reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Poprzatałam, Olek padł marudny, mam nadzieje ze bedzie spał dobrze. Od jutra oficjalnie wracamy do naszej sypialni (kurde niedawno sie wyprowadzaliśmy:no:) ale ten cza zap....
Kacha troche mnie zbiłaś z tropu z tym niekapkiem bo ja tu usilnie Olka ucze z niego pic....:sorry:
Dorcia ty się dźwigaj z tego doła bo my tęknim tu za tobą:-)

reklama
Morkuś dziękuję, ale może komu innemu się bardziej przyda, ja tam nie jestem zachłanna i nie biorę jak mam, ale dziękuję raz jeszcze. My mamy w sumie 250 ml razy 2 +jedną małą z którą startowaliśmy- a Brauna mamy bo C makabrycznie ulewał...drugą dużą flachę kupiliśmy bo mnie trafiało jak do tej z wąskim nie trafiałam z miarką mleka :D - tzn. połowę rozsypywałam...
A naprawdę to w sumie kupiliśmy chyba z 5 tych butelek, 1 miała jakieś BPA i musieliśmy sie pozbyć, a kolejna 250ml wylądowała na śmietniku bo stopiłam ją wygotowując w garnku z zbyt małą ilością wody...ależ wtedy bolało.....

Macy- pewnie masz rację bo C już nie taki mały.... Może ja się niepotrzebnie martwie, może jak będzie mu się chciało pić to się upomni i zacznie radzić sobie z niekapkiem czy tam bidonem- ale na tych bidonowatych piszą 12+, 18+? To my myślimy o tych samych....?

e: Właśnie Dorcia- przeganiamy doła, bo z młotka Morkowego będziemy przykładać!!!!

Czesc laski:-) wieczorowa piatkowa pora:-)

Sie mi tu w tym ostatnim tygodniu nie udzielalo, bo cos mnie wisielczy humor dopadl i jakies wahania nastrojowe sie pojawily echhhh
Ale juz dzis mi lepiej, kudly ufarbowalam echhh na ciemny kasztan. Ladny kolor. Mam nadzieje, ze nie bede zalowala, bo nie farbowalm juz kilka ladnych lat, az do dzis..
Postaram sie nadrobic Was troche, ale nie dzis, bo chce sie walnac do wyrka, bo jakas zmeczona chodze ostatnio. Poza tym pogoda do bani, praktycznie pada non stop i dzis bylo zimno.

Milej nocki drogie Panie i milego weekendu:-)

witam was

Ogłaszam dzisiaj strajk i nie sprzatam:no:nie szanuja to niech sprzatają sami:tak:
Mój pierworodny pojechał wczoraj do tesciowej na noc,ja jestem uzalezniona od dzieci ,bo tesknie jak cholera:tak:

W poniedziałek mam isc jeszcze raz do chirurga bo mi tego nie usunął .powiedział ,ze musi przygotowac wszystko do zabiegu i to jednak tłuszczak ,a nie kaszak i znów nerwy ze mamo ratuj.

dorcia podnoś sie z tego dołka ,bo ilez miożna tak na ulicy w dole lżec,co ludzie pomyslą-matka dziecku,a tak sie po dołach pokłada-nieładnie:tak:

kacha zazdroszcze kapieli ,ja to brodzik mam mały i se stopy moge pomoczyc jedynie:tak:

Mój dziad wczoraj skonczył 32 gody:tak:

Witam sie sobotnio :-)
matuuulu jak zimno? ja tu zyje nadzieja ze wkońcu ciepło sie zrobi a tu coraz zimniej brryyyyyyy :-(
normalnie ręce mam zimne - chyba zaraz wskocze pod kołdre sie ugrzac
Maluda ucina sobie drzemeczke wiec mam chwile na BB :-)

wogole mam zgryz - mój tata jutro ma56 urodziny i nie mam zielonego pojecia co mu kupic? :-( macie jakies pomysły?

Helo :tak:
No my się wczoraj szlajalismy macy fakt :-D Pojechaliśmy 100km na turniej z naszymi dziewczynkami. A propos... znów złoto i srebro na szyi :-D:-D:-D
W turnieju dzielnie kibicował Tymek - matko jakie wzbudzał zainteresowanie, ile decybeli tam było to ja nie chce wiedziec ale jak on to wszystko spokojnie prztrwał nawet w wiekszości z uśmiechem to ok. :tak: Nie będę pisać gdzie karmiłam :-p:-D ale poszło nam super. Najzabawniejszy moment to pakowanie dwóch wózków do auta w ulewie :szok::-D
Wczoraj też Tymek odwiedził chrzestnego, który miał imieniny - w prazencie podarowaliśmy między innymi młoteczek z podpisem "Do wybijania głupot z głowy" :-D morka jak chcesz mogę ci taki też podrzucić.
Dziś trzeba ochłonąc i popołudniu do babci na imieninki.
Miłego dnia!

Wybaczta, nie mam weny,
a wiem przez kogo?- Nadineczka zaraziła mnie leniem....mega leniem....jutro moja siora jest u nas, ponoć wpada też brat, a ten brat jeszcze z laską w niedzielę....

taaa no pewnie już na Nadineczkę ...:-)

witam was

Ogłaszam dzisiaj strajk i nie sprzatam:no:nie szanuja to niech sprzatają sami:tak:
Mój pierworodny pojechał wczoraj do tesciowej na noc,ja jestem uzalezniona od dzieci ,bo tesknie jak cholera:tak:

W poniedziałek mam isc jeszcze raz do chirurga bo mi tego nie usunął .powiedział ,ze musi przygotowac wszystko do zabiegu i to jednak tłuszczak ,a nie kaszak i znów nerwy ze mamo ratuj.

dorcia podnoś sie z tego dołka ,bo ilez miożna tak na ulicy w dole lżec,co ludzie pomyslą-matka dziecku,a tak sie po dołach pokłada-nieładnie:tak:

kacha zazdroszcze kapieli ,ja to brodzik mam mały i se stopy moge pomoczyc jedynie:tak:

Mój dziad wczoraj skonczył 32 gody:tak:

no to ja też strajkuję a co:-) tak żebyś sama nie była:tak:
współczuję tych nerwów a teraz wszystko od nowa i nerwy i strach:sorry2:
wsio naj dla chopa:-)

Helo :tak:
No my się wczoraj szlajalismy macy fakt :-D Pojechaliśmy 100km na turniej z naszymi dziewczynkami. A propos... znów złoto i srebro na szyi :-D:-D:-D
W turnieju dzielnie kibicował Tymek - matko jakie wzbudzał zainteresowanie, ile decybeli tam było to ja nie chce wiedziec ale jak on to wszystko spokojnie prztrwał nawet w wiekszości z uśmiechem to ok. :tak: Nie będę pisać gdzie karmiłam :-p:-D ale poszło nam super. Najzabawniejszy moment to pakowanie dwóch wózków do auta w ulewie :szok::-D
Wczoraj też Tymek odwiedził chrzestnego, który miał imieniny - w prazencie podarowaliśmy między innymi młoteczek z podpisem "Do wybijania głupot z głowy" :-D morka jak chcesz mogę ci taki też podrzucić.
Dziś trzeba ochłonąc i popołudniu do babci na imieninki.
Miłego dnia!

macie jakieś inne medale w kolekcji:confused::-D
gratulejszyn

a ja idę na śniadanie

Kaja gratuluje Tobie i dziewczyną kolejnego sukcesu ! super !!

kurcze musze terax wszystkie dokumenty pozmieniać wrrryyyyy i po co mi było zmieniac nazwisko heheh ;-) ;-D

a od poniedziałku biore sie ostro za pisanie pracy bo czas goni ! babcia bedzie siedziała na dole z Amelusia a ja pisu pisu i wkońcu musze skończyc to pisanie bo nie lubie jak cos tak nademna ciązy !

Kaja, gratulacje. Złoto, srebro, złoto, srebro. Dumnaś co? :-)
Sylwia, najlepszego dla Dziada. :-)
Paula, nie ważne co, ważne, że się udało i będziesz tyłek smażyć na plaży. Ja gdybym nie karmiła, też bym coś wzięła na weekendy, a tak dupa blada - dosłownie. Na polską plażę na pewno pojadę, bo moja rodzina mieszka 11 km od morza, ale mi się marzą obce kraje...
Tysiolek, najlepszego dla tatusia na jutro.

A ja zostałam z młodą. Pan mąż i panicz syn pojechali do oceanarium. Ja odczekam, aż młoda oczyści jelita i ruszamy na szmateksowe zakupy. A co! W końcu my kobiety jesteśmy. ;-) Tak więc miłego dnia.

reklama
heloł heloł
pogoda do bani pada ale ale jest jakaś szansa na przejaśnienie:D także czekam:D
Macy tejkmiłifju ja też chcę szopować!zazdraszczam!
Paula ale sianożety aktualne? bo ja już na mapie trasy szukałam:D

Dżon coś nie chce spać dzisiaj no nie wiem łaj a taka pogoda do spania na szczęście nie marudzi tylko próbuje zjeść zabawki z maty

E: o ja właśnie luknęłam na suwaka toż to rozpusta marchewkowo jabłuszkowa czeka nas za tydzień!!!!

Do góry