reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzieńdoberek!
U nas pochmurnie,deszczowo i do doopy! :no:
Byliśmy z Antosiem na szczepieniach i na razie jest ok nawet nie marudzi jakoś bardzo,ale tak się wkurzyłam.Dzwonie wczoraj pytać do której jest nasza doktorowa mówią że do 13 więc jedziemy po 12 a tam pani dr. wyszła sobie wcześniej już nie pierwszy raz zresztą!:wściekła/y:Więc przyszedł pan dr.z chorej strony zbadał małego i nas zaszczepili.A swoją drogą to jakoś mi ten dr. podpasował i chyba przepiszę do niego Antka.

Muszę zająć się moim synem bo cierpliwość się mu skończyła:-D:-D:-D

reklama
A ja juz wykąpałam mała, nakarmiłam i juz lezy w łózeczku, ale słysze sie jeszcze sie odzywa

jeny jak ja czekam za wieczorami jak Zuzia juz spi:-D

Mateuszek tez już śpi, wsiorbał 180 ml butli i zasnął :)
Teraz idziemy z mężem do kuchni i będziemy robić pizzę mnim mniam (tylko brzuchol po czymś takim napewno się nie zmniejszy)

Aja dopiero szykuję się do kąpieli.mały jest nauczony że kąpiel o 20:30 potem cycek i o 21:00 już spi i aż do 6 lub7 rano

reklama
heeej ho kochane :-)
wróciłam własnie z mini podrózy poslubnej
ale sie nachodziłam po górach - nie ma części ciała która by mnie nie bolała maaaasakra :-D
za to Amelka cała szczęśliwa ! wchodziła z nami na wszystki szczyty :-)

i apetyt jej dopisywał ! maaatko boska musiałąm mleko dokupić bo zamiast 5 butli wcinała 8 i deserek do tego hahahahaha :D

nadrobie was jutro bo pewnie jest sporo do nadrabiania :-) ale obiecuj eze zaczne wkońcu wiecej sie udzielac - wszystko powoli wraca do codziennego rytmu to i na bb bedzie czas :-)

Do góry