reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczynki, jak Miki kicha, ma katarek i troszkę kaszle, to mogę z nim wyjść na dwór, bo w końcu wyszło słonko, a przez deszcze już tyle czasu kisił się w domu?

Miki dzisiaj kończy 5 miesięcy, ale ten czas leci, nie obejrzymy się a dzieciaki już rok będą miały:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
morka grarulowac przespanej nocki ! toż to rozpusta ! moja mała jakoś zamiast coraz żadziej sie budzic to budzi mi sie coraz cześciej i badz to madry ..... jak juz sie ciesze że się wysypiam to paaach ! pobudka o 1, o 4, 6 :D

ja za to dzienieni pisze prace i stron przybywa :-) oby mi ise z szybko wena nie skonczyła hihihihi i nie powiem...pogoda ta motywuje mnie do pisania bo jakby świeciło słonko to juz bym pewnie po ogrodzie latała a nie prace pisała :D

Kurcze, myslałam, że upiekę 2 pieczenie na jednym ogniu...

Wystawiłam Stasia na leżaczku na balkon - zrobiłam mu baldachim z recznika, co by słonko go nie spiekło i myślałam, że sobie posiedze w necie - on juz prawie spi.... ale kurcze nic nie widze w monitorze ;-0 słonko przeszkadza ;-(

To oddawaj, mnie może poprzeszkadzać ;-)

Dziewczynki, jak Miki kicha, ma katarek i troszkę kaszle, to mogę z nim wyjść na dwór, bo w końcu wyszło słonko, a przez deszcze już tyle czasu kisił się w domu?

Miki dzisiaj kończy 5 miesięcy, ale ten czas leci, nie obejrzymy się a dzieciaki już rok będą miały:-):-):-)

Póki nie ma gorączki to nawet wskazane, bo świeże i chłodniejsze powietrza obkurcza ponoć śluzówki (tylko czemu, jak ja mam katar, to na dworze zawsze najgorszy:confused:).

Wszystkiego naj naj dla Mikiego!!!:-)

Przyszedł Pan Metka:tak: Aktualnie wczasuje się w zamrażarce ;-)

Ostatnia edycja:
hello nie wiem czy się dziś witałam bo zamotana jestem na maksa.Ale witam deszczowo zimno i pochmurniaście. Dupa blada muszę sobie pobluzgać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
Lece nadrabiać

Hura ja tez mam SŁOŃCE

Własnie wrócilismy ze spacerku, na krótkim rekawku biegałam:-D

A mała spała az 2,5 godziny!!!!

która tam ma za dużo słońca u mnie zimnica i ochyda fuuuuuuj

ODDDDAWAJ!!!!!!!!!!!!!

Asiax sto latek :-)

oglądałyście "Ciacho":confused: Karolek jest the best nawet się uśmiechnęłam:cool2:

nie dość, że Macy to jeszcze Malwina się pytasz Roxeen pewnie, ze lać i to aż im spuchnie:-D

jeju Polcia się piszczeć nauczyła:szok: i jeszcze mi twarz wykręca nos to juz miałam na lewa strone wywrócony:-p

Witam
Dziewczyny helllppp!!!!
Oddajcie mi moje dziecko:szok: masakra jakas:
1.W nocy o 23 dostal butle, potem o 4-tej i od tej pory u nas w łóżku:no:
2.Zielone kupy z bialymi grudkami
3.Nie ma szans zeby z rak zlazl
4. Całe ręce deperacko do buzi ładuje...
5.A no i jezcze mniej je
Czy to zęby? A jak nie to o co chodzi, ile czasu zab wyłazi bo puki co nic nie widac:sorry2:

z tym ciemiączkiem to ja sama już nie wiem teraz sprawdzałam córa ma wpisane 2cmx2cm a Dominik 0,5cmx0,5cm

ja daje sporadycznie witaminę dziś dałam a jak pospacerujemy i dostaje troszkę słonka nie daje w sumie nie wiem czy to trzeba dawać systematycznie ? a K do kiedy się dawało ? bo ja wcale nie dawałam bo z córą nie było jeszcze tego by dawać wiec robię jak z nią :sorry2:

Morka zazdroszczę u nas dziś pobudka co godzinę !:cool:

Witamine K my dotaliśmy w zastrzyku w szpitalu po porodzie tylko raz. Ciemiączko też słyszałam że lepiej jak się wolniej zrasta niż zbyt szybko ale o co dokładnie chodzi nie wiem

Najlepszego dla Mikiego!!!

Ja słońce tyz mam, wróciliśmy z miasta właśnie. Olek zasnął ale co chwila się nadziera żeby u moka wkładać, chce mieć w buzi i palce i smoka:no:

Ktora z was pisala cos zeby nowych maskotek nie prac tylko do zamrazarki wkładac???Jak to działa?:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry