mi się włosy rozjaśnią? bo jak je teraz pofarbuję to już na 100% łysa zostanę, więc póki co nie ruszam, bo krótkie i tak są, a bardziej już nie skróce bo by mnie mąż nie poznał...