Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej myslalam o powtorzeniu usg, bo doktor, gdzie bylismy, to byl wlasnie polecany doswiadczony specjalista. Ale te szyne juz kupilismy i nie wyglada to tak stasznie, wiec moze nie bedzie zle.agagsm pisze:Nadarienne: konsultacje jeśli masz wątpliwości to lepiej skonsultowac, ale jakiś lekarz z dużym doświadczeniem i polecany, bo inaczej to szkoda zachodu!
hej dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ale jak pamietacie pewnie MAM BLIŹNIAKI! chcialabym nadrobic ale chyba nie dam rady serdecznie was pozdrawiamy i calujemy z dziewczynkami Was i Wasze pociechy:***
Nadineczka Ty po 4 miesiacu juz mieso dajeeesz?????????
Dziewczyny a przesypiaja wam maluchy juz cale noce bez jedzenia? bo moje dalej jedza 2 razy w nocy i sa na butli.. ciekawe kiedy przestana:/