reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Beti łelkom hołm!!!!:D
Tysiolek trzymam kciuki oczywiście, że się uda!
Pasibrzuch fenkju werymacz:D to jest jakiś pomysł na wakacje bo wtedy z kasą krucho...
lachy a mi lepiej kupiłam w końcu dżiny na mój wielki zad na allegro za pół ceny sklepowej - w sklepie 300zł:sorry2: eh lajf jest dziś fajniejsze:D
idę te dziewice pooglądąc które z dziewicami mają tyle wspólnego co ja z heidi klum:D
sajonara widzim się jutro i ja zamawiam słońce! rzućcie no jakąś klątwę!
Sylwia no pokaż się no!!!

Lachony, wrzuciłam te niekapkowe rozmowy na wątek o żarciu, bo z tym to się chyba je. ;-)

Klara to gratuluję apetytu, u nas po pół słoiczka lecimy, a może nawet 1/3. A możesz mi powiedzieć ile dajesz tej D3 ale nie w kroplach a jednostkach jakiś bo przeciez każdy preparat inny.
Pytam bo też zaczęłam podawać sama - sobie pomyślałam, że jednak tego słonca malo w tym sezonie i cos trza podać. I sobie sama wydozowałam ;) ale chcę porównać.

Ja mam w takih malutkich buteleczkach czy czyms takim i to na raz pdaje, jedna dziennie:)

Mnie z 1,5 mies temu powiedziała żeby nie podawać. Ortopeda po usg bioderek tez powiedział zeby juz nie podawać bo wszystko ładnie juz skostniałe jest... I ja podaję tak 1 kapsułkę na 5 dni ;-). Mówiłam o tym ostatnio pediatrze - powiedziała ok.

A ta głowa to jak się robi płaska? z tyłu? od leżenia?

Bunia się spłaszczona urodziła:) I muszę ją kłaść na jednej stronie ale i tak splaszczała jest fess:) Głową ma jak fale z tyłu ale lekarnia nie kazała nic robić i że główka się sama unormuje jako:)
Ja ani D ani innych witamin już nie podaje

reklama
Do góry