Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ja bym zostawiała, jakbym miała gdzie
Na razie jej pokój to też nasza sypialnia ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia ! co do spania mojego niedawno przeniosłam będzie może 2 tygodnie i od tego czasu śpi lepiej niż w naszym pokoju i w koszyczkuDziewczyny dziś się zastanawiałam czy nie moglibyśmy się już przenieć do swojej sypialni??? Czy któras zostawia juz okrucha na noc samego w pokoju??
Lecimy na szczepienie...o mamooo...trzymajcie kciuki
Miłego dnia
260 ml spokojnie starczą , ja chyba coś około 6M zaczęłam dawać niekapek już nie pamiętam dokładniePytanie dla dziewczyn, które mają dwójkę - kiedy zaczęłyście dawać dzieciom mleko w kubkach niekapkach? Muszę małej kupić większe butelki, mam dwie 260ml, ale nie wiem czy takie starczą, czy lepiej zainwestować w te 330ml? Wydaje mi się, że jak Emi będzie miała pół roczku, to można jej dawać już kubek?
Chcę kupić małej śliniaczek z rękawkami, tylko nie wiem, czy wystarczy jeden, czy lepiej mieć dwa?
Witam sie wieczorową porą
Mam pytanie z innej beczki
Dziewczyny ktore maja prawko, jezdziłyscie na poczatku z mezem????
Czy same dawałyscie sobie rade?
Bo moj M mowi ze przez pierwsze tygodnie to on bedzie ze mna jesdził , to po co do gwinta mi prawko????![]()