reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

agagsm daj słonka daj!!!! Mój jest tak totalnie marudny że powoli *******ca dostaję - ale sama chciałam - wczoraj było szczepienie...

reklama
Aga, bo jak Ci lutne, jak mawial moj tata. Rwany sen?:eek: Mlody ma katar, przez co mloda sie budzi. To jestrwany sen, jak trzeba wstawac co 45 minut do ktoregos dziecka.:dry:

Asiax, gratulacje dla Mikiego. :) Jaki duzy chlopak juz z niego. :p No i zdrowka, co by ten katarek szybko minal.

agagsm pisze:
Nadarienne: konsultacje jeśli masz wątpliwości to lepiej skonsultowac, ale jakiś lekarz z dużym doświadczeniem i polecany, bo inaczej to szkoda zachodu!
Ja raczej myslalam o powtorzeniu usg, bo doktor, gdzie bylismy, to byl wlasnie polecany doswiadczony specjalista. Ale te szyne juz kupilismy i nie wyglada to tak stasznie, wiec moze nie bedzie zle. ;)

Sorry za brak ogonkow, alem jednoreka chwilowo.

Dzisiaj mloda wyjatkowo marudna, malo je i placze. Ale chwilowo zasnela. Mam nadzieje, ze juz bedzie spokojna, bo dzisiaj wreszcie wyczekany wolny wieczor... :) oby mojej mamie nie dala popalic, hehe. :p

Agagsm- Pasty mi więcej schodzi:)
Ps tak na serio takie białe się zrobilo i cosik tam wyłazi:)

Ja tylko na uno momento.
Na pilates/jodze było super, ale kłania mi się ortopeda, nie umiałam zrobić świecy, bo jak położyłam się na tym bolącym kręgu to aż podskoczyłam z bólu.... I tak mnie boli od porodu tylko w jednym punkcie. I to nie tam, gdzie dawali znieczulenie, tylko wyżej.

Mała śpi, miałam plan ogarnąć szybko mieszkanie, zrobić sobie fryteczki i obejrzeć film i dupa blada :wściekła/y: bo dziadek mi właśnie zadzwonił, że jutro przyjeżdżają. Wszystko fajnie, tylko, że od siebie wyjeżdżają o 7.30, u nas będę o 9.00 i jeszcze obiad planują! :wściekła/y: I nie da się przetłumaczyć, że M wraca z pracy o północy i chciałby się wyspać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No, to otworzę im w piżamie, mam to w nosie, aloe teraz niestety muszę poodkurzać na szybko itp., bo po co mam mieć potem tyłek obrobiony...

Pasibrzuch masz Ty przechlapane z rodziną albo nie wizytują albo o morderczej porze z wyżerką.....ech

zapomniałam powiedzieć że pochłonełyśmy puree jarzynowe z indykiem o luuuudzie jakie to niedobre:szok::no: ale małej smakowało ale ja myślałam, że pawia puszczę bleee
oj wiem, że nie tu o jedzeniu zaraz mnie któraś na pewno opr :-)

idę robić luli luli i ja sama zaraz zrobię luli luli no więc pa pa

hej dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ale jak pamietacie pewnie MAM BLIŹNIAKI!:D:D:D chcialabym nadrobic ale chyba nie dam rady:) serdecznie was pozdrawiamy i calujemy z dziewczynkami Was i Wasze pociechy:***

Nadineczka Ty po 4 miesiacu juz mieso dajeeesz?????????

Dziewczyny a przesypiaja wam maluchy juz cale noce bez jedzenia? bo moje dalej jedza 2 razy w nocy i sa na butli.. ciekawe kiedy przestana:/

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ale jak pamietacie pewnie MAM BLIŹNIAKI!:D:D:D chcialabym nadrobic ale chyba nie dam rady:) serdecznie was pozdrawiamy i calujemy z dziewczynkami Was i Wasze pociechy:***

Nadineczka Ty po 4 miesiacu juz mieso dajeeesz?????????

Dziewczyny a przesypiaja wam maluchy juz cale noce bez jedzenia? bo moje dalej jedza 2 razy w nocy i sa na butli.. ciekawe kiedy przestana:/

Moja jeszcze ani jednej całej nocy nie przespała. Je co 2-3 godziny, przekichane, ale przecież kiedyś to się musi skończyć:cool2:

reklama
Eeeee Anulka??? Ja nie wiem kim jesteś:) No żartuję of kors:) Napisz że kobitko jak dajesz radę z dwójeczką bo my z jedynkami nie wyrabiamy:) Co tam u Was i wogóle .Raport musi być choćby krótki:tak:Moja dopiero wczoraj zaliczyła noc.
A że Nadineczka poszła spać ci powiem w tajemnicy że ona daje mięso nie tylko z indora ale dziczyznę nawet podaje na którą sama poluje:-D:-D

Do góry