reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

przykre te zdjecia ale kobieta napewno byla zrozpaczona moze to bylo pierwsze bardzo wyczekiwane dziecko i chciala miec pamiatke...nie usprawiedliwiam tylko glosno mysle. Nie powinna tego do neta wrzucac tylko zostawic dla siebie. Przykre.

reklama
Nie utłuczcie mnie żadnym młotkiem, ale u nas NIE PADA!!!!!:szok:

Ale poza tym mała znowu a katarek, mąż też, do tego boli go gardło i oby tylko bardziej się nie rozchorował.

A na razie mam chwilę spokoju, bo wszyscy, łącznie z psem, śpią :-D

a my z Alicja przesylamy troszke sloneczka bo u nas pieknie swieci i ma byc 21 stopni :) Zjem cos i wywalam siebie i dziecko na ogrodek co bedziemy sie w chacie kisic :)

Tez dzisiaj o Dormark myslałam.Nicol była chora,mam nadzieje,ze wszystko w porządku.

Kubiaczka i Wronek ,tez nas chyba opusciły:-(
Matka przetrzymuje martwy płód!

przegladałm grudniówki i wklejam wam od nich,chore to jest

aż mi słów brakło co za popier.... k....
tego nawet chorobę chyba nie można nazwać!!!!!!!!!!!!!!
i chyba depresja tego nie tłumaczy
sorki
a my z Alicja przesylamy troszke sloneczka bo u nas pieknie swieci i ma byc 21 stopni :) Zjem cos i wywalam siebie i dziecko na ogrodek co bedziemy sie w chacie kisic :)

złodziej oddawaj !!!!!!!!!!!!:-p;-)

idzie się pochlastać tak leję że nawet nic przez okna nie widać

czy Wasze dzieci tez "warczą"?
takie odgłosy wydają jakby warczała

Dzień dobry!!

Tysiolek bedzie dobrze!! Kciuki juz trzymam!! :)

Sylwia haha ;D ja tez myslalam o przedluzeniu wlosow, a na nastepny dzien je scielam ;D koniecznie pokaz zdjecie!!

Beti, dobrze, ze wrocilas :)

Nadarienne ja mysle, ze moglabys pojsc jeszcze do kogos innego sprawdzic bioderka!!

Ja nie bylam na usg, pani doktor Adasia powiedziala, ze potrzeby nie ma :) i ufam jej :) mam nadzieje, ze sie nie myli ;p

Agniecha, nie przeplacilas!! Super ciuszki :) Ja za sama katane dzinsowa dalam 59 zl ;/ tez musze na cos zapolowac ;p i Adasiowe wystawic :)

Strona ze zdjeciami przerazajaca :((

Witamina D3, my dajemy codziennie, tzn staramy sie, wczoraj np zapomnialam, pani doktor kazala, a ze ufam tej kobiecie, to podaje :) jak jeden dzien nie podam, to nic sie nie stanie :)

Pasibrzuch zdrowka dla Emi i Męza :)

Roxxen, nie martw sie, takie cos jest normalne w tym wieku :) ale jesli sie nie pokoisz, to idz do lekarza :) uspokoi Cie!! :)

Ajjj i zapomnialam co jeszcze mialam napisac!!

Aaa Tysiolek gratuluje samozaparcia!! Ja dzis bede siadac i pisac :) Czekam na mame i siadam jak tylko przyjdzie :)
Do 31 musze oddac obie prace :) dam rade!! muszę dac!!

Wczoraj pojechalam po meza mojego na impreze zmianowa :) Stal na nogach!! Chwial sie, ale stal!! ;D Zabralam szanownego pana i dwoch kolegow, mialam ich odwiezc do domku, a wyladowali u mnie ;/ dalam im herbate, rosolu, wodke schowalam :) Chyba zli na mnie byli hihihi :)

Pojechalam odwiezc kolegow, wrocilam do domku, siedzimy sobie, S. mowi do mnie, ze glodny jest, mowie mu, ze trzeba isc cos kupic, bo nic nie ma :)) poszedl ze mna, zeby sie przewietrzyc :)) wpadl na pomysl, zeby isc na pizze :) poszlismy, zamowilismy i poszlismy do eko (od domu jakies 10 minut drogi) na zakupy :)) pod eko tak patrze na slawka a on ma dwa inne buty!! i zeby bylo smiesznie, jeden adidas, drugi taki elegancki ;d poplakalam sie ze smiechu ;d szybko z tego eko do domu po drugiego buta :) i do napoli na pizze, bo juz czas byl :) zastanawialam sie dlaczego ludzie idac patrzyli na nas i sie smiali :) myslalam, ze z tego, ze Salawek glupoty gadal i podsluchiwali, a pozniej te buty zobaczylam hahaha mowie Wam, myslalam, ze padne ;D

Taki moj maz poszedl spac jak wrocilismy :)a dzis rano wstal i spiewal :) nawet glowa go nie boli :))

Mialam jeszcze o soczkach i jedzonkach napisac :)
Adas na poczatku chetnie probowal, ale tylko probowal :( nie chce jesc ani pic :( tylko mleko mu smakuje :(

Kurcze Adas cos pokaszkuje i nosek ma zapchany :(

Pogoda do pupy, cala noc lalo... :( rzeka coraz szersza :( strach sie bac!!
Ide do sklepu, ciocia do Adaska zaraz przyjdzie... :)

Duzo slonka Dziewczyny!!

Witam

głowa mi dziś pęka :dry: chyba dziś mieliśmy najgorszą nockę tak się Dominik budził ale w sumie nie płakał do tego Emilka też 2 razy przywędrowała i albo jedno dziecko odnosiłam po karmieniu albo drugie bo przywędrowało ... eh!:blink:

Cześć Lachony!
U nas słońce, na na na! Piękne, żółtciutkie i gorące! :-D Komuś trzyba?

Hello,
mój Stach to juz tak będzie sie budził w nocy na jedzenie??? Kurcze przyzwyczaiłam sie ze spał od 22 do 7, a tak dzis 3 pobudki w tym ;-(((
Ech.... usypiam...kawy bym sie napiła.... ale obiecałam sobie, że od dzis mleka znów niet bo znów mu krosty wyszły

mojemu daje rzadko wit D a ciemiączko ma 1x1 - od początku takie miał.

U nas pochmurno ale nie pada. Od 14 będzie w wawie lekko padać ;-)

A mnie dzis od rana glowa peka....ledwo oczy otwarlam juz wiedzialam ,ze bedzie przegwizdany dzien...I do tego tak pochmurno...Lakne slonca,ciepla...Najchetniej bym sie walnela do lozka tylko syn moj nie chce wspolpracowac;)

Milego dnia.

reklama
Do góry