reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja nic nie podawałam od urodzenia i nie podawałabym dalej ale kuna słońca ni ma nadal i lekko mi się zdawało, że rączki się pocą. Skonsultowałam z homeopatą i do czasu jakiegoś powrotu słońca podaję jedną kapsułkę dziennie tego VitaD - chciałam się jednak przekonać jak jest u was.
Jak zaświeci na fest to kapsułki pójdą wek ;)

reklama
Ja nic nie podawałam od urodzenia i nie podawałabym dalej ale kuna słońca ni ma nadal i lekko mi się zdawało, że rączki się pocą. Skonsultowałam z homeopatą i do czasu jakiegoś powrotu słońca podaję jedną kapsułkę dziennie tego VitaD - chciałam się jednak przekonać jak jest u was.
Jak zaświeci na fest to kapsułki pójdą wek ;)

Kaja a jak u Tymka z ciemiączkiem? Ba ja tez nie podawalam nic bo mi tu nie kazali ale jak bylam w Pl u pediatry to mi kazala podawac bo powiedziala ze ma dosc duze ciemiączko no i podaje ju drugi miesiac ale chetnie bym przestala bo Olek jej nie znosi u nas ciemiaczko jest nadal ok 2x2cm a bylo wieksze:sorry2:

jejku, masakra jakaś!!!!
A tak przy okazji to się witamn i życzę wszystkim poprawy pogody, to już jest jakieś przegięcie, leje i leje, można oszaleć w tym domu, nawet do sklepu nie da się wyjść, całymi dniami siedze sama w domu, mąż wraca po pracy a ja już poprostu nie mam ochoty i sily gadać..... Jak sie ta pogoda nie poprawi to chyba założymy wątek o depresji majowej :)

Witam

Wczoraj już nie miałam jak wejść, bo internet nam nie działał, na całe szczęście się naprawił już.

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków. Byliśmy wczoraj z tymi bioderkami i taka dziwna sprawa, bo pokazuję doktorowi to usg, co robiliśmy tydzień temu, on ogląda i mówi, że nie wygląda to dobrze, a potem zbadał małą ręcznie i stwierdził, że jak dla niego, to jest ok i że aż dziwne, że taka rozbieżność między usg i badaniem klinicznym. Ostatecznie dostaliśmy szynę Koszli na dwa miesiące, bo doktor stwierdził, że jak ona ma już 4 miesiące, to nie ma czasu, by dłużej odwlekać. Dzisiaj jedziemy odebrać to ustrojstwo i już się stresuję, jak młoda zareaguje na to... Ale kurcze, tak myślę, czy może być błędne usg? Czy nie pójść z młodą jeszcze gdzieś indziej sprawdzić... czy może już nie ciągać jej po tych lekarzach, sama nie wiem.
Beti, widziałam, że w ostatnim poście coś o szynie wspomniałaś... jak Fioletka na to reaguje, bardzo protestowała?

No i w ogóle zastanawiam się, czy podawać młodej tą nieszczęsną witaminę D3 teraz, czy poczekać aż się ustawi wszystko prawidłowo.. zapomniałam doktora spytać. Bo od dłuższego czasu nie podawałam, ale w sumie tak pochmurno i ciemno, żeby tylko jakiegoś niedoboru nie było...

A skoro już mowa o nieobecnościach, to ktoś może wie, co z anetrix? Bo już dosyć długo jej nie widzę tutaj i jakoś tak za każydm razem mi się z tym wulkanem na Islandii kojarzy...

Zmykam na pozostałe wątki. Miłego dnia.

jejku, masakra jakaś!!!!
A tak przy okazji to się witamn i życzę wszystkim poprawy pogody, to już jest jakieś przegięcie, leje i leje, można oszaleć w tym domu, nawet do sklepu nie da się wyjść, całymi dniami siedze sama w domu, mąż wraca po pracy a ja już poprostu nie mam ochoty i sily gadać..... Jak sie ta pogoda nie poprawi to chyba założymy wątek o depresji majowej :)

Mam dokładnie to samo -- z małą nie mogę nawet wyjśc do sklepu bo leje jak z cebra - dziś jest trochę lepiej to może wreszcie się gdzieś ruszę. Muszę odwiedzić pocztę.

Cześć Dziewczyny,
Ostatnio mało mnie na forum, bo mam wiele spraw do załatwienia i brak czasu na cokolwiek. Dodatkowo jesteśmy z córką przeziębione, P. ma gorączkę i dreszcze, a mnie telepie zimno, masakra. Zostaję dziś w domu, by to nie rozwinęło się w coś poważnego. Mam nadzieję, że Maksia nie chwyci.
Byłam wczoraj w okulisty z córką i wyczekałyśmy się w zimnym korytarzu 3 godziny (Bo Pani doktor bardzo dokładnie bada i miała prawie 1,5 godzinny poślizg, do tego jechalam do bardzo dalekiej przychodni, specjalnie do tej lekarki. Na szczęście Synka zostawiłam u Mamy i nie musiał z nami się męczyć, bo nie wiem co bym zrobiła. W konsekwencji do domu wróciłam o 21 wieczorem.

Miłego dnia i dobrej pogody życzę.

cześć Dziewczyny :-)
noo jakas ta popgoda jakby lepsza bo nie leje :D ale zobaczymy co bedzie pózniej.
zima straszna, wszystko zablokowane przez sniega a teraz powódz ! no matko świeta ! jeszcze tylko latem upałów i suszy brakuje do kompletu kataklizmów ;-)
czy nie moze byc normalna pogoda?! :(

co do witamin ja K podałam moze tylko dwa razy a D podaje tak dwa razy na tydzien albo raz i wszystko ładnie u małej :-)

reklama
Witam moje piękne laski!!!!

No u nas w koncu dzis nie ma padac !!!Hura

Nocka jak zwykle , dałam wczoraj małej kaszki do mleczka, ale ani pół godziny dłuzej nie spał:szok:

Te zdjęcia sa koszmarne, zamknęłam oczy i zamknęłam tą strone. :szok::no::no::no:

CzechowHe he ja tez dzisiaj musze na poczte, wysłąc paczke

Ja juz tez nie podaje Zuzi od dłuzszego czasu zadnych witaminek

Lece ogarnąc
Miłego dzionka

Do góry