jola.24
Fanka BB :)
Witam się i ja.
Moje dziecko chyba wróciło(opdpukac w niemalowane), wczoraj poszedł spać o 20-tej i spał do 9.00 z przerwą na butle o 23-ej, nawet go rano do łóżka nie brałam bo sama już wtałam :-)
Asiowo i Czechow wpółczuje problemów i musze przyznać że przerażacie mnie troche bo my zamierzamy zaraz się starać o rodzeństwo dla Olusia
Kciuki za Mikusia, oby nic pediatra nie ułyszał
Olek o 10-tej poszedł spać znowu więc ja lece nadrabiać puki mam okazje
Miłego dniA
Moje dziecko chyba wróciło(opdpukac w niemalowane), wczoraj poszedł spać o 20-tej i spał do 9.00 z przerwą na butle o 23-ej, nawet go rano do łóżka nie brałam bo sama już wtałam :-)
witam
Jejku, kiedy przestanie padac... Bogu dzieki, ze nas nie zalewa, współczuje tym ludziom, ktorzy w jednej chwili traca wszystko:-(
U nas nocki tragiczne ostatnio... dojrze, że mała zasnac nie umie, jak zawsze zasypia 30 minut po kapieli tak teraz usypiam ją 2h i tylko cycuś...
Budzi sie co 2h, w ogole jest jak noworodek, je co chwile, kupy wali po 6 razy dziennie i tylko raczki:-( Nie mam sił..., a potem jeszcze mąż ma do mnie pretensje, ze sie na mim wyżywam przez moje nieprzespane nockiCiekawe jakby On sie czuł wstajac chociaz 1 raz do małej:-(
Paulina tez bunt na całego... znów sika w majty, dzis juz babrałam sie w jej kupie, bo w majtach wylądowała:-( Normalnie wysiadam i nie mam w ogole do nich cierpliwosci!
Wczoraj wysłałam męża, zeby mi zdjecia wywołał, bo chce sobie na scianie powiesic kilka zdjec i tłumaczyłam mu 2 dni jaka ma byc wielkosc, u fotografa jeszcze do mnie dzwonił sie upewnic i co?! Wywołał mi zdjecia formatu 9x13 Jak ja mam takie zdjecia "duze" na sciane powiesic?! Nawet w takich pierdołach nie potrafimy sie dogadac:-(
Wczoraj wysłałam przez neta do auchana te zdjecia, sama sobie wybrałam wielkosc, ma dzis tylko odebrac...
Normalnie chyba jestem dziwna, moja rodzinka mnie doprowadza do skraju wytrzymałosci... :-(
Asiowo i Czechow wpółczuje problemów i musze przyznać że przerażacie mnie troche bo my zamierzamy zaraz się starać o rodzeństwo dla Olusia
Witam dziewczynki, idę dziś z Mikim do pediatry bo kaszel i katar nie zmniejszyły się, więc wolę żeby go osłuchała.
A mnie zaczyna boleć gardło
Wczoraj wyszło słoneczko, a dzisiaj pochmurno, oszaleć można z tą pogodą, a dzisiaj jeszcze czeka mnie zebranie w szkole, a tak mi się nie chce
Kciuki za Mikusia, oby nic pediatra nie ułyszał
Olek o 10-tej poszedł spać znowu więc ja lece nadrabiać puki mam okazje
Miłego dniA