reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Eeeee Anulka??? Ja nie wiem kim jesteś:) No żartuję of kors:) Napisz że kobitko jak dajesz radę z dwójeczką bo my z jedynkami nie wyrabiamy:) Co tam u Was i wogóle .Raport musi być choćby krótki:tak:Moja dopiero wczoraj zaliczyła noc.
A że Nadineczka poszła spać ci powiem w tajemnicy że ona daje mięso nie tylko z indora ale dziczyznę nawet podaje na którą sama poluje:-D:-D
Morka juz mnie przestraszylas ze naprawde o mnie zapomnialyscie:))) wiesz jak sie nie wie jak jest z jednym to sie daje rade z dwojka..w sumie mam inne wyjscie?..:D mam podwojna robote ale pocieszam sie ze przemecze sie troszke a podwojne profity bede miec i to za jednym zamachem..zawsze chcialam miec dwojeczke a nie chcialoby mi sie juz w ciazy chodzic i przechodzic nieprzespanych nocy od nowa:) takze sa i plusy. a malutkie sa takie kochane ze dodaja mi sil:)
Anulka jak moglybysmy cię nie pamiętac:eek: zdawaj relacje i wstawiaj fotki tych twoich aniolkow a swoja droga jak one co dwa razy w nocy na butle wstaja to 2+2 daje man cztery razy:sorry2: Ty sypiasz kiedys????
Jola nie martw sie do glupich ja nie naleze:) i nie wstaje duzo wiecej razy niz Wy:D poprostu jak jedna se budzi na jedzenie to drugiej tez na śpiocha butle wciskam i koniec..nie ma wstawania co godzine:p a one mleka nigdy nie odmawiaja..nawet jak spia. Wiec wstaje 2 razy:)teraz duzo wiecej przesypiam..bo na poczatku to z 2-3 godz max..[/QUOTE]
witać witać:-)gadaj co tam u was jak z dwójką dzieciaczków dajesz rade:-)ps.hmmm kiedy zaczną przesypiać noce hmm o to jest pytanie[/COLOR]
witaj Patrysiu:)no jakos leci pomalutku. Ksiazkowo po 3 miesiacach kolki minely to teraz zabki sie zaczynaja i szalu malenstwa dostaja..wszystko podwojnie oczywiscie! no ale zyje jeszcze:D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Klara jak byłam na absolutorium siorki to tez śpiewali ten utworek ! rewelacja ! to ten chór co zajął drugie miejsce w mam talent :-) audiofeels :-)

poza tym że zapomniałam po drodze ze sto razy napisać Anulce że normalnie podziwiam jak sobie dajesz kochana radę z dwójką, ja z C ledwie zipię.....
No i dlatego Klara trzeba bylo starac sie o blizniaki..skoro i tak i tak sie ledwo zipie..to za jednym zamachem i spokoj na cale zycie:D:D:D

Ogolnie to wyglada u nas tak: Do swojego jednego maluszka dodajcie takiego samego drugiego i wtedy latwiej bedzie Wam sobie wyobrazic:)))U nas jak jedna spi to druga nie..i tak sobie nosze na rekach to jedna to druga..i tak mozna caly dzien..marudza w domu ogolnie ale na dworzu jest duzo lepiej tak wiec jak widze taka pogode jak dzisiaj (ciepełko:)) to jestem bardzi pocieszona:)

Pozdrawiamy Was serdecznie i calujemy!!!

Ostatnia edycja:
No i dlatego Klara trzeba bylo starac sie o blizniaki..skoro i tak i tak sie ledwo zipie..to za jednym zamachem i spokoj na cale zycie:D:D:D

Ogolnie to wyglada u nas tak: Do swojego jednego maluszka dodajcie takiego samego drugiego i wtedy latwiej bedzie Wam sobie wyobrazic:)))U nas jak jedna spi to druga nie..i tak sobie nosze na rekach to jedna to druga..i tak mozna caly dzien..marudza w domu ogolnie ale na dworzu jest duzo lepiej tak wiec jak widze taka pogode jak dzisiaj (ciepełko:)) to jestem bardzi pocieszona:)

Pozdrawiamy Was serdecznie i calujemy!!!

Podziwiam Cię bardzo no i też zazdroszczę że za jednym zamachem masz takie dwa słodziaczki. Też bym chciała mieć drugie dziecko ale po ciąży jakoś nie śpieszy mi się do drugiej :), teraz jest napewno ciężko ale potem to super sprawa.
Słodkie masz te kruszynki!!!!!!!!

Witam wieczornie

We wtorek mój pierworodny miał wywiadówke.dziad poszedł i co?po zebraniu pani kazała zostac dziadowi mojemu i wykład-niegrzeczny,nie słucha,nie wykonuje polecen,przeszkadza,pyskuje itp załamka totalna
Poszłam wczoraj do szkoły z mega nerwem,dałam pani opinie psychologa z wytycznymi jak z nim postepowac,rozmawiałam z pedagogiem szkolnym i powiedziałam obu paniom ,ze szkoła to oczywiscie dla mnie priorytet,ale wszystko ma swoje granice,i jesli tak ma wyglądać jego edukacja w tej szkole ,ze straci całkiem wiare w siebie i system oświaty(ja)to przepisuje go od wrzesnia do innej szkoły do klasy integracyjnej.Byc moze potrzebuje innych metod nauczania.Rozmowa trwała bagatelka godzinke.
Moje dziecie dzisiaj wyszło ze szkoły z zeszytem w dłoni,więc mysle za co ty razem ta uwaga(ostatnio wrzucił bułkę do kibelka,powiedziała mi to wozna,a swoja drogą przez to ze jest niegrzeczny to go wozna nawet w kiblu szpeiguje,szczota wredna)a tam na pól strony -POCHWAŁA
był bardzo grzeczny ,nie przeszkadzał,nie gadał,i pani napisała,ze bardzo sie cieszy:sorry2:

Cóż o tym myslicie?czy tylko ja czegos sie dopatruje wtej sytuacji,czy szukam dziury w całym?

Olinek skacze pod sufitos:tak:focha na mleko ciąg dalszy:no:

Sylwia, napisała pochwałę, to czytaj ją po tysiąckroć Oskarowi. O to chyba chodzi. Tak mi się wydaje. Nauczyciele to też ludzie. Czasami zagubieni w tych wszystkich opiniach...

Ja dumna z niego jestem jakby conajmniej mature zdał już:tak::-D:-D:-DA młody ,puchł z dumy dzisiaj ,wszystkim pokazywał:tak:normalnie jak dziecko sie ciesze:tak:

reklama
Do góry