reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow współczuję, ja też wakacje z dwójką będzie szał;-):tak:
Asiax zdrowia dla Was , a co do leków Czechow dobrze gada:tak:
Nadarienne dzieci świetnie wyczuwają kiedy mamy nie ma zwłaszcza te cyckowe.., fajnie że koncert udany :-)
Agniechak ja bym przełożyła – szczepienie nie zając….. i głowa do góry, a teściowa jak teściowa baby nie zmienisz…;-)
Tysiolek powodzenia na chrzcinach:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no własnie czechow kupiłam jatez z uwagi ze lato nadchodzi (chyba) i wanienke wystawie na ogródek pod parasol i Mała bedzi emogła sie pluskaczyć :-) a i wogole podoba mi ise ze gumowa bo moja Amela tak wariuje w kąpieli ze co chwile nam główka oboja sie o brzegi wanienki a tu niech sie obija do woli :D

Asiowo ja wywołuję tu: foto4u.pl - wgrywam w necie zdjęcia i przysyłają mi pocztą - tak lenistwo
moje nie zna granic:D
PAsibrzuch wystawiaj na allegro jeszcze zarobisz:D

ja myślę że cierpliwość powinni spakować i też na sprzedaż wystawić chętnych nie braknie!

a ja na tej sałacie gotowanym mięsie i sucharach:D schudłam od poniedziałku KILOGRAM nie wierzę mam nadzieję że waga się nie zepsułaD:

E: zgrzeszyliśmy już, wczoraj i dzisiaj była marchewa:D póki co ruda rządzi:D

Eeeee Anulka??? Ja nie wiem kim jesteś:) No żartuję of kors:) Napisz że kobitko jak dajesz radę z dwójeczką bo my z jedynkami nie wyrabiamy:) Co tam u Was i wogóle .Raport musi być choćby krótki:tak:Moja dopiero wczoraj zaliczyła noc.
A że Nadineczka poszła spać ci powiem w tajemnicy że ona daje mięso nie tylko z indora ale dziczyznę nawet podaje na którą sama poluje:-D:-D

no ta i co jeszcze a za królikami to do nory wskakuje:-D

Gołębie też ponoć podaje. :-)

i to takie udomowione wiec Ty tam swojego trzymaj w klatce, bo rosołek byłby mniamuśny:-)

na słoiczku z Hippa z mięskiem było od 5 miecha, a że my mamy już prawie prawie to się skusiłam:zawstydzona/y::tak:

u nas nie pada nie może być:-p

idę robić łobiad bo chłop do pracy na 14 baj baj

Ja ostatnio swoimi włosami zapchałam prysznic - m. wyciągnął ogromny pukiel moich włosów z odpływu - normalnie zostanę łysa:szok:

roxeen czechow jestem z wami ! ja tez łysieje ! wasnie wybieram się do fryzjera ochciachać włosy - może jak beda krótsze to troszke się wzmocnią..maaasakratory jakieś !
aaaa i dostałam wkońcu okres i leci ze mnie jak z wiadra !

Witamy się!
C przespał do 5-tej albo to sinlac mimo, że trochę ulany albo fuks.....

Asiax - kciuki zaciśnięte by osłuchowo u Mikiego było ok!!!

Nadarienne - ah remocik... no ale niedługo i po bałaganie, hałasie i innych atrakcjach przez które musieliście go robić.....

Jak komuś włosków brakuje mogę koty oskubać, albo pozbierać ta masę kłaków co gubią :-D
Taki mały głupi żarcik od rana, wybaczcie....
A na poważnie gdzieś kiedyś o jakiejś miksturze z żółtkiem czytałam... może warto by poszukać....

Tysiolek - pewnie jak masz duży salon i pomocników trza korzystać, u nas było 17osób i bym nie pomieściła....

A wanienka- fajowa!!!
Kaja- Ty babo, śmiej się śmiej :-D:-D:-D

No i ogólnie miłego dnia!!!

Heloł.
Ja się witam z zapałkami w oczach. Już nie wiem, co młodej dolega. Nie liczę, ile razy budziła się w nocy. Wydaje mi się, że ciągle na cycku wisiała. A o 5.10 odsunęła się od cyca, walnęła matkę po pysku i zaczęła gruchać.:cool2: Worki pod oczami mam już do kolan. Z tego zmęczenia zaczęłam dziś rano malować usta korektorem...:happy2:

Pasibrzuch, od czego jest allegro. Swoją drogą, wózek wymiata wszystko.:eek: Czy ta Twoja rodzinka coś wie o rozwoju dziecka czy im się wydaje, że dzieci się już takie czteroletnie rodzą czy jak?:confused:

Asiowo, będzie dobrze. Pamiętaj, że Paulinka będzie wchodzić w okres buntu dwulatka. Dla mnie to był najgorszy okres.

Tysiolek, udanej wizyty u fryzjera i potem fotorelejszyn.

Malwina, przepraszam, że to nie ja. Wysłałam mojego agenta. Ja od zadań specjalnych mam ludzi.;-)

ASIAX, zdrówka dla Ciebie i Mikiego. Mnie też gardło boli, ale się nie ma co dziwić, jak młody chodzi i bakcyle wszędzie roznosi.:dry:

Ja mam chrzest w niedziele...
Robie chrzciny w domu, 17 osób o ile wszyscy beda, choc i tak o 3 osoby mniej, bo mój brat wyjezdza...

chrzest mamy o 17, wiec planuje dac gosciom po kawałku torta jak wrocimy z koscioła, a pozniej odrazu skromna kolacje, jakies sałatki, miesko i zimna płyta. Tak co by dziewczynki mogły w miare szybko połozyc sie spac;-)

Choc i tak jestem zestresowana jak ja to sama wszystko ogarne. Krzesła i stól ma P. z firmy pozyczyc, a zastawę od mamy pozycze, bo mam tylko 12 szt, a mama ma taki sami komplet:tak: Nameczymy sie, ale nie stac nas było na restauracje, a jakaś mała imprezke chciałam Agatce zrobic;-)

Macy... oj, bunt juz naprawde odczuwam, okropnosc!

Siedze i słucham muzyczki irlandziej, jedyna, ktora mnie uspokaja...;-)a Paulinka chyba poszła spac, bo cos cicho w jej pokoju, ide obadac teren;-)

Oczywiscie zdjec nie wywołaja:wściekła/y: Cgolera mnie wezmie, wszystko super, przyszlo potwierdzenie, dzis do odebrania foty, a w auchanie jeszcze nie maja uruchomionego programu do wywołania zdjec przez neta:wściekła/y: No cholera mnie wezmie... to nie mogą dac jakies informacji, ze to jeszcze funkcja zamknieta:wściekła/y:a chciałam miec je jak najszybciej co by sciane sobie "ustroic" kilkoma fotami:zawstydzona/y::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Moje włosy też są wszędzie, nawet kilka razy znalazłam w Mikiego pieluszce, masakra jakaś, 27 wybieram się do fryzjera to może mi trochę ciachnie ale nie chcę za dużo żeby dały się w gumkę zebrać.
Ja jeszcze nie dostałam @, ale chyba niedługo to nastąpi, jak znam moje szczęście to dostanę akurat na chrzciny, bo tydzień temu coś mi pyknęło w jajniku i to zapewne owulka i jeszcze dostałam takiego trądziku na brodzie, nawet jako nastolatka takiego nie miałam.
A wczoraj zadzwonił do mnie szef z zapytaniem kiedy wracam do pracy, bo on pół działu handlowego ma na macierzyńskim ( jest nas 4 a 2 na macierzyńskim) i już dziewczyny nie wyrabiają, więc powiedziałam że jeszcze nie wiem bo jak dostanę zwolnienie do dopiero 1 lipca, nie był zbytnio zachwycony, ale nic mu na to nie poradzę.

Do góry