reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

E_milcia ale się usmiałam :-D:-D:-D:-D

no ja zaraz zbieram manatki i na poczte smigam ale mnie sie nie chce

Boze co z tymi dzieciami jest ,moja znowu taka marudna nawet minuty sama nie polezy, Bozie daj siły...:-(

reklama
macy - ty się nie podkładaj.... :-D ja chcęęę słońce!!!! przynaqjmniej dziś nie pada to już coś
jola - Tymek miał ciemiączko 2x2 przy urodzeniu, muszę mu zmierzyć; ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie, uważam, że lepiej aby zrastało się dłużej niż aby zaroslo za wcześnie;
emilcia - akcja z butem niezła :-D

No nareszcie jest net!
Emilcia, popłąkałam się ze śmiechu :-D
Trzymam kciuki za nasze studentki - Emilcię i Tysiolka!

A ja jestem dzisiaj szczęśliwa :tak::tak: Już zostało mi tylko 6kg i weszłam w koszulki sprzed ciąży!:-):-):-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Witam

Wczoraj już nie miałam jak wejść, bo internet nam nie działał, na całe szczęście się naprawił już.

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków. Byliśmy wczoraj z tymi bioderkami i taka dziwna sprawa, bo pokazuję doktorowi to usg, co robiliśmy tydzień temu, on ogląda i mówi, że nie wygląda to dobrze, a potem zbadał małą ręcznie i stwierdził, że jak dla niego, to jest ok i że aż dziwne, że taka rozbieżność między usg i badaniem klinicznym. Ostatecznie dostaliśmy szynę Koszli na dwa miesiące, bo doktor stwierdził, że jak ona ma już 4 miesiące, to nie ma czasu, by dłużej odwlekać. Dzisiaj jedziemy odebrać to ustrojstwo i już się stresuję, jak młoda zareaguje na to... Ale kurcze, tak myślę, czy może być błędne usg? Czy nie pójść z młodą jeszcze gdzieś indziej sprawdzić... czy może już nie ciągać jej po tych lekarzach, sama nie wiem.
Beti, widziałam, że w ostatnim poście coś o szynie wspomniałaś... jak Fioletka na to reaguje, bardzo protestowała?

No i w ogóle zastanawiam się, czy podawać młodej tą nieszczęsną witaminę D3 teraz, czy poczekać aż się ustawi wszystko prawidłowo.. zapomniałam doktora spytać. Bo od dłuższego czasu nie podawałam, ale w sumie tak pochmurno i ciemno, żeby tylko jakiegoś niedoboru nie było...

A skoro już mowa o nieobecnościach, to ktoś może wie, co z anetrix? Bo już dosyć długo jej nie widzę tutaj i jakoś tak za każydm razem mi się z tym wulkanem na Islandii kojarzy...

Zmykam na pozostałe wątki. Miłego dnia.
ja bym się skonsultowała jeszcze z jakimś lekarzem:sorry2:i racja kobitek coś nie widać:confused:
Pojechalam odwiezc kolegow, wrocilam do domku, siedzimy sobie, S. mowi do mnie, ze glodny jest, mowie mu, ze trzeba isc cos kupic, bo nic nie ma :)) poszedl ze mna, zeby sie przewietrzyc :)) wpadl na pomysl, zeby isc na pizze :) poszlismy, zamowilismy i poszlismy do eko (od domu jakies 10 minut drogi) na zakupy :)) pod eko tak patrze na slawka a on ma dwa inne buty!! i zeby bylo smiesznie, jeden adidas, drugi taki elegancki ;d poplakalam sie ze smiechu ;d szybko z tego eko do domu po drugiego buta :) i do napoli na pizze, bo juz czas byl :) zastanawialam sie dlaczego ludzie idac patrzyli na nas i sie smiali :) myslalam, ze z tego, ze Salawek glupoty gadal i podsluchiwali, a pozniej te buty zobaczylam hahaha mowie Wam, myslalam, ze padne ;D

Taki moj maz poszedl spac jak wrocilismy :)a dzis rano wstal i spiewal :) nawet glowa go nie boli :))
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
od poniedziałku bedzie ciezko bo bedzie u mnie w domku siorki 7 miesieczny synek bo ona na tydzien idzie do szpitala z Zuzka (ma trzy latka) i nie ma szmery z serduszku i cos tam jej sie nie zrosneło i bedzie miała 25 maja zabieg na serduszku - ale przez tetnice sade włożą wiec mało inwazyjny zabieg - no powiedzmy ze mało inwazyjny...bo to przeciez na sercu !!! ale bedzie wszystko dobrze, musi !!
na pewno będzie dobrze musi być:tak:

Tez dzisiaj o Dormark myslałam.Nicol była chora,mam nadzieje,ze wszystko w porządku.

Kubiaczka i Wronek ,tez nas chyba opusciły:-(
Matka przetrzymuje martwy płód!

przegladałm grudniówki i wklejam wam od nich,chore to jest
matko kochana:szok::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

no nie no ja już nie wytrzymuję weźcie ten deszcz ile można siedzieć w domu? już nawet dziecko mi wariuje!!!! o sobie nie wspomnę

DUPA DUPA DUPA DUPA DUPA
Nadia zła i wściekła grrrrr

A moja Bunia pierszy raz przespała noc!!! Do 6.50 spaliśmy:)

Jacie gacie!!! Gratulacje!

Kaja - a dlaczego dłużej ma się zarastać? ja nie kumać o co chodzić z tym ciemiączkiem?

Większe ciemiączko zrasta się dłużej.
My mamy małe, lekarka powiedziała, że szybko zarośnie, no ale na to przecież nie mam wpływu...

z tym ciemiączkiem to ja sama już nie wiem teraz sprawdzałam córa ma wpisane 2cmx2cm a Dominik 0,5cmx0,5cm

ja daje sporadycznie witaminę dziś dałam a jak pospacerujemy i dostaje troszkę słonka nie daje w sumie nie wiem czy to trzeba dawać systematycznie ? a K do kiedy się dawało ? bo ja wcale nie dawałam bo z córą nie było jeszcze tego by dawać wiec robię jak z nią :sorry2:

Morka zazdroszczę u nas dziś pobudka co godzinę !:cool:

reklama
Kurcze, myslałam, że upiekę 2 pieczenie na jednym ogniu...

Wystawiłam Stasia na leżaczku na balkon - zrobiłam mu baldachim z recznika, co by słonko go nie spiekło i myślałam, że sobie posiedze w necie - on juz prawie spi.... ale kurcze nic nie widze w monitorze ;-0 słonko przeszkadza ;-(

Do góry