reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

oglądam tvn24 - masakra z tymi podtopieniami. Zapas wody pitnej warto zrobic bo wodociągi mogą być zanieczyszczone, a trzeba mieć z czym mleko rozrobić. Dodatkowa zgrzewka wody nie zaszkodzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kurcze pisałam pisałam i mi posta wcięło

Witam się po sporej nieobecności niestety 2 dni Was nadrabiam i jeszcze mi sie nie udało zupełnie jakbym miała małe dziecko w domu.U nas ok mały teraz sie bawi to ja ide posprzątać troche bo mały burdello mam w domu.

Kto mi powie co z tą pogodą?Czy te nasze dzieci poznają w końcu co to jest lato?

NUBY bidon pstryczek z silikonową słomką 320 (1012416485) - Aukcje internetowe Allegro
Ma silikonową słomkę.
Mam ochotę udusić dzisiaj mojego psa :wściekła/y: Drze ten pysk cały dzień, wystarczy, że gdzieś coś klupnie aaaa!!!

:-):-):-) przyszła przytulanka :tak: Tak jak myślałam, jest calusia mięciusia i milusia :-)
Tylko, czy mam ją wyprać zanim dam ją małej? :confused: Chyba tak?

Na taki bidon i ja się zasadzam - nie wiem też czy nie kupie starszej - muszę go Looknąc.

Co do zabawki - nie musisz prac - włóż go do torby foliowej i do zamrażalnika na 12 h - później wyjmij i czystą lekko mokrą szmatką go obetrzyj.

A moja chyba odsypia ostatnie nocki - wczoraj to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok - budziła się co godzina - a dziś wstała o 6.40 poszła spać o 8.30 wstała o 10.00 poszła spac o 10.30 wstała o 2 poszła spac o 15.00 --- normalnie dziecka nie ma

Kurde, zapomniałam, że można robale wymrozić i wyprałam przytulankę :baffled:

Tym razem cycuś był ok i mała spokojnie possała :-) Tylko później włożyłam ją do fotelika i dałam butelkę to się tak wierciła, że piła ją chyba 20 minut...
Odczekam trochę i przetestujemy bidon.
Faktycznie mogłam kupić z uchwytami, nie pomyślałam :huh:

Kurde, zapomniałam, że można robale wymrozić i wyprałam przytulankę :baffled:

Tym razem cycuś był ok i mała spokojnie possała :-) Tylko później włożyłam ją do fotelika i dałam butelkę to się tak wierciła, że piła ją chyba 20 minut...
Odczekam trochę i przetestujemy bidon.
Faktycznie mogłam kupić z uchwytami, nie pomyślałam :huh:

Mówi się trudno - mówię o uchwycie. Zobacz czy możesz sam uchwyt dokupić lub weź butelkę do supermarketu np. kalafiora i zobacz czy będzie ci pasował aventowski (oni czasami mają same uchwyty do kupienia)

Albo jestem jakaś niedoinformowana, albo ktoś mnie robi w bambuko. Właśnie dostałam pierwszy @. A biorę pigułki :oo2: I to nic nie czułam, że wiedźma się zbliża, a zawsze byłam przez pierwsze dni na przeciwbólowych.
No to Ci się Morka pochwaliłam :-D

Pasibrzuch, ja tez zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki i już kilka dni przed umierałam z bólu. Wtedy mi mama zawsze mówiła, jak urodzisz pierwsze dziecko to ci minie :) No i okazało się to prawdą, ja miałam już okres dwa razy i nic a nic nie bolało, Aaaa, pigułki też biorę

Dziewczyny, ale się cieszę, właśnie pierwszy raz w życiu udało mi się wygrać aukcję na allegro :) Zawsze kupowałam w opcji kup teraz a aukcje przegrywałam, a teraz kupiłam mojemu dziubeczkowi ciuszki, aż 47 sztuk na wiosnę i lato, bluzy spodnie kamizelki itp. Musiałam już coś kupić bo zostało mi bardzo mało ciuszków które są jeszcze dobre, a na allegro to zawsze taniej

Agniecha, to się pochwal co kupiłaś. Dawaj linka, będziemy oglądać. :-) Ja będę wystawiać ubranka po moich szkrabach, jak przyjadę do Polski. Jak będzie mi się chciało. A jak nie, zawiozę to do jakiegoś domu dziecka.
Czechow, mój synek na tym bidonie się w zasadzie wychował. Uchwyty były niepotrzebne. Ja kupiłam pierwszy chyba jak miał 8 miesięcy. Tylko za diabła sobie przypomnieć nie mogę, jak ja mu dawałam soki przez dwa miesiące... Normalnie skleroza.

Agniecha, to się pochwal co kupiłaś. Dawaj linka, będziemy oglądać. :-) Ja będę wystawiać ubranka po moich szkrabach, jak przyjadę do Polski. Jak będzie mi się chciało. A jak nie, zawiozę to do jakiegoś domu dziecka.

MeGa PAKA DLA MAŁEGO PRZYSTOJNIAKA- 47sztuk (1039259488) - Aukcje internetowe Allegro
takie ciuszki kupiłam, nie wiem czy nie za drogo, ale jak sobie pomyślę ile kasy w sklepie bym wydała za 47 sztuk to napewno było by dużo dużo więcej

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry