reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ufff... póki co MPWiK ogłosił, że w tej chwili nie ma zagrożenia dostawy wody dla Wrocławia i że będą informować. No więc zobaczymy, może nie będzie tak źle. Bo prawdę mówiąc, to też sobie nie wyobrażam bez wody w kranie...

Młoda za to marudzi, tatuś próbuje zabawiać, a ja się zastanawiam, czy gotować obiad, czy pranie wieszać, czy prasować...

Do wawy fala sie zbliża - przewidują 780 cm, a stan alarmowy to 800. tereny jakie mogą byc zalane to..... m. in. Białołeka czyli ja ;-(. Ja mam 3 zgrzewki wody bom była w realu w piątek ;-)

Kurcze - dali mi w pracy 4 bilety do kina - muszę zorganizować jakaś opiekę dla Stasia i bryknąć na Robin Schudł ;-) i ten nowy film Alena...

Jolcia, oby Was ominęła!

Mój mąż wymyślił, że wyjdziemy w niedzielę do kina i coś zjeść, ale jego babcia ma 80. urodziny, więc jedziemy do niej.
Poprosiłam teścia, żeby w Kalafiorze oblukał słoiczki Hippa, bo jest promocja, za 5 słoiczków jest jedna miseczka. Stwierdził, że miseczki są 4 różne, to kupi 20 słoiczków, żeby mieć wszystkie miseczki :-D

Ostatnia edycja:
Ufff... póki co MPWiK ogłosił, że w tej chwili nie ma zagrożenia dostawy wody dla Wrocławia i że będą informować. No więc zobaczymy, może nie będzie tak źle. Bo prawdę mówiąc, to też sobie nie wyobrażam bez wody w kranie...

Młoda za to marudzi, tatuś próbuje zabawiać, a ja się zastanawiam, czy gotować obiad, czy pranie wieszać, czy prasować...

właśnie jakieś pół godziny temu mówili w TVN24 że z tą wodą we Wrocławiu to tylko plotka i nie ma zagrożenia :), pokazywali półki w sklepach że są już puste tam gdzie stoi woda

Heh, ciekawa jestem zatem, kto tę plotkę rozpuścił. ;) I czemu tak długo zajęło zdementowanie jej. Czyżby ktoś czekał, aż się woda wyprzeda w sklepach? :>

Heh, ciekawa jestem zatem, kto tę plotkę rozpuścił. ;) I czemu tak długo zajęło zdementowanie jej. Czyżby ktoś czekał, aż się woda wyprzeda w sklepach? :>

to był dobry chwyt matketingowy :)

A mój Mati znowu obraził się dzisiaj na mleko, zjadł o 01 w nocy (jak nigdy, bo do tej pory przesypiał całe noce, a dzisiaj budził się chyba co godzinę) 180 ml, w 07 rano 170 ml i do tej pory nie chce mleka, pić pije herbatki, zjadł też o 16 prawie cały słoiczek zupki marchewkowej z ryżem a mleczko jest beeee

reklama
Helloł Dziewczyny,
Kochane Wrocławianki - pamiętam powódż z 1997, moja córeczka miała pół roku. W telewizji lokalnej TEDE mówiono, że nic miastu nie zagraża, zakłamanie było praktycznie do końca. Mój szwagier, który miał info z pierwszej ręki dzwonił do nas i mówił byśmy zwiewali z Wrocławia, bo będzie bardzo duża woda. Wyjechałam z córką i mężem do babci na Mazury. To tyle. Myślę, że powódz z 1997 nam nie grozi, ale od tego czasu nie wierzę w to co mówi się w telewizji. Poza tym wszyscy żyją tym co dzieje się w Warszawie.
Ja tam kupiłam wodę, na pewno sie nie zmarnuje.

Do góry