reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
sie ma piękne kościste idealne kobiety!!!!

ja myślę ze przez tą pogodę to wszystkie jakieś doły łapiemy a dzieciom się udziela no bo ile można taka długa zima i jeszcze maj do doopy
a ja się obrobiłam, odkurzone umyte, pranie zrobione, mięsko się marynuje jeszcze sałata i wsio:D

ja bardzo ładnie proszę oddać już to słońce!!!

Jolcia po takiej zimie tak bardzo tesknie do lata, upałow :) w domku tez nie lubie miec cieplo i lepiej mi sie spi jak jest chlodno, tym bardziej, ze ja musze byc przykryta od stop do glow, inaczej nie zasne ;/ ale zeby siusiac przy takie temperaturze?!
JA CHCE LATO!! (w sensie pogodowym, nie pory roku ;p)

Ania, ja szukalam tam gdzie najtaniej jest :) i u nas w rossmanie :) polomarket najblizej mam 30 km stad, nie oplaca sie jechac :) ale dobrze wiedziec, jak bede przejazdem, to zajade i kupie :) :)

Pasibrzuch, ciekawe ile tego jedzenia sie zmarnowalo :(

Kurcze, ten moj facet to juz chyba naprawde kurz oglada pod stloem ;/ dzwonie, dzwonie i echo ;/
Moze liczy ziarenka piasku hahaha :) i po prostu czasu nie ma ;D
A tak powazie, to juz jestem na niego zla!!
Dzis mialam prace konczyc, z Adasiem, niestety to trudne... Mial zajac sie dzieckiem ... :(

Ide pogadac do dzidzi, bo juz sie denerwuje :)

Tak sobie myslę, że wszystkie mamy podtopione lub zagrożone podtopieniem - zróbcie sobie zapasy mleczka (jesli karmicie sztucznie. sklepy zazwyczaj na parterze - zamkną.

Lodówka umyta, wow, dawno nie była taka czysta :-D Ostatni raz mył ją M przed porodem...
Wyrzuciłam tylko jedną babeczkę z owocami, bo o niej zapomnieliśmy i resztkę gorzkiej czekolady, bo nie lubimy :-p Więc sukces - nie marnujemy jedzenia :tak:

Co do cycusia, to z żalem stwierdzam, że jesteśmy na ostatnim tchnieniu...:-( Mała darła się dzisiaj wniebogłosy, chciałam jej do buźki wycisnąć trochę mleczka, żeby zakumała i niestety z jednego kanalika troszkę siknęło, a z reszty tylko kropelki się pokazały :-:)-:)-( Jedynie po nocy chyba jakieś mleczko jest, bo nad ranem mała dostanie cycusia, ładnie possie i śpi dalej.

Witam!
Udało nam się wrócić do cycusia,normalnie jesteśmy z siebie dumni!

GRATULUJĘ!!! :-) No i w związku z tym, co napisałam wyżej, zazdraszczam bardzo...

Hehe chciałam isc do nieba, ale mam lęk wysokosci:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

Jo doła ni mam bo czasu brakuje:-)

:-D najlepsza recepta na doła :-D:-D:-D

Emilcia, może nie słyszy telefonu ? Przecież chłopy potrafią się niemożebnie drzeć, zwłaszcza "rozluźnieni" ;-) Może Adaś będzie grzeczny i pozwoli Mamie napisać pracę?:-)

Kurka Pasibrzuch przeca my z połednia? Ale mnie nie zalewa a Cię?? No ja nie mam rzeki, chyba nie mam muszę spawdzić:-) No posta pisac z Bunią w jedej łapie to poracha :-)

Hej baby

Nadineczka ,ja nie zatopiona na szczescie:tak:
Agniechak gratuluje ,ze sie udało z cycolkiem:tak:
Emilcia mój tez czesto w pracy nie odbiera ,a jak mnie tym złosci :tak:
Wspólczuje remontów,u mnie w kamienicy,pietro nizej bedzie prywatne przedszkole i dzis ruszyli z remontem,załamka.
Moje dziecie ostatnio ma problem z zasypianiem,spiacy strasznie ,a zasnac nie moze.Przytargałam wózek do domu,pobujałam i lula,bo nosic nie moge, łapka boli:-(

Astrid ,szkoda ze u mnie nie mozna samemu napalis w piecu:tak:juz załuja na opal i zimno jak w lodówie.

Jeszcze kilka dni takiej pogody i świra dostane chyba ,dół masakryczny:tak:
Chciałam sie do fryzjera umówic,ale nie mam z kim misia zostawic i dumam kto by sie nadawał:sorry2:

hej :)
Ale Mateusz jest dzisiaj marudny, nie mogłam go odłożyć nawet na chwilę bo zaraz był wrzask, teraz spi, może wkońcu się uczeszę :) bo wyglądam jak wiedźma!!
Agniechak, gratulacje, super że sie udało!!

reklama
moje dziecie od kilku dni spi jak niedzwiedz... ciagle niewyspana i marudna nie wiem o co chodzi...chyba to przez leki najwyrazniej cos sie tam dzieje w srodku i mala musi miec wiecej energii to tez wiecej spi. Innych objawow brak ogolnie jestg wesola jak sie wyspi i nauczyla sie piszczec....era Aguuuuu sie skonczyla zaczela era piskow :)

Do góry