reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Chciałam napisać i zapomniałam.
W zeszłym tygodniu, jak poszłam na pilates, mała bardzo się rozpłakała, teść nie umiał jej uspokoić, była rozdrażniona, każdy dźwięk ją wybudzał, jak w końcu zasnęła, a nigdy się tak nie zdarza.
Pomyślałam, że ma może skok.
Ale wczoraj, jak poszłam na basen, było to samo. Mąż nie umiał jej uspokoić, powiedział, że mała robi grymas twarz w podkówkę, taki, jakiego nigdy nie robiła i płacze w rytm "ma-ma".
I że ewidentnie płacze za mną.
I jak tu z domu wyjść?

reklama
Pasibrzuch... mysle, ze cos w tym jest skoro Emilka tylko z Toba przebywa cały czas, bardzo dobrze, ze czasem zostawiasz ja z kims innym, przyzwyczaj ją do innych osób, zeby pozniej było łatwiej:tak:

U mnie czasem jest podobnie, choc wczoraj na szczescie Agatka była grzeczna:tak:

Ale ja za chwile na łeb dostane, Agata mi dzis zrobiła pobudka o 5:30, wczesniej o 5 mąż jak wychodził, a o 6:20 przylazła Paulina...
Obie dzis okropnie marudne:-( Juz mam dosc, a dopiero 11:30, gdzie tam wieczór...

Dormark... zdrówka dla córci!!!

Jolcia-Mam ten sam sposub przy Nicol sie sprawdzil si sprawdza sie u Mij jak padnieta , ale rodrazniona i nie moze sama zasnac.

Witam dziewczynki, wróciłam cała i zdrowa, nie było aż tak źle, tylko przestraszyłam się że gumę złapałam w dwóch kółkach, ale okazało się że to wiatru mało, pojechałam na stację benzynową, dopompowałam i dalej w drogę, ale jestem z siebie dumna.
Miki został z M pierwszy raz na dłużej i M zachwycony, nawet rosół ugotował i twierdzi że mógłby siedzieć na macierzyńskim.

Dzisiaj jeszcze do państwowego neurologa i na rehabilitację, zobaczymy co nam powiedzą.

Paula, Dormark - zdrówka dla córeczek.

E_milcia - my jeszcze walczymy z ciemieniuchą, czy Emolium ma specjalny balsam do pielęgnacji skóry głowy?

Aaaaaaaaaa miałam mówić ;D
Wygraliśmy w koncu z ciemieniuchą ;D;D;D
Szampon emolium i emulsja na suchą skórę główki zdziałały cuda!!
Tak więc, jeśli któraś się męczy nadal (chociaz nie wiem czy ktos tak dlugo jak my walczy) to polecam!! ;D

My sie meczymy...
Przez te włosy małej nie umiem niczym jej tego "wydrapac"... Zadne mleczko, oliwki, itp... nic nie pomaga.
A ten szampon to drogi jest? Normalnie w aptece mozna go kupic? Myslisz, ze sam szampon by wystarczył czy ta emulsja tez była niezbedna?

A my juz zaliczylismy spacerek:-)

Wkoncu pogoda sie zrobiła lepsza, słoneczko swieci i od razu zyc sie chce:happy:

No a teraz szybki obiadek, bo z głodu zaraz umre hehe

Pielęgnacja włosów - Sucha , atopowa skóra głowy - apteka internetowa łódź
Tu jest i szampon i emulsja - krem na suchą skórę głowy:)
W szamponie miałam próbkę kremu, który na 2 dni mi wystarczył i po tym już naprawdę efekty były!! Myślę, że sam szampon radę da, a krem kupiłam, żeby do chrztu zeszło :) i się udało!! :)
Używalam 5 dni i śladu nie ma!! ;D;D;D
Oczywiście szampon będę używać nadal :)
Bardzo wydajny jest :)

I my na spacerku byliśmy, ale zimno nas do domu pogoniło...
Okropnie jest... :(

Mnie też przygnało do domu..... piszczenie szkraba. Chciał żebym go po dworze na rękach nosiła - o nie, nie w taki upał - cała mokra i tak byłam - wróciliśmy do domu i teraz spi a ja jarzynową sobie gotuję z wiejskiej kury ;-).

e: Maciej Kozłowski zmarł - lubiłam go jako aktora :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie strycznióweczki moje kochane.:-):-):-):-). Ja padłam wczoraj po rowerku, dziś był dłuuuugi spacer, w czwartek basen. zawzięłam się a co.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pampkin minnie agniecha witajcie kochane:tak:
asiowo ja idę we wtorek na aerobik na basen bo w końcu znlazłam współnika, we czwartek na lekcję pływania :zawstydzona/y:
paula biedna Zuzia, zdrówka dla maleństwa:tak:
asiax
czyli nie taki diabeł straszny....
jola anie za łatwo byś chciała? W nocy trza jeść:tak:;-)
emilcia sił przy @
dormark zdrowia dla dziewczyn, biedne pogoda ładna atu trzeba w domu
Pasibrzuch ja też po nocach piszę, a dziecko robi to samo jak wychodzę- ryki rozdrażnienie.:szok:

Do góry