reklama
Warto było:-)MeGa PAKA DLA MAŁEGO PRZYSTOJNIAKA- 47sztuk (1039259488) - Aukcje internetowe Allegro
takie ciuszki kupiłam, nie wiem czy nie za drogo, ale jak sobie pomyślę ile kasy w sklepie bym wydała za 47 sztuk to napewno było by dużo dużo więcej
Witam po przerwie!!!
dziewczynki nie nadrobie Was :-(
postaram się byc na bierząco ...
napisze tu bo nie wiem gdzie a coś mnie mocno zaniepokoiło !!!
od urodzenia Boo ma taka ciemno granatową kreskę po lewej sstronie głowy , tak od ciemiąszka do ucha ..
przez 4 miesieące byłam przekonana ze to żyła !!!
Aż dziś zaczełam tak sobie po tym palcem jeździć i ..to nie jest zyła !!!
Boo ma tam niesklepioną czaszkę, ma to szerokość ok 0,5cm i ewidentnie czuć pod palcem wgłębienie i dwie kości czaszkowe
słuchajcie czy ja mam sie martwić ??
Czy to możliwe ze doktory nie zauważyły jesli to cos nieprawidłowego ???
ja to nie mam bladego pojecia, moze warto przejsc sie do lekarza?
agniecha83
Fanka BB :)
Witam po przerwie!!!
od urodzenia Boo ma taka ciemno granatową kreskę po lewej sstronie głowy , tak od ciemiąszka do ucha ..
Boo ma tam niesklepioną czaszkę, ma to szerokość ok 0,5cm i ewidentnie czuć pod palcem wgłębienie i dwie kości czaszkowe
kurcze, ja nie wiem, ale nic nie zaszkodzi zapytać lekarza, napewno to nie groźnego
agniecha83
Warto było:-)
ale bedziesz miała małego przystojniaczka
dzięki, mam nadzieję
Pasibrzuch
Złożyłam ofertę na tłumaczenie testu psychologicznego, trzymajcie kciuki!
hej Dziewczyny :-)
hmmm spytam czysto teroretycznie 0 czy Wy tez macie dosyć tej pogody heheh ja oszaleje - zyje nadzieja ze faktycznie od środy ma być ladniej !
dzisiaj wgóle pisałam cały dzień prace mgr i musze się pochwalic ze napisałam 20 stron pracy ! mam załozenie ze do niedzieli wieczora musze skończyc - w pon ide do promotora, zrobie badania, wyniki umieszcze i do czerca chce oddac i w połowie czerwca przed absolutorium bede sie broniła -dosyc tego odkładania na póxniej juz chce miec to z głowy :-) ooooooooooooo ~! takie mam postanowionko !
od poniedziałku bedzie ciezko bo bedzie u mnie w domku siorki 7 miesieczny synek bo ona na tydzien idzie do szpitala z Zuzka (ma trzy latka) i nie ma szmery z serduszku i cos tam jej sie nie zrosneło i bedzie miała 25 maja zabieg na serduszku - ale przez tetnice sade włożą wiec mało inwazyjny zabieg - no powiedzmy ze mało inwazyjny...bo to przeciez na sercu !!! ale bedzie wszystko dobrze, musi !!
hmmm spytam czysto teroretycznie 0 czy Wy tez macie dosyć tej pogody heheh ja oszaleje - zyje nadzieja ze faktycznie od środy ma być ladniej !
dzisiaj wgóle pisałam cały dzień prace mgr i musze się pochwalic ze napisałam 20 stron pracy ! mam załozenie ze do niedzieli wieczora musze skończyc - w pon ide do promotora, zrobie badania, wyniki umieszcze i do czerca chce oddac i w połowie czerwca przed absolutorium bede sie broniła -dosyc tego odkładania na póxniej juz chce miec to z głowy :-) ooooooooooooo ~! takie mam postanowionko !
od poniedziałku bedzie ciezko bo bedzie u mnie w domku siorki 7 miesieczny synek bo ona na tydzien idzie do szpitala z Zuzka (ma trzy latka) i nie ma szmery z serduszku i cos tam jej sie nie zrosneło i bedzie miała 25 maja zabieg na serduszku - ale przez tetnice sade włożą wiec mało inwazyjny zabieg - no powiedzmy ze mało inwazyjny...bo to przeciez na sercu !!! ale bedzie wszystko dobrze, musi !!
don_pedro
Fan(ka)
Tysiolek nie ma innej opcji-bedzie dobrze.
U nas dzis w kratke.Co juz sie zbieram zeby wychodzic zaczyna lac...wiec siedzimy w domu. Maly dzis zapoznal sie z marchewka.Padalam ze smiechu.Mial te marchewke wszedzie...Mnie ominelo-na razie:-)
A tak szczerze to jabluszko mi bardziej smakowalo-Alexowi wrecz przeciwnie;-)
U nas dzis w kratke.Co juz sie zbieram zeby wychodzic zaczyna lac...wiec siedzimy w domu. Maly dzis zapoznal sie z marchewka.Padalam ze smiechu.Mial te marchewke wszedzie...Mnie ominelo-na razie:-)
A tak szczerze to jabluszko mi bardziej smakowalo-Alexowi wrecz przeciwnie;-)
fajneMeGa PAKA DLA MAŁEGO PRZYSTOJNIAKA- 47sztuk (1039259488) - Aukcje internetowe Allegro
takie ciuszki kupiłam, nie wiem czy nie za drogo, ale jak sobie pomyślę ile kasy w sklepie bym wydała za 47 sztuk to napewno było by dużo dużo więcej
mój też tak ma to żyła tylko jak dotknęłam palcem robi wrażenie że jest tam coś wklęsłego- szparaWitam po przerwie!!!
Pasibrzuch trzymam kciuki !
reklama
nadineczka
już są trzymane, a ajkiego Ty jazyka tłumacz?Złożyłam ofertę na tłumaczenie testu psychologicznego, trzymajcie kciuki!
no ba pewnie że musi:-)hej Dziewczyny :-)
tak teoretycznie to już z powodu tej pogody to walę głową w ścianę