reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Agagsm, gdzieś widziałam, że się chwaliłaś niekapkiem. Jaki kupiłaś w końcu, bo ja też coś mojej pannie musze kupić. I jeszcze przekopując Twoje posty natknęłam się o tym o dzieciach. Ja miałam dość niespokojną ciążę, więc pewnie dlatego też mała jest taka narwana. Nie śpi za dobrze, ale przyznam szczerze, że chyba za długo czekałam z decyzją o drugim dziecku. 4 lata różnicy między dziećmi to dużo. Więc weź się do roboty. ;-)

reklama
Skąd ja to znam - ja tez całe dnie tak siedzę, a M w pracy...

Jola czyżbyście się już do pracy wzięli nad rodzeństwem dla Olusia?:) hehe

A zta wodą to macie przesrane Wrocławianki - matko! idę TVN24 właczyc, bo jakoś dziś na nic nie mam natchnienia, a dziecię me śpi przy otwartych oknach i czekam az wstanie co by na dwór wyjść:)

Dziewuchy ale mam lenia totalnego, znajomi mają przyjść sałatkę by mi zrobić, a mi się nie chce.....sterta prasowania krzyczy, a o 16.30 dentysta, boję się okrutnie:no::szok::szok::szok:

Asiax pożycz słońca bo ja załamię się niedługo
Gosia_k23 udanej imprezki życzę
Nadarienne, agniecha współczuję bez wody z małym dzieckiem to niezły kosmos
Pasibrzuch widzisz nie ma tego złego…
Jola24 a może to już…
Agagsm ja też okno otworzyłam i szybko zamykałam – 8 stopni, spacer był 10 minut bo lać zaczęło a młody krzyczy

Jeszcze nie dziewczynki, chyba nie:sorry2: A co do tego to bijemy się z myślami straszliwie ale chyba już niedlugo zaczniemy:zawstydzona/y:

Pościągałam małej piosenki z bajek i Disneya, będziem śpiewać, hej! :-)

Ja otatnio włączm to zet kids co dziewczyny poleciły i dla mnie bomba, tanczymy i śpiewamy tylko moj syn jet kiepskim partnerem do tanca( w tatusia) zaraz zaypia:tak:

Współczuje dziewczzyny jak wam przyjdzie bez wody wytrzymac, mam nadzijeje ze nie bedzie tak zle.
A my nadal na słońcu się wygrzewamy a raczej w cieniu bo Olek śpi a ja w komp nic nie widzialam:cool2:

Macy mam kubek niekapek Nuby i jest OK - nie ma oznaczeń ile ml wlewasz, ale mi to niepotrzebne - ja tam na oko wlewam na razie niedużo - tak żeby sobie popiła na spacerku:
***NUBY*** kolorowy KUBEK niekapek __210ml __6m+ (1023361680) - Aukcje internetowe Allegro

Macy - jak nie schudne 10kg to w żadną następną ciąże się nie pcham :) a do tego ja od 6 miecha leżałam tylko, więc niestety mam obawy, że ta moja szyjka powtórzy mi historię, a jam całe dnie sama z Misią i mi nie będzie miał kto pomóc, więc na razie nie planujemy powtórki z historii. U mojej siostry dzieciaki mają jak u ciebie 4 lata róznicy i uwierz jak podrosną to ci się świetnie kumać będą - bynajmniej u mojej siostry są zgrani (tez pierwszy chłopak, a po 4 latach dziewczynka-teraz mają 19 i 15 lat)

U mnie woda się uspokoiła to teraz we Wrocławiu szaleje.Uważajcie na siebie !
Młody marudzi cały dzień,dziąsła popuchnięta ma ale zębów niet.
Ja też powiększam grona gubiących włosy.
u mnie między chłopcami są niecałe 4 lata różnicy i moim zdaniem na dzięń dzisiejszy to zbyt duża różnica.

To ja chyba będę miała różnicę między dziećmi 10lat, bo póki co nie widzę się z dwójką, M pracuje na zmiany, 90% czasu go nie ma, nie ma mi kto pomóc, no i to "ogromne" mieszkanie...

Pościągałam dzisiaj małej piosenki, pamiętacie "A kto widział dziub dziuba? Jak wygląda dziub dziub"
No i to, co mi ZAWSZE poprawia humor :-D
[video=youtube;ikA1BgZ4b3Y]http://www.youtube.com/watch?v=ikA1BgZ4b3Y[/video]

Ostatnia edycja:
Agagsm, ja na ciążę nie namawiam. ;-) Może tak to głupio zabrzmiało. Przepraszam. Wiem, że decyzja zawsze bywa ciężka. U nas w każdym razie tak było. Na początku nie było warunków, a później to się już przyzwyczaiłam do tego, że jest tak spokojnie i w nocy można spać. :-) Dzięki za namiary na ten kubek. Muszę poszukać. Młoda coraz bardziej zainteresowana jedzeniem i piciem.

Chyba odkryłam tajemnicę nieprzespanych nocy. W każdym razie, tak mi się wydaje. Idzie ząb. :-)

Laski trzymajcie się i niech Wam woda nie będzie straszna.

Właśnie dziewczyny, tym co grozi woda szczególnie spokoju życzę i tego by jednak nie zalało/ nie wylało.....

Macy- miedzy moją siostra a mną są 4 lata różnicy i świetnie się dogadujemy teraz...ale jak była mała to mnie denerwowała......
po drodze mam jeszcze dwóch braci.....

Pasibrzuch - właśnie ten utwór chór akademicki UAMu wykonał nam na absolutorium- matko jak świetnie to się słyszało i wyglądało.... rewelacja!!!!

No i chciałam dziś C kupić mniejszy kubeczek żeby sam trzymał i w auchan były tomme tipe za 9,90 i się rzuciłam i nie zwróciłam uwagi że ustnik nie jest sylikonowy, bo w sumie myślałam, że tomme tipe tylko sylikonowe mają...

Sylwia - fajnie, ale na moje oko Ty od razu po porodzie laska byłaś, wiem że się powtarzam ale tak właśnie uważam!!!

no i nie wiem co jeszcze chciałam napisać,
poza tym że zapomniałam po drodze ze sto razy napisać Anulce że normalnie podziwiam jak sobie dajesz kochana radę z dwójką, ja z C ledwie zipię.....

reklama
witojcie z wieczora
pogodos do banios

JAś dziś mega grzeczny a ja mega zmęczona i nie wiem po czym:sorry2:
za oknem znowu mgła

Morka! tekiero muczo wszystkos twojej producjone: fotos, komentos, egzystencjos, Bunios i nowos wątos:D

Do góry