reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wróciłam, Filipotek okaz zdrowia:-) pokłuty przepisowo:no:, teraz sobie znowu poodwlekam, tylko nie mogę przesadzić bo jak pójdę do roboty to kto go będzie szczepił:szok::szok:. Płakał biedny,ale cóż czasami trzeba.....Pani powiedziała że ma gabaryty półrocznego dziecka.:szok::-D:tak:. Nie ma to jak dobre cycki;-);-). No cóż spadam do garów....

reklama
Kurka Pasibrzuch przeca my z połednia? Ale mnie nie zalewa a Cię?? ha :-)

Niech pomyślę...chyba nie... @ ni ma, jedynie od czasu do czasu krew, ale rzaaadkooo... :-D
Ponoć u nas jakaś rzeka nawet płynie :szok: ale gdzie i jak to mi nikt nie pedzioł :-D

moje dziecie od kilku dni spi jak niedzwiedz... ciagle niewyspana i marudna nie wiem o co chodzi...chyba to przez leki najwyrazniej cos sie tam dzieje w srodku i mala musi miec wiecej energii to tez wiecej spi. Innych objawow brak ogolnie jestg wesola jak sie wyspi i nauczyla sie piszczec....era Aguuuuu sie skonczyla zaczela era piskow :)

Na pewno organizm walczy z tymi bakteriami, ale ja na czuwaniu jest wesoła i pogodna to nie ma co się martwić :-)

U nas Aguu Gugu i Gaga (matko, to ona już się na muzyce zna? :szok:), tak samo jak "może uda mi się zapiszczeć głośniej, dłużej i wyżej" nadal aktualne, ale np. dzisiejszy dzień sponsoruje francuskie "Rrrr" :-D I nauczyła się gadać z usteczkami ściśniętymi w kreseczkę :szok:

Yol_a, pożycz cycków! :-D :-D

Ostatnia edycja:
Hej! My też dziś pokłuci, przy pierwszym kłuciu tylko podkówka, ale drugie to już było przegięcie i ryk...
Ale ogólnie C dzielny, a jaki duży - 7750g i 67cm szczęścia!!!!!!
Nie zostaliśmy zbesztani za wcześniejsze rozszerzenie diety, kachę możemy dac na noc jakby to miało pomóc,ale nie karmić w nocy...
Ale musimy dawać więcej D3 - 3 krople bo ponoć główka mu się płaska robi, a to objaw niedoboru :(
Latem nie ma przeciwskazań by w góry jechać - no chyba że kasy nie będzie... i nie będzie kto miał się kotami zająć.

Gosia- FAJNIE, że z bioderkami ok.
Nadarienne- ściskam kciuki za bioderka Marysi!
Sylwia- fajnie, że już po, mam nadzieję, że ból szybko minie!
Agniechak- Tobie też napiszę, że fajnie, a co, cieszę się że się udało z cycem!!!
Malwina- ja Ci dam spacery do nieba- oj oj....
Yola- A ja najpierw przeczytałam że wygląd półtorarocznego dziecka i niemal nie pałam z wrażenia....

A zalania współczuję.... mnie wkurza ten deszcz ale w domu mamy sucho.....a wiem, że takie podtopienia to nie przelewki....może faktycznie w razie w zapasy mleka, słoiczków sobie mamy nie karmiące cyckiem zróbcie.....

No nic, małż jednak dostał urlop, ale muszę już kończyć siedzenie na BB....do miłego!!!!

Pasibrzuch pokaż jaki bo ja jak ta sierota zdecydować się nie mogę co kupic ;)
Klara - super, że twe decyzje przeszły u pediatry na spokojnie, co do niedoboru D3 - to czy C pociły się rączki czy główka? To jest pierwszy objaw.

Pasibrzuch pokaż jaki bo ja jak ta sierota zdecydować się nie mogę co kupic ;)

NUBY bidon pstryczek z silikonową słomką 320 (1012416485) - Aukcje internetowe Allegro
Ma silikonową słomkę.
Mam ochotę udusić dzisiaj mojego psa :wściekła/y: Drze ten pysk cały dzień, wystarczy, że gdzieś coś klupnie aaaa!!!

:-):-):-) przyszła przytulanka :tak: Tak jak myślałam, jest calusia mięciusia i milusia :-)
Tylko, czy mam ją wyprać zanim dam ją małej? :confused: Chyba tak?

No fajny ten bidon ale czy nasze maluszki będą umiały już tak tą słomką? Myślałam zacząc od niekapka, napisz jak sobie twa królewna radzi.

reklama
coś widzę, że jakieś skoki się zaczynają, bo coraz więcej tu dzieciaczków zaczyna dokazywać to ja może już się psychicznie przygotuje:baffled:

Pasi i Kaja ja mam bardzo podobny tylko jeszcze z uszami do trzymania mała kombinowała nawet trafiła tą rurką do dzioba ale chyba jest jeszcze za słaba, bo trzeba dość mocno zacisnąć dziąsełka żeby poleciało, ale zabawa z nim jej się podobała:-) powodzonka tylko tak myślę czy nie lepsze były by z uszami:sorry2:

Do góry