Morka juz mnie przestraszylas ze naprawde o mnie zapomnialyscie)) wiesz jak sie nie wie jak jest z jednym to sie daje rade z dwojka..w sumie mam inne wyjscie?.. mam podwojna robote ale pocieszam sie ze przemecze sie troszke a podwojne profity bede miec i to za jednym zamachem..zawsze chcialam miec dwojeczke a nie chcialoby mi sie juz w ciazy chodzic i przechodzic nieprzespanych nocy od nowa takze sa i plusy. a malutkie sa takie kochane ze dodaja mi silEeeee Anulka??? Ja nie wiem kim jesteś No żartuję of kors Napisz że kobitko jak dajesz radę z dwójeczką bo my z jedynkami nie wyrabiamy Co tam u Was i wogóle .Raport musi być choćby krótkiMoja dopiero wczoraj zaliczyła noc.
A że Nadineczka poszła spać ci powiem w tajemnicy że ona daje mięso nie tylko z indora ale dziczyznę nawet podaje na którą sama poluje
Jola nie martw sie do glupich ja nie naleze i nie wstaje duzo wiecej razy niz Wy poprostu jak jedna se budzi na jedzenie to drugiej tez na śpiocha butle wciskam i koniec..nie ma wstawania co godzine a one mleka nigdy nie odmawiaja..nawet jak spia. Wiec wstaje 2 razyteraz duzo wiecej przesypiam..bo na poczatku to z 2-3 godz max..[/QUOTE]Anulka jak moglybysmy cię nie pamiętac zdawaj relacje i wstawiaj fotki tych twoich aniolkow a swoja droga jak one co dwa razy w nocy na butle wstaja to 2+2 daje man cztery razy Ty sypiasz kiedys????
witaj Patrysiuno jakos leci pomalutku. Ksiazkowo po 3 miesiacach kolki minely to teraz zabki sie zaczynaja i szalu malenstwa dostaja..wszystko podwojnie oczywiscie! no ale zyje jeszczewitać witać:-)gadaj co tam u was jak z dwójką dzieciaczków dajesz rade:-)ps.hmmm kiedy zaczną przesypiać noce hmm o to jest pytanie[/COLOR]
Ostatnia edycja: