reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Właśnie się dowiedziałam, że mają we Wrocławiu wodę na 2 dni zakręcić i już się cieszę.. -.-"

edit:
Aha, dołączam do grona łysiejących. O fryzjerze pisałam chyba jakieś 2 tygodnie temu, ale do tej pory nie udało mi się wyrwać...

Ostatnia edycja:
reklama
Co do włosów, to ja się poddaję. Wczoraj małą miała moje na rączce i na ustach. Tak więc w sobotę ciacham.
Poza tym pies mi się leni, masakraaa... żeby jej tylko te zwykłe kudły leciały, to byłoby ok. Ale ona na tyłku ma takiego misia, normalnie można ją skubać jak kurczaka :szok:
Sylwia, Ty lasko!
Asiowo, dasz radę!
Asiax, zdrówka dla małego i dla Ciebie!

A ja sobie pomyślałam, że te prezenty dla małej to może nie takie złe, tylko patrzę na nie przez pryzmat ludzi, od których je dostała. Choć jedna sukienka naprawdę mi się nie podoba :-D

Moje dziecko spi od 10:szok: a jest u mnie 12.40
Co do okresu to właśnie u mnie coś się pokreciło bo juz mialam dwa (rekularne) a teraz puki co juz mi sie prawie tydzień spóźnia:sorry2:

Właśnie się dowiedziałam, że mają we Wrocławiu wodę na 2 dni zakręcić i już się cieszę.. -.-"

edit:
Aha, dołączam do grona łysiejących. O fryzjerze pisałam chyba jakieś 2 tygodnie temu, ale do tej pory nie udało mi się wyrwać...

cześć dziewczynki, u nas wkońcu trochę słoneczka dzisiaj było i właśnie ze spacerku wróciliśmy, mój M ma od dzisiaj urlop więc wkońcu mam z kim w dzień pogadać :)
właśnie też się dowiedzieliśmy o tej wodzie i mój M napełnia miski z wodą :( Ale będzie

Przed chwilą kumpela do mnie dzwoniła, że w Koronie ludzie już całą wodę wykupili... szaleństwo normalnie. 0.0
Dobrze, że jeszcze rano pranie zrobiłam i wczoraj zmywarkę wieczorem puściłam... bo już ta woda jakoś niemrawo leci z kranu u nas.

chłop pojechał do roboty a ja znowu cały dzień sama:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Skąd ja to znam - ja tez całe dnie tak siedzę, a M w pracy...

Moje dziecko spi od 10:szok: a jest u mnie 12.40
Co do okresu to właśnie u mnie coś się pokreciło bo juz mialam dwa (rekularne) a teraz puki co juz mi sie prawie tydzień spóźnia:sorry2:
Jola czyżbyście się już do pracy wzięli nad rodzeństwem dla Olusia?:) hehe

A zta wodą to macie przesrane Wrocławianki - matko! idę TVN24 właczyc, bo jakoś dziś na nic nie mam natchnienia, a dziecię me śpi przy otwartych oknach i czekam az wstanie co by na dwór wyjść:)

Dziewuchy ale mam lenia totalnego, znajomi mają przyjść sałatkę by mi zrobić, a mi się nie chce.....sterta prasowania krzyczy, a o 16.30 dentysta, boję się okrutnie:no::szok::szok::szok:

Asiax pożycz słońca bo ja załamię się niedługo
Gosia_k23 udanej imprezki życzę
Nadarienne, agniecha współczuję bez wody z małym dzieckiem to niezły kosmos
Pasibrzuch widzisz nie ma tego złego…
Jola24 a może to już…
Agagsm ja też okno otworzyłam i szybko zamykałam – 8 stopni, spacer był 10 minut bo lać zaczęło a młody krzyczy

A u nas pogoda nawet ładna i nawet za ciepło:-)

No ale tak nie dobrze a tak jeszcze gorzej, wiec nie ma co narzekac.

Zaraz uciekamy na spacer a przy okazji wejde do carefour a po banany, bo są po 1.99 a bym mogłą jesc i jesc:tak:

Ja tez mam ostatnio niesamowicie DUUUUUUUUUUzego Lenia i nic mi sie nie chce :no:

Do wieczorka

No ja tez nie wyobrazam sobie jak by to bez wody było , DDiewczyny trzymajcie sie

reklama
Witajcie

Nasze pierwsze szczepienie za nami. Nawet szybko udalo mi sie go uspokoic, ale jak tylko poczul, ze go klade (musialam go jakos ubrac) to od razu w placz. No i myslalam, ze bede do domu cala droge (pare km) na syrenie wracac, ale po jakichs 150m zasnal we wozku.

No a po powrocie do domu mialam taki sajgon, ze ehhh. Juz zapomnialam, jak to jest, kiedy sie wydziera ile tylko tchu w plucach :no:

Lece cos zjesc, bo zyje sniadaniem i 3 jablkami od 7.00 i wysysa mi zoladek.

Wroclawianki, szczerze wspolczuje... mam nadzieje, ze woda szybko wroci do kranow.

Asiax - zdrowka dla Was

Do góry