I ja sie witam w ten brzydki dzien!!
Paula zdrówka dla Zuzi, biedna, ucałuj ją mocno!! :*:*:*
Jak juz dowiesz sie jak pogonic lenia koniecznie daj znac!!
Dormark a ja wczoraj do S. mówię, że dawno Dorotki na forum nie było, kurde, wiedział o kim mówię ;p hihihi
Już się Was nauczył wszystkich!!
Zdrówka dla dziewczynek!!:*:*
Ja też nad wymuszaniem się zastanawiałam... Wszędzie piszą, że dziecka poniżej 6 m-ca nie da sie nauczyc, przyzwyczaić... A moje dziecko lezy i raczki wyciaga jak chce na rece, a jak sie go nie wezmie, to... Wspolczujcie moim uchom ;p
Dziś miałam iść do lekarza mojego, ale nie pójdę, bo @ dostałam ;/ cytologie mialam zrobic i sprawdzic czy po cesarce wsio ok... @ powinna byc w niedziele, 16 maja!! ;;/ Od niedzieli mnie glowa bolała, myslalam, że to ze zmeczenia, teraz juz wiem, ze to zapowiedz... Zawsze tak bylo, mialam nadzieje, ze po ciazy sie zmieni, a tu kupa
Samopoczucie do pupy!! To wszystko przez te pogode ;/ mam juz dosc!! ;/
Patrysia internetu nie ma!!
Aaaaaaaaaa miałam mówić ;D
Wygraliśmy w koncu z ciemieniuchą ;D;D;D
Szampon emolium i emulsja na suchą skórę główki zdziałały cuda!!
Tak więc, jeśli któraś się męczy nadal (chociaz nie wiem czy ktos tak dlugo jak my walczy) to polecam!! ;D
Miłego dnia!!:*
e: tak mi się przypomniało ;p
Dorciaa jak chcesz to możesz wydać książkę!! Ale dzielimy się zyskami na pół haha ;D
Możesz tam też napisać jak nauczyłam się jezdzic na rowerze, jak pływać... ;p Bo to również bez przygód się nie obyło...
W sobotę koleżanka przyjechała pomóc mi przy chrzcinach i powiedziała mi, że gdyby mnie nie znała, to za nic by nie uwerzyła w to co mnie spotyka... A w sytuację z teściami nie wierzy, bo mnie zna... Przekonala się w niedziele jak zobaczyla babcie mojego dziecka, ktora stala jakies 4 metry od niego i nie podeszla...
Oooo w ddtvn o kompleksach mówią ;D posłucham ;p